Cautare

611 de rezultate pentru "salon 1 concept" (7.83 secunde)
Potrivit companiei de consultanta Kurt Salmon, care se pregateste sa publice un studiu pe acest subiect, noul concept reprezinta unul din noile motoare de crestere a distributiei alimentare. ... Noul concept prezinta un alt avantaj in opinia lui Gregory Boulanger:
Si pentru ca Etiquette este expresia unui stil de viata in care imaginea impecabila joaca un rol esential, designerul Cosmina Englizian si EGO Menas Fashion Concept au "vorbit" despre coduri vestimentare actuale prin doua fashion show-uri cu eticheta.
Recent, la Hellen Concept Store, a avut loc loc un eveniment de lansare a unui tanar talentat care creeaza doar fuste midi pentru femei.
Joi, 29 iunie, incepand cu ora 17.00, va avea loc deschiderea celei mai noi locatii pentru beauty si fashion shopping in Bulevardul Dacia 39, etaj 1.
Trupa de improvizatie Obligo, indragita de public de peste 8 ani si apreciata in cadrul emisiunilor Romanii au Talent (Pro Tv) si IUmor (Antena 1), vine in fata publicului cu un concept unic pe piata show-urilor din Romania: ... Decid sa uneasca muzica cu improvizatia, intr-un concept curajos si inovator.
Multi spun ca programul concept este usor, multi spun ca este greu ...toti sunt sunt insa de acord ca cele trei zile petrecute sunt unice ca experienta.
Cel care a creat acest concurs este renumitul specialist in fitness si pregatire fizica Mihai Dragomir - creatorului primului si singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept .
Mihai Dragomir, Promotorul fitness-ului in Romania, a fost premiat pentru crearea primului si singurul concept de fitness anti aging din Romania. ... Mihai Dragomir a creat primul si sigurul concept de fitness anti-aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Fiecare eveniment este pregatit de organizatori locali pasionati, care s-au indragostit de concept si vor sa il aduca si in orasul lor, adaugand propriul sarm, dar respectand totodata valorile de baza.
In primavara acestui an, se va deschide Belle Vie, primul concept inovator de farmacie - drogherie din Romani, in Promenada Mall, (nivel 1, Calea Floreasca, nr. 246B, sector 1, Bucuresti).
- Magazinele MOA din Piata Romana, Afi Palace Cotroceni si Sun Plaza sunt amenajate dupa noul concept, iar restul magazinelor se vor face treptat. - In vara 2012 in magazinele MOA s-a facut un rebranding si au fost transformate dupa noul concept.
Unicitatea acestui concept consta in imbinarea activitatii competitionale sportive cu demonstratiile si show-urile ecvestre. ... Organizat de clubul de echitație Equestria din Tancabesti (Snagov), Salonul Calului si-a propus sa consacre in Romania un model ce are tema de inspiratie faimosul Salon du Cheval din Paris.
Barbierii este un concept de salon destinat exclusiv barbatilor si are ca scop prestarea serviciilor de intretinere a parului si a barbii.
De la deschiderea primului salon, in 1910, pe 5th Avenue, cea mai stilata si popular strada a New York-ului, si pana in 1966, cand s-a stins din viata, Elizabeth Arden a reusit sa creeze un adevarat imperiu, lasand in urma sa o companie cu 60mil de dolari profit anual, 17 corporatii si peste 40 de saloane, raspandite in lumea intreaga.
De la deschiderea primului salon, in 1910, pe 5th Avenue, cea mai stilata si popular strada a New York-ului, si pana in 1966, cand s-a stins din viata, Elizabeth Arden a reusit sa creeze un adevarat imperiu, lasand in urma sa o companie cu 60mil de dolari profit anual, 17 corporatii si peste 40 de saloane, raspandite in lumea intreaga.
Cele mai indragite vedete din showbiz au descoperit, in premiera, noile tendinte din industria frumusetii, participand la deschiderea celui mai nou centru dedicat femeilor- Chic Salon by Beauty ONE (Str.
Ce a iesit este Musipen, un MP3 player, concept ce are forma unui cilindru în care navigarea prin meniuri si reglarea volumului se face prin învârtirea marginilor.Alta inovatie este display-ul „înfasurat“ în jurul cilindrului, însa poate reprezenta si un risc deoarece nu se stie cât de usor vor fi citite informatiile afisate pe acesta.
The Clothes Next Door revine cu un nou concept in perioada 7 si 8 Martie, orele 12:00-21:00.
Au trecut de atunci cincisprezece ani si este clar ca Europa, ca un concept unitar, este intr-adevar pe moarte. Nicaieri nu este dezintegrarea visului european mai puternica decat in Franta, tara de unde provine intregul concept.
Ce-a de-a doua editie MAMA SI COPILUL, organizata de CE SE INTAMPLA, DOCTORE?, a fost realizata cu sprijinul Scandinavian Design House (Bo Concept ne-a asigurat mobilierul), Olga Gudynn International School, Humanitas, Nutrivita, Blu Party si Small Academy.
google-analytics.com