Cautare

20559 de rezultate pentru "romania" (3.21 secunde)
In Romania, aceasta zi se celebreaza din anul 2013, iar in acest an Asociatia Moaselor Independente (AMI) a organizat un eveniment special in Amfiteatrul Spitalului Clinic Prof dr Th Burghele.
Plesoianu s-a hotarat sa-i scrie din nou presedintelui Donald Trump, de aceasta data pentru a-i face o informare referitoare la culisele protestelor din Romania, asa cum ambasadorul Hans Klemm (in opinia deputatului) nu o face:
Mihaela Serban va realiza Gala Suflet pentru Romania (Teledon) sambata, 5 iunie, intre orele 19.00 - 23.00, eveniment ce se va difuza la TVR3 si la TVR International. GALA SUFLET PENTRU ROMANIA este cel mai mare teledon al vedetelor din Romania.
"Un mare succes pentru Romania" Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) considera ca finalizarea privatizarii BCR este un mare succes pentru Romania, a declarat marti Kurt Geiger, director in cadrul BERD, cu prilejul anuntarii noului actionar majoritar al BCR.
Prin urmare, vedem un interes mult mai mare al furnizorilor de a evalua posibilitatea investirii in Romania, pentru ca volumele de productie vor fi mult mai mari.
In Romania, "peste 300 de ferme mari ar urma sa fie afectate" ... Iar in mod curios, as zice, desi Romania este trecuta printre marii beneficiari ai noilor reguli, reprezentanti ai guvernului, cum spuneam, v-au criticat pe motiv ca se vor faramita si mai mult fermele din Romania.
Starul american Shin Koyamada a salutat Romania, misiunile diplomatice permanente ale Romaniei in USA, dar si personalitatile romano-americane din toate domeniile. El a primit titlul de Ambasador de Onoare al prieteniei dintre ROMANIA - USA a fost invitatul de onoare al galei.
(continuare) "Romania este un vultur inchis intr-o colivie" - Astazi, toti politicienii nostri sunt profesori, de regula la universitati private. ... Romania este un vultur inchis intr-o colivie, din care nu poate sa-si intinda aripile, sa zboare.
Intre 1997 si 2013 a fost director executiv al Centrului National pentru Dezvoltare Durabila din Romania, iar din anul 2013 este presedintele Clubului de la Roma (Centrul European de Cercetare din Viena, Austria).
Ca urmare a problemelor curente ce afecteaza sistemul medical din Romania, in contextul in care migratia medicilor romani si a asistentilor medicali constituie o problema vitala pentru statul roman si in urma dezbaterilor sustinute in cadrul Conferintei Nationale Hemoragia sistemului medical din Romania - de ce ne pleaca medicii, desfasurata pe data de 16 septembrie 2016, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi, organizatorii acestei manifestari, Consiliul Judetean Calarasi prin Presedinte, domnul Vasile Iliuta impreuna cu Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi prin Director Medical, Conf.
Romania are un proces de delocalizare alarmant Presedintele Traian Basescu sustine de la ora 16.30, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, pe tema reuniunii Consiliului European.
Romania a devenit colonia penitenciara a doamnei Reding In nicio tara Comisia Europeana nu devine un membru in juriul de selectie a procurorilor Nu suntem doar o colonie a Europei.
La capatul celor 90 de ani de existenta, Radio Romania apare in fata intregii natiuni ca o institutie fundamentala si, totodata, ca un simbol al traseului modern imprimat statului roman.
„Am impresia ca procesul in care s-a inscris Romania devine ireversibil.
Nici un reprezentant al autoritatilor romane nu vorbeste despre masuri de restrictionare sau cel putin de control a imigratiei fortei de munca din strainatate si, din nefericire, nici pe marile federatii sindicale din Romania se pare ca nu le preocupa o astfel de problema, avand in vedere faptul ca nu au abordat pana acum acest subiect in discutiile purtate cu partea guvernamentala.
Asta pentru ca fiecare din ei sunt fericitii castigatori ai unei centrale termice performante, oferita de BAXI Romania.
HotNews reia un text al lui Cristian Orgonas, intitulat "Ce ar trebui sa faca Romania pentru a iesi din criza?", pe care il puteti citi in continuare.
Decembrie 2010 - Oriflame Romania, binecunoscuta companie de produse cosmetice suedeze cu vanzare directa, a aniversat aseara 15 ani pe piata romaneasca. Aniversarea a coincis cu inregistrarea unui puternic trend ascendent al companiei Oriflame pe piata din Romania, incepand din a doua jumatate a acestui an.
Pe 7 aprilie va fi inaugurata o noua filiala Confindustria Romania la Targu Mures. A inceput asadar procesul de expansiune teritoriala anuntat de Presedintele la nivel national al Confindustria Romania, dl Luca Serena, in timpul evenimentului de lansare a noului brand de pe 3 februarie.
Brandul CALZEDONIA si-a facut ieri intrarea in Romania, o data cu deschiderea primului sau magazin in Capitala. Calzedonia aduce in Romania cele mai noi colectii de sosete, dresuri, ciorapi si ultima colectie de costume de baie de dama si barbatesti.
google-analytics.com