Cautare

20559 de rezultate pentru "romania" (3.17 secunde)
Dincolo de declaratiile oficiale, Romania, ca si Bulgaria, nu poate fi sigura ca termenii stabiliti cu Uniunea Europeana vor fi respectati.
Potrivit Ernest&Young, Romania si-a dublat volumul de investitii straine directe anul trecut in comparatie cu 2003. Romania a ajuns astfel sa-si adjudece o cota de 3,2% din totalul investitiilor realizate in Europa, clasindu-se pe locul 11 in topul 15 al principalelor destinatii de investitii pe acest continent.
Acordul incheiat de Romania cu Fondul Monetar International (FMI) in 2004 a incetat, a declarat ieri negociatorul-sef al Fondului in relatia cu Romania, Emmanuel van der Mensbrugghe.
Sambata, la hotelul Ibis din Constanta, revista "Descopera Romania" a lansat programul "re-Descopera litoralul!", eveniment la care au fost invitati sa participe autoritatile locale si centrale, precum si factori de decizie sau implicati in desfasurarea activitatii turistice pe litoralul romanesc.
Cu o capitalizare de zeci de miliarde de euro si aflata in plin proces de fuziune cu Banca Intesa, SanPaolo s-a impus pe piata bancara din Romania prin flexibilitate si timpul scurt de raspuns la solicitarile clientilor.  Italienii de la SanPaolo, banca infiintata in 1563 la Torino, au deschis prima sucursala din Romania in 1996, iar in 2003 au inceput planurile de dezvoltare.
o operatiune greenfield in Romania constand in deschiderea simultana a unui numar de 39 de sucursale, in 9 judete din tara plus Capitala.
La ora actuala, in Romania, peste 70% din carnea utilizata de procesatori, circa 30-40% din lapte, 80% din zaharul brut, provin din import, fie de pe piata comunitara, fie din tarile terte.
Rambursarea imprumutului se face treptat in trei-cinci ani.Romania a convenit asupra unui acord stand-by pe doi ani cu FMI pentru 12,95 miliarde de euro, pachetul total de finantare externa, de la Fond, UE, BM si BERD, urmand sa ajunga la 19,95 miliarde de euro.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri ca, in contextul actualei crize, o problema majora atat pentru Romania, cat si pentru ansamblul Uniunii Europene este cea a locurilor de munca.
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
CNN realizeaza o emisiune despre caderea comunismului in Romania, care contine un documentar de o jumatate de ora si transmisiuni in direct din Bucuresti. ... Romania" - proiect care urmareste prabusirea comunismului si impactul pe care aceasta l-a avut asupra Europei Centrale si de Est.
In plus, in Bulgaria birocratia este mai redusa, costurile cu forta de munca sunt mai mici, iar preturile proprietatilor si chiriilor sunt, de asemenea, inferioare fata de Romania, potrivit casei de avocatura. ... In Romania, negocierea sta la baza inceperii, desfasurarii si incheierii afacerii", a precizat Petre.
FMI a aprobat ultima evaluare a acordului cu Romania, dupa "cel mai scurt board din ultimii 2 ani" Board-ul FMI a aprobat, vineri, cea de-a saptea si ultima evaluare a acordului stand-by cu Romania, bazata pe indeplinirea obiectivelor stabilite pentru ultimul trimestru al anului trecut, precum si termenii viitoarei intelegeri, de tip preventiv, care incepe la 31 martie.
China vrea sa investeasca in infrastructura rutiera din Romania, dar cu garantii de stat Ambasadorul Republicii Chineze in Romania, Liu Zengwen, afirma ca oamenii de afaceri din tara sa sunt interesati sa investeasca in infrastructura rutiera din Romania, inclusiv in autostrazi, dar pentru investitii mari trebuie asigurate garantii de stat.
Romania a dat UE 4,5 miliarde de euro si a luat inapoi 600 de milioane de euro Boc a taiat salariile la Bucuresti, dar sponsorizeaza economiile Germaniei si Frantei pentru ca nu atrage fondurile europene, Romania a platit drept contributie obligatorie la bugetul Uniunii Europene de la integrare pana in prezent peste 4,5 mld.
In Romania, salariul este taxat de catre stat cu 45,5%, in timp ce angajatul primeste in mana doar 54,5% din adevaratul lui venit salarial. ... GdS va prezinta unde se situeaza Romania in randul tarilor din Europa cand vine vorba despre contributii sociale.
euro BNR GAZDUIESTE REUNIUNEA "COLEGILOR DE CLASA" DE LA FMI SI BM Romania, al doilea mare client al Fondului Monetar International din Uniunea Europeana dupa Grecia, va gazdui in acest weekend reuniunea rotativa a constituantei FMI si a Bancii Mondiale, structura organizatorica condusa de Olanda si care reprezinta inclusiv interesele Bucurestiului in comitetele directoare ale celor doua institutii financiare internationale.
Romania nu este, cum ne-am fi asteptat, tigrul economic al Europei Centrale si de Est. ... cum statea Romania, din punctul de vedere al integrarii economice cu tarile dezvoltate, in 1989? - In 1989, infrastructura industriala situa Romania in primele 10 tari din Europa.
Un an bun pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei Anul 2012 a fost unul bun pentru echipa nationala de fotbal, care a inregistrat o serie de rezultate pozitive, cu un grup de jucatori care s-a inchegat si poate readuce Romania in elita internationala.
Romania este condamnata sa nu piarda in Finlanda Astazi, de la ora 21.45, Romania va intalni, in deplasare, Finlanda, in a treia etapa a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2016 • Romanii se confrunta cu mari probleme de efectiv inaintea acestui meci Romanii nu si-au revenit inca din socul remizei cu Ungaria de sambata de pe Arena Nationala, dar trebuie sa scoata macar o remiza in Finlanda pentru a nu-si complica viata in Grupa F.
google-analytics.com