Cautare

64 de rezultate pentru "saceanu florina" (2.68 secunde)
Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian, Bogdan Cotlet "La tiganci- textul care vorbeste cel mai clar si in acelasi timp cel mai ascuns despre vis. ... Constantin Cojocaru, Florina Gleznea Regia:
Vicepresedintele PNL Mehedinti, Constantin Saceanu, a declarat ca inscrierile in filialele PNL si PD au fost sistate pe o perioada de sase luni, in scopul blocarii intentiilor unor conducatori de institutii descentralizate de a migra spre partidele aflate la guvernare.
Au venit trei jucatori noi - Vigariu, Boroiban si Saceanu, dar este posibil sa mai facem inca doua-trei transferuri. ... Inaintea primei sedinte de pregatire, staff-ul aluministilor i-a prezentat pe cei trei fotbalisti cooptati in aceasta iarna, Laurentiu Boroiban, Alin Vigariu si Robert Saceanu.
Mijlocasul formatiei ALRO Slatina, Robert Saceanu, s-a saturat sa tot astepte banii restanti de la Gloria Bistrita, club pentru care a evoluat in sezoanele 2009-2010, 2010-2011.
Parat si sotia VLADAN FLORINA : ... VLADAN FLORINA : ... VLADAN GEORGE EX VLADAN GHEORGHE, CASATORIT CU VLADAN FLORINA, CU CARE S EAFLA IN DIVORT Iata dosarele penale ale lui VLADAN GEORGE EX VLADAN GHEORGHE 7802/4/2009, lovire sau alte violente (VLADAN GHEORGHE :
Actrita de origine romano-americana Florina Kendrick Roberts, de la HOLLYWOOD este femeia de pe coperta primului numar al revistei SUCCESSFUL WOMEN MAGAZINE care a aparut de curand in tara noastra.
Având o baza de cunostinte si experienta, Valentin Saceanu, directorul actual al firmei, împreuna cu colegii sai au pus bazele firmei Romdata AQ SRL, având ca profil proiectarea si executia echipamentelor de automatizari în minerit.
Ionut Stancu, Alin Vigariu, Laurentiu Boroiban, Robert Saceanu, Marius Pasare si Sergiu Popescu. ... Mai sunt ceva probeleme cu actele, dar nea Jean Nitulescu ne-a promis ca se rezolva in doua-trei zile", a declarat mijlocasul Robert Saceanu, pentru GdS.
In plus, dupa cum citim in presa locala, unul dintre jucatorii olteni, Saceanu, zice ca "un asemenea rezultat nu se mai poate repeta"... In ciuda optimismului lui Saceanu, dupa meci, exigentul antrenor Stefan Stoica, suparat pe evolutia elevilor sai, a decis:
Pe scurt, CNSAS a prezentat ieri documente care atesta ca Alexandrina Gatej, sefa departamentului pentru mediul de afaceri al Cotrocenilor, a semnat un acord cu Securitatea in 14 septembrie 1989, primind numele de cod "Florina", angajament potrivit caruia ar fi trebuit sa activeze pe latura contrainformatiilor economice, dar nu a dat nicio nota informativa.
Doua dintre atletele de la CS Universitatea Craiova, Ioana Doaga si Florina Pierdevara, au reusit sa urce pe podium.
Atleta a mai obtinut doua medalii la Campionatul National desfasurat weekendul trecut, argint cu echipa de stafeta de la CS Universitatea, alaturi de colegele sale Roxana Ene, Florina Pierdevara si Luminita Achim, si bronz la 800 m.
FLORINA de 50 de ani, din Bucuresti, care a sustras din incinta unui magazin situat in Bucuresti, Bd. ... Florina in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.
Florina de 50 de ani, din Bucuresti, cunoscuta cu antecedente penale, suspecta de comiterea unui furt. ... Florina a sustras dintr-un magazin situat pe Şos.Chitilei, sectorul 1, mai multe produse alimentare, in valoare totala de 352,65 de lei.
jucatori de camp - Robert Saceanu, Laurentiu Boroiban, Ovidiu Stoianof, Bogdan Visa, Dumitru Ene, Eusebiu Badea, Iulian Grosu, Marian Anghelina, Mircea Voicu, Catalin Craciun, Cristopher Quist, Edi Stoica, Sorin Raducu, Sergiu Popescu, Gabriel Precup, Ionut Stancu, Alin Vigariu, Andrei Cretu si Alex Coman.
Banica (Mecea) - Pasare, Visa (Grosu), Raducu, Anghelina - Alex (junior in probe), Precup, Saceanu, Voicu - Ene, Cretu. Damila Maciuca:
Mecea, George Savu, Banica, Vigariu, Pasare, Visa, Grosu, Anghelina, Eduard Stoica, Sergiu Popescu, Quist, Coman, Badea, Precup, Vuculescu, Stancu, Saceanu, Cretu, Craciun, Stoianof, Ene, Raducu, M.
Stancu, Saceanu (’53 Stoianof), Al. Coman, Velcovici - Ene (’70 Craciun), Precup. Celelalte rezultate: FC Maramures - CSM Valcea 0-1, Muresul Deva - FC Arges 1-2, Chindia Targoviste - Juventus Bucuresti 1-1, UTA Arad - FC Bihor 2-0, Unirea Alba Iulia - FC Olt 0-0.
Florina Jipa (PRM), secretar al Comisiei juridice, a declarat ca avizul dat de comisie „este lovit de nulitate“ si ca liberalii si democratii nu au respectat decizia conducerii comisiei de a incepe dezbaterile saptamana viitoare.
Executorul judecatoresc se disculpa Executorul Florina Crangus recunoaste ca s-au primit lunar bani din poprirea pe salariul debitoarei, bani care au fost ina-intati creditorului, dar sustine ca TBI Credit nu s-a multumit cu suma lunara:
google-analytics.com