Cautare

30 de rezultate pentru "sabrino de matteo" (3.78 secunde)
Matteo s-a intors in Asia, continentul in care single-ul Panama” se bucura de un succes incredibil, pentru a filma videoclipul noii piese, Nevinovat”.
Dupa titlu, catalanii au pierdut aseara si Liga Campionilor, in urma remizei de pe teren propriu cu Chelsea (scor 2-2). Soarta meciului putea fi alta daca Messi transforma in minutul 49 un penalty, la scorul de 2-1 pentru Barcelona.
Matteo si Uddi dau startul verii cu o piesa energica, perfecta pentru zilele toride ce se anunta, salutul ideal pentru inceperea distractiei.
Matteo a provocat o intreaga nebunie la mii de kilometri departare, in China, cu hitul Panama, reusind sa devina una dintre cele mai cautate si mai vizualizate piese.
Videoclipul piesei "Panama" este cel mai popular clip al unui artist, lansat pe canalul unei case de discuri.
ADRIAN MUTU, oferta de 4,5 milioane USD din CANADA Adrian Mutu ar putea juca din sezonul viitor in Major League Soccer, campionatul de fotbal nord-american, avand deja o oferta de la echipa canadiana Montreal Impact.
Formatia engleza Chelsea Londra va intalni in aceasta seara, de la ora 21.45 (TVR 1), pe teren propriu, pe FC Barcelona, jocul contand pentru prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor. ... In trecut am dovedit de ce suntem in stare.
Cea de-a sasea editie a Media Music Awards a avut loc in Bucuresti, marti, 3 octombrie, iar cei mai multi artisti prezenti pe scena sunt din portofoliul casei de discuri MediaPro Music, parte a Universal Music Romania.
Liderul de extrema-dreapta Geert Wilders cere un referendum privind apartenenta la UE Partidul de extrema-dreapta francez Frontul National a cerut vineri organizarea unui referendum privind apartenenta Frantei la Uniunea Europeana, dupa ce britanicii au votat in favoarea iesirii din blocul comunitar, potrivit Reuters.
Politicile europene sunt special croite pentru Germania si sunt toxice pentru Italia Vicepremierul italian Matteo Salvini afirma ca tara sa nu are intentia sa paraseasca Uniunea Europeana (UE), ci sa o schimbe.
Matteo Messina Denaro, seful Cosa Nostra, a fost arestat dupa mai bine de 30 de ani de cautari. Denaro a fost arestat de carabinieri la o clinica privata din Palermo, unde fusese internat pentru tratament.
Matteo Messina Denaro supranumit "Diabolik" era considerat nasul Cosa Nostra. ... Matteo Denaro a fost retinut la o clinica din capitala Siciliei, Palermo.
Matteo a acordat un prim interviu alaturi de fetita lui si a vorbit despre cum se simte in rolul de tata.
(Articol de Mihai Milca, aparut la rubrica Disidenta - opozitie - critica antisistem, in revista Punctul Critic Nr.
Se ingroasa gluma in tara noastra si se pare ca dosarul lui Matteo Politi e cel mai fericit avand in vedere ca zilnic ies la iveala cazuri care mai de care mai infricosatoare.
Parisul este capitala mondiala a luptei contra terorismului duminica, printr-o reuniune internationala si un mars republican la care participa peste un milion de persoane, intre care zeci de lideri straini, dupa atentatele comise de trei jihadisti si soldate cu 17 morti, relateaza AFP.
Termocentrala ecologica ce urmeaza a fi construita in Zona Libera este din ce in ce mai aproape de a deveni realitate. ... Pe parcursul discutiilor, reprezentantii Enel si-au facut cunoscuta intentia de a construi o termocentrala ecologica, investitie care ar urma sa se ridice la un miliard de euro.
Enel S.p.A si compania controlata de stat Electrica S.A. au finalizat procesul de privatizare a Electrica Muntenia Sud (EMS), prin semnarea documentelor finale pentru vanzarea catre Enel a unui pachet majoritar de 64.4% din capitalul Electrica Muntenia Sud.
A inceput asadar procesul de expansiune teritoriala anuntat de Presedintele la nivel national al Confindustria Romania, dl Luca Serena, in timpul evenimentului de lansare a noului brand de pe 3 februarie.
Calzedonia aduce in Romania cele mai noi colectii de sosete, dresuri, ciorapi si ultima colectie de costume de baie de dama si barbatesti. Magazinul de 100 mp (+100 mp depozit), este situat in plin centru, pe Blv.
google-analytics.com