Cautare

217 de rezultate pentru "romeo julia sa" (2.67 secunde)
Parlamentarii Romeo Raicu, presedinte al Comisiei de control SIE, si Mihai Stanisoara, presedintele Comisiei de Aparare a Camerei Deputatilor, au declarat ieri ca sustin decizia CSAT privind infiintarea Comunitatii Nationale de Informatii, pe care o considera drept „cea mai importanta decizie luata in domeniul securitatii nationale in ultimii 15 ani“.
Ulterior, in 2001, trustul german de presa WAZ a achizitionat SC Romania libera SA, care edita cotidianul,transformand compania, in 2005, alaturi de Dan Adamescu, in SCMedien Holding. ... In prezent este publicat de SC Curierul National SA.
La sedinta pentru revolutie si revolutionari au fost prezenti premierul Calin Popescu-Tariceanu, ministrii actualei guvernari, cativa ambasadori, Inalt Preasfintia Sa Arhiepiscopul Romano-Catolic Ioan Robu si aproape 20 de revolutionari pasnici.
Partidul Democrat a decis ieri sa-i propuna pe Corneliu Turianu si pe Dan Lazea pentru obtinerea unui mandat in Colegiul CNSAS. ... Boc a precizat ca vicepresedintele PD, Romeo Raicu, l-a sustinut in sedinta Biroului Permanent pe Dinescu, insa conducerea partidului a decis prin vot sa-l nominalizeze pe Turianu.
Subdimensionata si infundata, canalizarea orasului sta sa plezneasca. ... Conducta de canalizare este si subdimensionata si amplasata mult deasupra curtilor caselor, situatie care face ca toate apele uzate din locuinte sa nu se poata scurge in canalizare.
Astfel, medicul Romeo Dumitrescu a declarat ca Iorgovan a venit in stare grava si a fost internat pe Sectia de Gastroenterologie.
Astfel, medicul Romeo Dumitrescu a precizat ca senatorul "s-a comportat exceptional ca pacient", nu l-a contrazis niciun moment si a urmat fara retinere si cu multa incredere tratamentul prescris. ... Dupa externare, senatorul s-a retras la resedinta sa de vara din judetul Caras-Severin, pentru a se odihni.
Vicepresedintele Comisiei de control SRI, senatorul UDMR Verestoy Attila, si presedintele Comisiei de control a activitatii SIE, deputatul PD Romeo Raicu, au dat citire si rapoartelor intocmite in urma audierii fostilor sefi ai Serviciilor secrete.
Chiar daca vicele Constantin Monceanu a declarat de mai multe ori ca nu va mai convoca o sedinta extraordinara a consiliului local pe tema alegerii din randul membrilor a unui consilier care sa indeplineasca atributiile de viceprimar, conducerea Partidului Democrat are de gand sa organizeze alegeri pentru a desemna un potential candidat la fotoliul pierdut de Dicu.
"Ar trebui sa-i fie rusine lui Traian Basescu fata de acesti alegatori si fata de miile de militanti care au alergat pana in ultima clipa a acelei nopti care l-a adus la putere pe Traian Basescu", a spus Antonescu.
Presedintele Basescu doreste ca modelul Comunitatii Nationale de Informatii sa fie extins la scara intregii Uniuni Europene. ... "Probabil, in timp, UE va trebui sa isi creeze o proprie comunitate de informatii, in care statele membre sa furnizeze date legate de amenintarile, de riscurile asimetrice.
Dupa un an de conflicte si scandaluri locale, el a reusit sa-i impace pe liberalii si democratii bacauani. "Nu trebuie sa facem jocurile nimanui, mai ales ca, atunci cand sunt neintelegeri intre liberali si democrati, foarte multa lume se bucura", a declarat Tariceanu.
Singurul pe care il stiu adept al initiativei este Ghise si e dreptul dansului sa o sustina", a declarat vicepresedintele PNL Brasov.
Din grup mai fac parte deputatul Claudius Zaharia, Mircea Andrei - membru al Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL, consilierii generali Florin Bumbas, Mioara Ciuca, Romeo Ilie, Valentin Mircea, Mioara Radu, precum si fostii secretari de stat Flavius Baias si Adrian Miroiu.
O analiza conferita publicitatii de Institutul pentru Politici Publice (IPP) releva existenta unui adevarat fenomen al migratiei in randul edililor, ce pare sa creasca in amploare odata cu apropierea termenului de intrare in vigore a legii Statutului alesilor locali.
Printre cei care si-au anuntat intentia de a candida pentru o functie de vicepresedinte se numara Ludovic Orban, Crin Antonescu, Norica Nicolai, Mihai Ungureanu, Teodor Melescanu, Cristian David, Mihai Voicu, Romeo Stavarache, Dan Radu Rusanu, Theodor Atanasiu si Varujan Vosganian.
Deputatul de Dolj, Mihai Voicu, vicepresedinte PNL La votul pentru vicepresedintii pe regiuni de dezvoltare, Varujan Vosganian a castigat in defavoarea lui Romeo Stavarache (Moldova), Puiu Hasotti in defavoarea lui Octavian Popa (Sud-Est), Adrian Miutescu in defavoarea lui Constantin Dumitru (Muntenia), Cornel Popa in defavoarea lui Marius Nicoara (Nord-Vest), Eugen Nicolaescu in defavoarea lui Marius Oprea (Transilvania), Marian Petrache in defavoarea lui Mircea Ciopraga (Bucuresti-Ilfov).
Restul - "cantitate importanta" - ar trebui sa se afle inca in posesia actualelor Servicii secrete, in arhivele acestora, a declarat Ticu Dumitrescu, membru al Colegiului. Dupa vizita, Majestatea Sa a citit cateva file din cele doua dosare care-l vizeaza si care se afla la CNSAS.
Pentru ca toti consilierii locali din municipiul Ramnicu Valcea sa plece peste hotare, in sedinta de consiliu de acum doua zile s-a aprobat deplasarea in strainatate a membrilor ramasi neplimbati cu ocazia intalnirii de luna trecuta.
Parlamentarii Teodor Nitulescu (PSD), Constantin Amarie (PSD), Liviu Almasan (PNL), Constantin Gheorghe (PC), Romeo Hanganu (PC) si Dumitru Becsenescu (independent) au dat publicitatii ieri o scrisoare prin care au anuntat ca vor vota maine impotriva demiterii lui Traian Basescu.
google-analytics.com