Cautare

20559 de rezultate pentru "romania" (8.00 secunde)
Institutul Francez din Bucuresti face parte din reteaua institutelor franceze din Romania. ... Institutul Francez din Romania (in franceza Institut francais de Roumanie, IFR) face parte din reteaua globala a institutelor franceze.
TELUS International Europe a lansat, recent, TELUS International Romania Community Board, o initiativa de responsabilitate sociala derulata de TELUS la nivel global, prin care compania va distribui anual pana la 100.000 USD catre organizatii non-profit din Romania, incepand cu anul 2017.
Romania poate atrage o parte din aceste fonduri. ... Cum poate asadar Romania sa "importe" crestere economica din China? ... O a doua resursa, si de cea mai importanta, o constituie atragerea de investitii chineze in Romania la nivel de miliarde de dolari.
"Ce va place si ce nu va place la Romania?" Ancheta si-a propus, ni se explica, un experiment: ... Nu puteam spune ceva simplu si transant despre un sentiment cu care traiesc de cand am devenit constient ca sunt roman si ca tara mea se numeste Romania.
• 3 ian 2005 - Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, declara ca Romania este prima interesata sa ofere solutii "viabile si concrete" de rezolvare a situatiei din Transnistria.
1990 - Romania incheia primul an de libertate cu un PIB de circa 40 de miliarde de dolari Dupa mai bine de patru decenii de guvernare comunista, care au insemnat in principal planificarea centralizata a intregii economii nationale, in urma inlaturarii regimului, in decembrie 1989, la carma Romaniei venea un disident al regimului comunist-ceausist, Ion Iliescu.
- In context economic global, cu ce valori naturale vine Romania in concertul natiunilor? - Romania este o tara prea bogata, cu un pamant prea fertil, ca sa fie pastrata fara lupta! Stiintific, din 9 regiuni bio-geografice ale Terrei, Romania detine 5, avand cea mai importanta eco-regiune la nivel global.
Intrebat despre votul exprimat, Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat (PSD), Ion Iliescu, sustine ca a votat "cu cei care fac parte din Parlamentul European si care au sprijinit Romania si inainte ca aceasta sa devina stat comunitar, dar si dupa anul 2007.
- Cred ca pentru oamenii care cunosc Romania (si, in general, cand o cunosc, o iubesc) - evenimentele din aceasta vara nu au daunat imaginii tarii, pentru ca fac parte dintr-o psihodrama noua pe care au privit-o cu interes si intelegere.
Cristina ANDREI) Cu 8 motive prezentate pentru a face Congres extraordinar la PSD, Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa celor care denigreaza Romania si a anuntat ca social-democratii vor duce pana la capat lupta impotriva structurilor statului paralel.
Domnule ambasador, cum ati caracteriza actualele relatii existente intre Romania si Republica Azerbaidjan? ... De asemenea, in anul 1921, dupa castigarea independentei de catre Azerbaidjan, Romania a fost cea de a doua tara din lume dupa Turcia care a recunoscut independenta statului azer.
Academicieni, cercetatori, asiguratori interni si internationali, producatori, oficiali ai Bancii Mondiale si ai ministerului de resort au dezbatut problema agriculturii românesti, în ceea ce priveste gestionarea riscurilor catastrofale, pricinuite de schimbarile climatice. Seceta si inundatiile distrug anual în România mii de hectare cultivate, astfel ca hrana asigurata din surse interne se diminueaza.
Dupa ce a muncit in strainatate, un doljean primeste somaj in Romania. ... Potrivit legislatiei in vigoare, somerii straini sau romani indemnizati in statele UE pot veni sa-si caute un job in Romania fara sa-si piarda ajutorul.
Produsul Intern Brut pe locuitor a scazut cu 1.100 de euro anul trecut, pana la 5.390 de euro, din cauza crizei economice, Romania intorcandu-se doi ani inapoi din drumul spre convergenta la Europa de Vest.
Pentru prima data dupa 2008, Romania ar putea inregistra in 2013 o crestere economica mai mare decat cea a Poloniei, singurul stat UE care nu a intrat in recesiune in timpul crizei, potrivit prognozelor Fondului Monetar International.
Bogdan Andrei Scarlat (Romania) 15:23,63 2. Sabin Bonea (Romania) 15:59,79 3. ... Robert Andrei Glinta (Romania) 02:00,57 2. Daniel Cristian Martin (Romania) 02:02,30 3. ... Alexandru Coci (Romania) 00:24,81 3.
ARMENIA - ROMANIA 0-5. ... Romania a inceput meciul excelent si in minutul 3 a reusit sa obtina penalty, dupa ce lovitura de cap a lui Bogdan Stancu a fost respinsa de pe linia portii, cu mana, de Grigoryan.
La multi ani, Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania - pagina oficiala! In aceasta zi frumoasa, practic de primavara, se implinesc 8 decenii de viata pentru organizatia centrala, reprezentativa, a evreilor din Romania - Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania.
TOTUL DESPRE MAME, Asociatia ProMAMA - Institut si Centru pentru Alaptare si fundatia World Vision Romania celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii - sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august - printr-o dezbatere pe tema propusa de World Alliance for Breastfeeding Action - WABA - "Alaptarea:
TOTUL DESPRE MAME, Asociatia ProMAMA - Institut si Centru pentru Alaptare si fundatia World Vision Romania celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii - sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august - printr-o dezbatere pe tema propusa de World Alliance for Breastfeeding Action - WABA - "Alaptarea:
google-analytics.com