Cautare

175 de rezultate pentru "romeo" (2.55 secunde)
Romeo: ... Romeo: ... Romeo: ... - Romeo Saleno este singurul tenor roman selectionat in 2001 la Washington DC in OPERALIA lui Placido Domingo. ... Romeo: ... Romeo, cum ai cerut-o in casatorie? ... Romeo: ... Dupa ce am pregatit si cantat spectacolul de Carmen, Romeo m-a cerut de sotie si dupa o luna ne-am casatorit.
Romeo si Julia Saleno isi invita prietenii si fanii la concertele sustinute in cadrul turneului national din cursul lunii mai 2013, intitulat simbolic "Love Songs".
Romeo: ... Romeo: ... Romeo: ... - Romeo Saleno este singurul tenor roman selectionat in 2001 la Washington DC in OPERALIA lui Placido Domingo. ... Romeo: ... Romeo, cum ai cerut-o in casatorie? ... Romeo: ... Dupa ce am pregatit si cantat spectacolul de Carmen, Romeo m-a cerut de sotie si dupa o luna ne-am casatorit.
Dupa ce un raport al analistilor economici a sugerat ca brandul Alfa Romeo ar putea fi cumparat de Volkswagen AG, presedintele grupului Fiat S.p.A, Luca di Montezemolo, a tinut sa precizeze transant: Alfa Romeo nu este de vanzare in nici un fel de circumstante, informeaza Automotive News.
Reprezentantul colectivului de sustinere a lui Sorin Oprescu creat in judetul Prahova, Romeo Hanganu, a afirmat, vineri, ca dupa alegerile prezidentiale "intentia este sa se infiinteze un nou partid de stanga", care ar urma sa se numeasca Alianta Nationala a Stangii Democrate.
Alianta PNL-PD este pe cale sa se destrame la Bacau, democratii fiind hotarati sa rupa protocolul cu liberalii din cauza lui Romeo Stavarache, primarul municipiului moldovean si lider al filialei locale a PNL.
Membrii Cabinetului Tariceanu si-au depus noile declaratii de avere, inclusiv cei patru secretari de stat satmareni, Nicolae Lazin, de la Ministerul Agriculturii, Katalin Kibedi, de la Ministerul Justitiei, Septimiu Buzasu, de la Ministerul Transporturilor, si Romeo Nicoara, de la Cancelaria primului ministru.
Deceptiile lui Vosganian Varujan Vosganian a precizat ca a trait in ultimii ani "multe deceptii", referindu-se astfel si la senatorul PNL Romeo Nicoara care a trecut la PP-DD din cauza ca nu s-a mai regasit pe actualele liste cu candidatii pentru Parlament.
Printre ei se numara Romeo Raicu, George Scripcaru si Cristian Boureanu. ... Cristian Boureanu și Romeo Raicu ar fi la pachet.
"Ultimul nascut al casei italiene", dupa cum l-a caracterizat Cristian Mitrea, reprezentatul Group Auto Italia, Alfa Romeo 159 marcheaza trecerea intr-o noua epoca. ... Acestea sunt doar cateva din caracteristicile berlinei Alfa Romeo prezentate ieri, 7 aprilie a.c., in show-room-ul "Autocomo".
Procedurile birocratice de obtinere a avizelor si autorizatiilor pentru constructia cladirilor care vor adaposti sediile Capitaniilor Galati, Giurgiu si Braila au condus la o intarziere a finalizarii respectivelor investitii in cursul anului trecut, a aratat Romeo Popescu directorul economic al Autoritatii Navale Romane.
Jorge a avut aseara o reprezentatie a musicalul Romeo si Julieta” de la Teatrul de Opereta Ion Dacian, in care detine rolul principal.
Romeo Couti, jurnalist TV senior, este coordonatorul proiectului MARTURII DIN INFERNUL HOLOCAUSTULUI: Cartea scrisa de Romeo Couti, AUSCHWITZ.
Romeo si Julieta De cele mai multe ori tragedia este conditia sine qua non a iubirilor mari. Un alt cuplu celebru care dainuie peste epoci si trenduri este cel al nefericitilor Romeo si Julieta. ... Pentru membrii acestor familii, iubirea lui Romeo si a Julietei era categoric imposibila.
Guvernul a numit-o ieri in functia de subprefect al Municipiului Bucuresti pe Cristina Ecaterina Corut, aceasta ocupand postul temporar, pe durata suspendarii din functie a titularului postului, Romeo Raicu, care isi exercita mandatul de deputat.
Deputatul PUR Romeo Hanganu a multumit duminica seara Partidului Social Democrat pentru locul pe care-l ocupa in Parlamentul Romaniei. ... Dusman cu Basescu Romeo Hanganu a intrat in Parlament in legislatura 2000 - 2004 ca senator al Partidului Democrat.
Alegerile din filiala judeteana a PNL Bacau au nascut tensiuni in sanul liberalilor dupa ce primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a pierdut presedintia filialei in favoarea fostului vicepresedinte al CJ Ioan Chiriac.
Este vorba de neintelegerile aparute dupa lucrarile Conferintei Judetene a PNL, cand primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a pierdut sefia organizatiei judetene. ... Romeo Stavarache a contestat insa imediat, rezultatul votului, sustinand ca alegerile au fost fraudate.
Comisia de Onoare si Arbitraj a PNL a hotarat miercuri sa nu valideze alegerile pentru sefia Organizatiei Judetene Bacau si ca unul dintre cei doi candidati, Romeo Stavarache, va asigura interimatul pana la repetarea alegerilor.
Primarul Romeo Stavarache a solicitat DNA, Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau si SRI sa-l informeze daca exista autorizatii de interceptare a telefoanelor sale.
google-analytics.com