Cautare

612 de rezultate pentru "salon 1 concept" (3.61 secunde)
Recent s-a inaugurat la Bucuresti un altfel de salon de frumusete.
In plus, a luat cuvantul la eveniment si Corina Oprescu, brand manager Urgo, aceasta prezentand proprietatile produsului si beneficiile utilizarii acestuia, iar Georgiana Tranca, marketing manager la The Bar - Beauty Salon a prezentat informatii utile si trucuri pentru ingrijirea picioarelor.
Initial, am considerat ca e cam mult numele de institut pentru ceea ce, in mod curent, noi numim salon destinat infrumusetarii. Abia, de curand, la Bucuresti, am priceput ca numele de institut nu-i gratuit, ci reprezinta un nou concept.
Audi Q7 V12 TDI, SUV-ul ultraperformant din Ingolstadt, si Chevrolet Volt Concept, varf de lance indreptata catre Toyota.
Opel GTC Concept este propulsat de un motor de 2.8 litri V6 turbo, pe benzina, ce dezvolta 300 CP, tractiunea fiind integrala, controlata electronic. ... diverse obiecte, precum telefoanele mobile sau paharele cu bauturi erau conectate prin animatia masinii concept si emblema Opel.
Compania producatoare a dezvaluit un nou concept: ... Daca MINI Beachcomber Concept va fi realizat, va fi foarte potrivit pentru terenul australian, mai ales pentru cei care locuiesc in zonele de coasta", a declarat managerul MINI, Justin Hocevar.
o anvelopa aerodinamica, inovativa, aflata in stadiul de concept. Cu un profil stilat, realizat de Pininfarina, si cu ultimele tehnologii Dunlop pentru anvelopele de tip motorsport, anvelopa concept de la Dunlop asigurã, pe langa placerea la rulare, si protectia mediului inconjurator.
Intr-un cadru festiv, alaturi de personalitati din showbiz, reprezentanti din mass-media, clienti si parteneri, restaurantul Cezanne - glamour de la cuisine by Cezar Munteanu a lansat pe 19 octombrie un nou concept - soul dining - transpus prin creativitate, gusturi inconfundabile si emotie.
El a scris si publicat peste 2.000 de articole, dintre care peste 1.000 in Evenimentul Zilei si National, 130 in Jurnalul National, 350 in Saptamana Financiara si peste 200 in Finantistii si Cuvantul Liber.
Aura Calina, partenera de viata a lui Mihai Dragomir, initiatorul Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - primul si singurul concept de fitness anti imbatranire din Romania, a sarbatorit ieri implinirea a 40 de ani.
- Fost sportiv de preformanta indrumat catre handbal, practicant de lupte, corupt de artele martiale si indragostit de fitness, Mihai Dragomir are o cariera de peste 22 de ani in lumea sportului, fiind astazi Imagine si Promotor al Fitness-ului in secolul 21 si parintele primului si singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Fitness specialist, este singurul om din industria fitnesului romanesc care si-a creat propriul concept de fitness - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept. ... - Da, este posibil sa slabesti fara sa tii o dieta, facand putina ordine si curatenie in alimentatie si practicand Cardio Mix Fitness Anti aging Concept .
1.Concept este un salon deschis recent, ce poate fi luat drept reper atunci cand vine vorba despre noi tendinte in materie de hair-styling, nails & make-up. ... Continutul de amoniac al vopselei este cel mai mic din lume, sub 1%. ... Nivel 1 - deteriorarea cuticulei:
Masina viitorului - birou mobil si salon pe patru roti Pentru a se adapta la noile cerinte ale pietei, marile companii de autoturisme se intrec in fel si fel de tehnologii pentru a-si atrage clientii.
In primul rand, "piesa de rezistenta", asa cum a fost denumita de catre organizatori, consta in functionarea in cadrul CAMEX a unui Salon Financiar destinat bancilor, companiilor de asigurari sau firmelor specializate in finantari, salon ce ofera vizitatorilor si expozantilor prilejul de a gasi solutia favorabila in achizitionarea de produse sau servicii pentru constructii si nu in ultimul rand finantarea unor investitii necesare unui proiect de constructie.
„Prin organizarea acestui salon, intentia Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica a fost de a apropia mediul economic de rezultatele cercetarii si implicit de a oferi mediului economic ultimele cercetari pentru a putea fi puse în practica“, a declarat Constantin Râlea, reprezentantul MEC.„Activitatea în domeniul cercetarii cu agenti economici s-a triplat“Prin organizarea acestui salon se spera o revigorare a domeniului cercetarii, care în ultimul timp a fost destul de ignorat.
salon de amenajari exterioare, edilitare: ... salon de activitate generala.
Este vorba despre garsoniere care cuprind un dormitor si un salon, cu gradina, la un pret de 60.000 euro. ... Suprafata minima a unei astfel de case va fi de 52 mp si va beneficia de o bucatarie, un salon, o debara, o baie si un dormitor.
In anii ‘90 erau la moda tunsorile asimetrice cu un stil romantic-rock si tunsorile cat mai lejere, ca si acum", spune Gina Dan, hair-stilist la Shades Beauty Salon.
Site-ul TopLineShop.ro ofera o gama larga de produse cosmetice si accesorii clientilor sai, atat profesionale pentru salon cat si in variante retail. Cumparatorii se pot inscrie pe site cu un cont profesional (salon sau freelancer), dar si un cont personal.
google-analytics.com