Cautare

20549 de rezultate pentru "romania" (3.26 secunde)
Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe, prezent din 2005 pe piata din Romania prin AFI Europe Romania, a semnat o scrisoare de intentie neangajanta cu Plaza Centers N.V.
Meciul Romania - Insulele Feroe, de la Ploiesti, va fi transmis in direct duminica de TVR 1 si TVR HD, incepand cu ora 19:00. ... Romania are o echipa omogena si este bine plasata in grupa pentru Euro 2016. ... ROMANIA 4 3 1 0 6-1 10 2.
Bucharest Gaming Week 2019, unul dintre cele mai importante si emblematice festivaluri de gaming din Romania si Europa de Sud-Est, este programat sa aiba loc in perioada 4 - 10 noiembrie 2019 in diferite locuri din Capitala, evenimentul central urmand sa se desfasoare la Palatul Parlamentului, pe 9 si 10 noiembrie, in trei sali - Unirii, Take Ionescu si I.I.C.Bratianu.
Romania Libera / 75 de ani de la pierderea Cadrilaterului - mica bijuterie a Coroanei Romaniei La 7 septembrie 1940, acum 75 de ani, Romania a cedat definitiv zona de sud a Dobrogei, asa-numitul Cadrilater, catre Bulgaria.
Romania Libera: ... Pentru primele 10 companii din Romania, ierarhizate dupa cifra de afaceri, este publicata ponderea costurilor lor cu forta de munca in totalul cifrei lor de afaceri. ... - Kaufland Romania (germana); ... - Carrefour Romania (franceza); ... - Lukoil Romania (ruseasca). ... Iata ce ofera, de fapt, Romania oamenilor de afaceri:
Coruptia din Romania, consfintita si de rapoartele Uniunii Europene, a fost consolidata de "falsa" revolutie din 1989, care a facut loc afacerilor nomenclaturistilor, dar si de o anumita complicitate a Occidentului, caruia i-au convenit privatizarile avantajoase de dupa 1989, relateaza The Observer.
Coruptia din Romania, consfintita si de rapoartele Uniunii Europene, a fost consolidata de "falsa" revolutie din 1989, care a facut loc afacerilor nomenclaturistilor, dar si de o anumita complicitate a Occidentului, caruia i-au convenit privatizarile avantajoase de dupa 1989, relateaza The Observer.
Care sunt viziunea, strategia si valorile dumneavoastra pentru Romania in acest moment? Daca Romania ar fi familia dumneavoastra, cum ati proceda pentru a avea o familie fericita? ... Viziunea pentru Romania nu poate fi decat una care are ca proiectie evolutia europeana.
Romania nu este in aceasta situatie, de aceea cred ca acum este momentul sa intervenim. ... • Romania nu-si poate permite sa mai continue nerestructurarea acestor regii. ... Totusi, cifrele incep sa contrazica perceptia ca in Romania nu se lupta impotriva coruptiei.
"Romania liberala", o miscare menita sa disloce PNL si pe Crin Antonescu Dupa gogoasa cu Miscarea Populara, serviciile secrete si Traian Basescu pun la cale ruperea PNL Scenariul din 2006, cand cuplul Stoica-Stolojan a format o platforma in PNL, se repeta acum.
Adrian SEVERIN) Asa zisele alegeri din Romania sunt o simpla farsa democratica intr-un stat esuat. ... Ce se intampla cu Romania in acest context? ... Abia peste inca 7 ani s-a decis ca Romania sa joace totul pe cartea americana.
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
In plus, eliminarea taxelor vamale si celelalte facilitati oferite deopotriva companiilor din spatiul comunitar pe teritoriul romanesc, cat si firmelor mioritice pe piata UE, va provoca un veritabil seism in mediul de afaceri autohton, seism cu urmari destul de negative asupra IMM-urilor, dar si pozitive pentru societatile indigene pregatite pentru concurenta reala de pe piata comunitara, aceste schimbari majore in economia nationala fiind de asteptat sa influenteze profund si sistemul bancar din Romania.
A primit numeroase premii de arhitectura si design in Romania si in strainatate.
Toti cei care le-au vorbit in timpul Razboiului Rece si fireste, si dupa incheierea acestuia, ascultatorilor din Romania de la microfonul Deutsche Welle, au pastrat cu fidelitate intacte valorile in slujba carora si-au pus energia, cunoasterea, forta creatoare, angajamentul moral, insuflindu-le curaj si incredere in vremuri mai bune, ascultatorilor de departe, pe care i-au simtit totusi, mereu, foarte aproape.
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut astazi, joi, 28 februarie, o conferinta de presa, gazduita de Ministerul Tineretului si Sportului, pentru a anunta calendarul evenimentelor si noutatile pentru anul 2019.
Prin reorientarea lor spre casa, Romania ar avea numai de castigat prin profesionalism, inovatie, capital social si financiar, si mentalitate formata in sisteme competitive bazate pe meritocratie”.
Horatiu Ioani, neurochirurgul care a lasat Marea Britanie pentru a opera pacientii din Romania: ... S-a intors in Romania pentru ca simtea ca macar poate incerca sa faca ceva pentru pacientii nostri.
Atunci era Romania. ... Tatal meu era directorul Institutului Pedagogic care pregatea invatatori de limba romana pentru cele doua judete - Caliacra si Silistra, pe care Romania le avea in sudul Dobrogei.
Presedintele Microsoft, Bill Gates, va vizita, joi, pentru trei ore, Romania, urmand sa participe, alaturi de presedintele Traian Basescu, la deschiderea oficiala a Centrului Global de Suport Tehnic in Bucuresti, eveniment care marcheaza zece ani de activitate a companiei americane in Romania.
google-analytics.com