Cautare

217 de rezultate pentru "romeo julia sa" (2.52 secunde)
Mai nou, am debutat radiofonic in emisiunea domnului Andrei Partos, Psihologul muzical, de la Romania Actualitati, ne-a spus artistul romeo Mocanu.
In noul spatiu, in ultimele doua weekenduri ale lunii octombrie, vor avea loc avanpremierele spectacolelor Romeo si Julieta de William Shakespeare, regia Liliana Pana (20 si 28 octombrie) si Scrisori de pe front (docu-teatru), regia Vlad Massaci (21 octombrie).
Romeo Ifrim, detinatorul brandului Corinne Chocolat - ciocolata artizanala, a participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR.
Probabil ca, atenta la cele patite de sora mai mare si la mariajul esuat al acesteia cu Bodo de la Proconsul, Elena s-a gindit sa incerce o alta categorie, mai statornica si mai de viitor decit cea a cintaretilor.
Presedintele Consiliului Judetean Caras Severin a fost implicat, noaptea trecuta, intr-un carambol. Romeo Dunca a ajuns cu masina in sant dupa ce a fost lovit de un TIR.
Noua persoane aduse la audieri Dupa efectuarea perchezitiilor, la sediul DIICOT din Craiova au fost duse pentru audieri noua persoane, printre care si Romeo Berceanu, fiul sefului IJPF Dolj, comisarul-sef Ionisor Berceanu.
Fie ca doriti sa urmati un regim alimentar, la sfatul medicului, in cazul depistarii diverselor afectiuni (colesterol marit, diabet, hipoglicemie etc.), sa pierdeti sau sa luati in greutate, sau, pur si simplu, sa va imbunatatiti calitatea vietii, acest ghid va va deveni indispensabil.
In timp ce Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Kate Hudson si Julia Roberts isi vor asuma cu mult umor toate responsabilitatile unui parinte, doamnele prezente la eveniment se vor bucura de cadouri surpriza, menite sa le evidentieze frumusetea.
In plus, si de data aceasta, cei mici vor fi invitați sa participe la o serie de ateliere creative care ii vor introduce in culisele fascinante ale filmului de animatie.
Agenda de intrevederi a primei zile contine, in final, si partea dedicata cinei, unde delegatia romana, condusa de primarul Sectorului 5, ii va avea ca invitati pe fostul ambasador al SUA in Romania, in perioada administratiei Clinton, Michael Guest, dar si pe Damon Wilson, vicepresedinte si director pe Programe de Securitate Internationala din cadrul Consiliului Atlantic si expert pentru relatia cu Romania, Heather Conley, director pentru Europa al Centrului pentru Studii Strategice si Internationale si Julia Roig, presedinte al organizatiei "Parteneri pentru o Schimbare Democratica".
Impreuna cu el, Arianna a discutat despre crearea unei platforme care sa fie o combinatie intre stiri de ultima ora si blog colectiv. Acela a fost inceputul a ceea ce avea sa devina The Huffington Post.
Impreuna cu el, Arianna a discutat despre crearea unei platforme care sa fie o combinatie intre stiri de ultima ora si blog colectiv. Acela a fost inceputul a ceea ce avea sa devina The Huffington Post.
In sferturile de dublu, perechea Niculescu/Cornet va infrunta perechea castigatoare din disputa Emily Fanning (Noua Zeelanda/Regina Kulikova (Rusia) - Julia Goerges (Germania)/Flavia Penetta (Italia).
Cele doua le vor avea astazi adversare pe Flavia Pennetta (Italia) si Julia Goerges (Germania), care au trecut ieri de cuplul Emily Fanning (Noua Zeelanda/Regina Kulikova (Rusia), scor 6-2, 6-3.
a aparut pentru prima data in 2002 pe un forum australian, dar a inceput sa fie utilizat pe scara larga 10 ani mai tarziu.
Cititorii vor putea descoperi femeia cu o imagine eleganta, cu o popularitate vasta in cariera sa, femeia mama, sotie, femeie realizata.
Prezentatoarea evenimentului va fi Roxana Iliescu, pasionata de cooking, cea care le va provoca pe vedetele invitate sa gateasca pentru cei prezenti o selectie exclusivista de preparate traditionale: ... "Bucataria romaneasca este una complexa, de convergenta, si ne-am dorit sa rasfatam publicul cu preparate culinare variate, gatite traditional.
diana Bart, Julia Jianu, Florentina Opris si Iulia Albu. ... Scopul shop-ului este de a promova atat produsele cat si saloanele partenere Top Line si sa faciliteze accesul consumatorilor catre serviciile si produsele profesionale.
Catalin Botezatu, Raluca Zenga, Oana Roman, Jorje, Cream - Claudia Pavel, Adina de la Heaven, Annes, Julia Jianu, designerii Dorin Negrau si Clara Rotescu si multe alte vedete au experimentat aseara la Chefs, unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Floreasca.
Te asteptam in Carturesti Verona intre 15 si 18 octombrie sa te bucuri de toamna si sa-ti faci plinul de carti pentru finalul de an. ... Si e mai usor sa fii inspirat in bucatarie cand ai reducere de 20% la o selecție de carti de gastronomie din Carturesti.
google-analytics.com