Cautare

217 de rezultate pentru "romeo julia sa" (8.54 secunde)
- Americanii sunt pe cale sa piarda aceasta batalie, deoarece nu avem inscris in gene ca creierul si corpul omului sa fie obligate sa reziste la hrana. ... Sa incepem cu modificarile neurologie. ... Ceea ce pare sa fie un lucru bun, daca v-ati infometa.
El picta in fiecare zi, dar in ciuda geniului sau artistic, era sarac pentru ca nu reusea sa castige din pictura astfel incat sa aiba un statut social respectabil. ... O chema Julia, iar el ii spunea fetita mea - asa o dezmierda. ... Julia avea 58 de ani.
Celebru se numeste acel om care a lasat in urma sa un moment sau o lucrare unica pentru societate, acea personalitate marcanta care a avut o activitate sociala complexa sau care a excelat admirativ in atentia publicului prin participare la o actiune sau un proiect de maxim interes national.
Filialele USL au termen pana la 15 iulie sa trimita rezultatele sondajelor de opinie conducerii celor trei partide pentru a se analiza scorul din fiecare judet, dar si candidatii potriviti pentru a reprezenta Uniunea la alegerile locale si parlamentare.
Presedintele Traian Basescu este de parere ca “se simte nevoia crearii comunitatii de informatii“, care sa fie subordonata Presedintiei sau Guvernului, in functie de unde va fi mai mare nevoie de ea si unde i se va asigura neutralitatea politica.
Deputatul PD Romeo Raicu considera ca Guvernul Tariceanu si ministrul Sanatatii trebuie sa-si revizuiasca politica privind sistemul sanitar si de protectie sociala pentru ca Romania sa nu se mai afle pe pozitii nefavorabile in evaluarile OMS.
Candidatul care a reusit sa castige alegerile contestate acum de tabara condusa de Romeo Stavarache a tinut ieri sa explice motivele care au stat la baza inaintarii acestei contestatii.
Nicoleta Popliceanu) - Continuare - 10.Minciuna Oamenii cei mai performanti din lume sunt capabili sa renunte rapid la ideile vechi si sa invete ceva nou. Ei sunt si cei mai capabili sa recunoasca adevarul si sa isi ceara scuze, atunci cand este cazul.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat ieri solicitarea presedintelui Comisiei SIE, democratul Romeo Raicu, de atribuire a unor fonduri pentru oferirea de cadouri simbolice reprezentantilor Comisiei PE pentru investigarea presupuselor activitati ilegale CIA in Europa.
Gestul celor sase parlamentari, care au remis publicitatii o scrisoare de sustinere a presedintelui Basescu, desi initial votasera pentru suspendarea sa, nu a trecut neobservat la nivelul conducerii partidelor din care fac parte.
Cel mai important partid al ultimelor sapte zile este Partidul Social Democrat care, pe langa pregatirile intense pentru campanie, pentru care a facut fel de fel de proiecte si strategii, nu a uitat sa critice bugetul proiectat pentru anul viitor.
Dupa ce au auzit tot felul de zvonuri ca oamenii nu prea sunt incantati de ideea de a se prezenta la dublul scrutin ce se va consuma duminica viitoare, pentru alegerea reprezentantilor tarii noastre in Parlamentul European si pentru definitivarea statutului votului uninominal, reprezentantii filialelor locale si judetene ale Partidului Ecologist, Romeo Candea si Gheorghita Samoila, au indemnat ca oamenii sa mearga la vot pentru ca s-au cheltuit foarte multi bani pentru aceasta actiune.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu, aflat marti la Bacau, i-a indemnat pe cetateni sa voteze in favoarea liberalului Romeo Stavarache, care candideaza pentru un nou mandat de primar, si a apreciat ca nu trebuie sa existe ingaduinta pentru primarii care "au furat, dar au si facut ceva pentru oras".
Cabinetul-alternativa al PD-L este format din comisii departamentale ai caror membri au fost, insa, deja desemnati de catre conducerea partidului, ei urmand sa elaboreze, pe fiecare domeniu guvernamental in parte, documentul fundamental al strategiei politice:
Cristian Anghel, Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Marin Almajan, Mircia Muntean, Romeo Stavarache, Dan Radu Rusanu, Raducu Filipescu, Rares Manescu, Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mariana Campeanu, Relu Fenechiu, Vlad Moisescu.
"Este prea devreme ca PNL sa se ralieze unei astfel de cereri. ... Acest moment va fi unul oportun atunci cand vor fi alegerile parlamentare ca cele doua scrutine sa se suprapuna. Atunci va fi oportun sa il suspendam pe Basescu.
In aceste conditii, directorul executiv al DJDP, Romeo Caciuc, i-a solicitat presedintelui Consiliului Judetean (CJ), Mihai Tabuleac, suplimentarea fondurilor.
917/2005, a declarat pentru "Replica" Romeo Popescu, directorul economic al ANR. ... "Principalele surse de venituri proprii ale ANR le constituie operatiunile de dirijare a traficului naval si formalitatile de intrare/iesire nave din porturi", a precizat Romeo Popescu.
Alfa Romeo s-a situat pe locul doi, cu 835 de puncte, la egalitate cu Mercedes-Benz, in timp ce BMW a intrunit 834 de puncte, iar Audi s-a clasat pe locul patru, la egalitate cu Toyota. ... Alfa Romeo, Mercedes-Benz 835pc.
Dacia e brandul auto cu cea mai mare crestere in Europa in 2013 Dacia a reusit sa vanda in Europa in 2013 cu aproape un sfert mai mult decat in anul precedent, cresterea reusind sa transforme marca de la Mioveni in performera anului pe Batranul Continent.
google-analytics.com