Cautare

611 de rezultate pentru "salon 1 concept" (3.51 secunde)
Sun Exclusive Beauty Salon din Bd. Decebal nr. 9 va ofera tratamente speciale in aceasta perioada. Vedem cocuri inalte, cu multe bucle, cu suvite razlete si multa culoare.
Standul Comisiei Europene in inima acestui salon de carte ne aminteste in primul rand ca una din dimensiunile esentiale ale identitatii europene este cultura.
"E un Salon anual, care reuneste pictori si artisti plastici calaraseni si din alte orase ale tarii. ... Acest Salon reprezinta o traditie locala care se realizeaza anual.
1. ... Nu mi-a raspuns si am inceput sa urmez vocile care m-au scos din salon si m-au adus pe un culoar lung si intunecat. ... Baietelul a mai povestit ca in timpul operatiei a iesit din salon si l-a vazut pe tatal sau in alta camera, rugandu-se.
Extraterestrii au o inaltime de doar 1,50 metri si sunt extrem de sensibili la boala cu care se lupta copiii. ... La inceput am crezut ca sunt doi baieti care au iesit din salon, dar cand am privit mai bine am realizat ca sunt doua creaturi extraterestre.
Sanda Pandrea, Make-up artist salon de infrumusetare PATIO; ... Sanda Pandrea, Make-up artist salon de infrumusetare PATIO; Andrei Arineanu, trainerul pe Romania Schwarzkopf Professional;
Cinci saloane, fiecare cu un pat , geamuri fixe, usi glisante cu dispenser de dezinfectant la intrarea si iesirea din salon, sisteme de purificare si filtrare a apei si a aerului, statie centrala de monitorizare a fiecarui salon.
Nebunia nationalismului secuiesc, nationalism mascat sub minciuna autodeterminarii etnice va agrava nebunia nationalistilor romani si pacientii extremismului romano-maghiaro-secuiesc isi vor da in cap cu paturile din salon daca doctorii UE nu vor administra urgent calmante ratacitilor din secuime.
Ne putem imagina ca nu a fost inghesuit intr-un salon cu alti sapte-opt bolnavi si nici nu a trebuit sa zaca, nebagat in seama, pe coridoarele spitalului, asa cum patesc sute de mii de romani.
ultimului Mondial, Germania, a invins Nationala tricolora cu 3-1, punand capat unei serii de 14 meciuri fara infrangere a baietilor lui Piturca. ... Olanda s-a impus acolo in fata Albaniei cu 1-0, printr-un gol marcat in prelungiri, dand tonul lamentarilor in tabara jucatorilor romani:
Politistii oradeni au descoperit saptamana trecuta un bordel de lux care functiona sub paravanul unui salon de masaj erotic, amenajat intr-o vila de pe strada Gheorghe Doja.
Un pacient de la Vaslui, in stare grava dupa ce a cazut de la etaj in timp ce incerca sa fuga dintr-un salon cu bolnavi COVID
Fostul secretar de stat american Madeleine Albright (foto) va conduce un comitet de experti insarcinat sa reflecteze la noul "concept strategic" care va fixa misiunile NATO, a anuntat luni secretarul general al Aliantei, Andres Fogh Rasmussen. "NATO are nevoie de un nou concept strategic.
In aceste conditii, nu surprinde un proiect al francezilor de la International School of Design (ISD France) intitulat "Audi R-Zero Concept", un prototip cu linii feline, exemplu emblematic pentru cum o masina poate exprima putere, agresivitate si viteza.
La prima vedere, acest concept de vehicul Aptera pare a fi o combinatie ingenioasa intre felurite modele de autoturisme.
Noul Ford Verve Concept va fi prezentat în premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt, care se desfasoara în perioada 11-23 septembrie. Ford Verve este primul dintre cele trei vehicule concept pe care Ford le va lansa pe piata din Europa, Asia si America de Nord.
Lancer Sports Sedan este un prim reprezentant al familiei Lancer, devenit un semn distinctiv al noii generatii în urma îmbinarii modelelor „Concept X“ si „Concept Sportback“, prezentate de Mitsubishi Motors pe scena internationala.Rezultat a trei decenii si jumatate de victorii în raliurile Campionatului Mondial, Noul Lancer, conceput la Studioul European de Design al Mitsubishi Motors din Trebur, este un model creat sa-si dovedeasca abilitatile pe cel mai dur banc de probe, si anume lumea reala.
UNIQA Asigurari lanseaza astazi o noua campanie nationala de informare si educare despre asigurari, un concept unic pe piata romaneasca in primul rand prin particularitatea canalului de comunicare - Caravana UNIQA.
In Bucuresti s-a deschis de curand .1 Concept, salonul in care frumusetea este transformata in arta.
Noul concept de comunicare, de Romania, transmite mesajul ca Penny Market intelege preferintele, obiceiurile, dar si sufletul romanilor. ... Acest nou concept va fi exprimat pentru clientii retelei de magazine printr-o serie de tematici de comunicare:
google-analytics.com