Cautare

611 de rezultate pentru "salon 1 concept" (4.45 secunde)
14, in sectorul 3, primul salon de albire dentara din Romania. Francezii Marc si Pierre Pennino, proprietarii Smile Box, primul astfel de salon din Bucuresti, mizeaza pe apetenta romanilor pentru produse cosmetice si inovatie.
Un salon de înfrumusetare care sa cuprinda cosmetica, frizerie, coafura sau sala de fitness, solar ori salon de masaj este o afacere care poate aduce un profit frumos, bazându-se pe dorinta oricarui om de a arata cât mai sanatos.Saloanele de cosmetica sunt afaceri care aduc câstiguri pentru cei dispusi sa înceapa o astfel de afacere.
De curand, a fost aleasa ca vector de imagine a unui salon pentru linia profesionala de produse styling Label M - a academiei britanice Tony & Guy. ... In prezent este anul 2 la Doctorat si studenta anul 1 la UNATC.
Hellen Concept Store, situat pe Strada George Enescu nr.8 A, in Bucuresti, a adus recent un nou brand, hand made, Irka Shoes, al carei director este Irina Calancea (irka-shoes.ro). Magazinul Hellen Concept Store este situat in spatele fostului magazin Eva si are un vad foarte bun.
Concinnity Concept anunta lansarea primului sau fashion concept store, intr-un spatiu boem si primitor din inima Bucurestiului, pe strada Episcop Chesarie nr.8.
Un numar de aproape 1.040 de firme, dintre care 53% romanesti, participa la Targul Tehnic International Bucuresti (TIB), care a inceput marti la Romexpo, numarul expozantilor fiind cu circa 15% mai mare decat anul trecut.
Însa, pentru a transforma o firma mica într-un brand e nevoie de multe idei bune.Wake-up and Make-up SRL (Monique Salon) si-a început activitatea în urma cu doi ani si jumatate.
- La ce salon de frumusete mergi? - Noul meu look este asigurat de un salon din Ploiesti care se numeste: ... - Ai vreo amintire dintr-un salon de frumusete? - Amintiri am multe, merg des la salon pentru intretinerea lookului meu.
sportiv de performanta, multiple diplome si trofee, membru FRCF si antrenor de fitness din 1996, arbitru national si intrenational, profesor antrenor specialist in fitness, numit de IFBB Promotor al Fitness-ului in Romania, creator al singurului concept de fitness anti aging din tara Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept si ma opresc aici pentru ca am promis ca voi fi scurt.
In ultimii ani, domeniul de interes al Manifestarilor Expoagroutil, a fost diversificat prin lansarea unor noi saloane ale caror produse prezinta interes pentru unitatile de turism de pe litoral, cat si pentru producatorii agricoli, respective Salon de flori, Salon de produse agroali-mentare ecologice si tradi-tionale, Salon de apicultura, Salonul energiilor neconventionale", a afirmat Mihai Daraban.
In Capitala, in zona Alba Iulia, s-a deschis in urma cu cinci luni Sun Exclusiv Beauty Salon, care ofera servicii de calitate clientilor sai.
Daca nu ti-ai gasit inca coafura potrivita si iti doresti ceva nou, atunci solutia este sa mergi la Plaza Romania, unde s-a deschis un nou salon de beauty&hair.
- Crearea unui brand de franciza si extinderea acoperirii nationale cu noile statii RO concept OSCAR gandite sa vina in completarea retelei DIESELpoint Access, cu servicii si produse suplimentare integrand in reteaua actuala un nou concept de benzinarii ce foloseste lantul logistic integrat al OSCAR.
Dupa divortul cu sportul de performanta (si puteti gasi povestea in cartea mea, Visul de a deveni Campion, lansata la Ministerul Tineretului si Sportului) am hotarat ca nimic si nimeni nu va infrange dorinta mea arzatoare si visul de a-mi cladi propriul concept de fitness si propriile exercitii fizice.
Si acest concept, in prima zi cind am ajuns la Wuerzburg, nu l-am inteles. ... Eu fusesem si la Houston, la Gilbert Fletcher, iar acolo se iradiau volume foarte mari prin doua, trei sau rar mai multe campuri, fara niciun concept precis anatomic definit.
Cele mai tari "telefoane concept" Telefoanele "concept" par sa fie urmatorul pas de la cele 3D . ... Si desi deocamdata acest dispozitiv este doar un concept, in curand ar putea prinde viata pentru ca Aston Martin lucreaza cu Mobiado pentru crearea acestui gadget.
Un tanar foarte talentat din Republica Moldova, care doreste sa se evidentieze si in Romania, prin aparitia sa in magazinul Hellen Concept Store.
Divertiland este un concept unic in Romania, oferind de 5 ani incoace bucurestenilor (si nu numai) ocazia de a experimenta distractia de pe litoral chiar la ei in oras devenind, astfel, destinatia perfecta pentru vara.
1. ... Este sfatuit ca, dupa ce intra in salon, sa spuna maresalului ca nu este de acord cu ceea ce intentioneaza sa faca. Regele isi face curaj si intra in salon.
Kisseleff, club de frumusete chic si salon de ingrijiri corporale. ... Salon de varf, dincolo de tratamentele corporale eficiente, cu tehnologie sofisticata revolutionara, dincolo de frumusetea coafurilor si a machiajului, dincolo de profesionalismul de inalta clasa al specialistilor de aici, la Jolie Cherie veti intra intr-o casa a prieteniei.
google-analytics.com