Cautare

20559 de rezultate pentru "romania" (3.52 secunde)
In ceea ce privestepresa culturala, tirajele publicatiilor 22 sau Romania literaraerau de circa 100.000 de exemplare.
Unirea Basarabiei cu Romania Unirea Basarabiei cu Romania a avut loc la 9 aprilie 1918 (27 martie pe stil vechi) si a fost in fapt reunificarea vechii provincii romanesti Basarabia, rupta de Moldova si alipita de Rusia in 1812.
Va aflati de aproape un an in Romania. ... Intr-adevar, am ajuns in Romania acum cateva luni, mai exact in luna mai, iar de atunci ma deplasez mult in Capitala, dar si in provincie, deoarece Romania este o tara mare, cu regiuni minunate, peisaje extraordinare si locuitori generosi.
Agerpres informeaza ca in presa rusa au aparut comentarii ce sintetizeaza criza economica prin care trece Romania. ... Romania pur si simplu a extins lista "economiilor bolnave din Europa", devansand in aceasta privinta Grecia, Portugalia si Spania. ... situatia prerevolutionara in Romania.
majoritatea saracilor Europei traiesc in zonele rurale romanesti Cei mai multi dintre saracii Europei traiesc in zonele rurale din Romania, ceea ce ar recomanda agricultura ca sector prioritar intr-o viitoare strategie de dezvoltare a Romaniei, a declarat marti Peter Harrold, directorul Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si de Est, intr-un interviu acordat AGERPRES.
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
El s-a intors in Romania pentru a pune bazele sectiei de neurochirurgie de la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti. ... Cum este inapoi in Romania? ... Romania in comparatie cu Anglia si pozitia de medic specialist in comparatie cu cea de rezident sunt foarte diferite.
Romania Libera: ... Cea mai gogonata aberatie este aceea ca firmele straine ce ar urma sa plateasca noile taxe isi vor lua catrafusele si vor parasi Romania, lipsind Romania de investitiile pe care le aveau in vedere aici, precum si de potentialele alte investitii pe care puteau sa le aduca.
GRECIA-ROMANIA, meci duminica, 7 septembrie in direct la TV, in preliminarii la Euro 2016 GRECIA-ROMANIA, MECIUL DIN PRELIMINARIILE EURO 2016, va avea loc duminica, 7 septembrie, la Atena. ... Meciul GRECIA-ROMANIA incepe la ora 21:45.
Fundatia Carrefour si Carrefour Romania au prezentat recent, in cadrul unei conferinte de presa, strategia de responsabilitate sociala a retailerului si proiectele de CSR sustnute in Romania.
In mod deosebit, multumesc Fundatiei ERSTE pentru faptul ca a decis ca Romania sa fie tara gazda pentru seria de evenimente legate de acordarea Premiului pentru Integrare Sociala al Fundatiei ERSTE. ... Sustin necesitatea de a multiplica abordarea Fundatiei ERSTE prin proiecte implementate in Romania in domeniul politicilor sociale.
Doamna Merkel a promis o apreciere echitabila a indeplinirii de catre Romania a crtiteriilor de aderare.
Zarul Financiar il citeaza pe Patrice Lespagnol, seful Carrefour Romania, care anunta noul pariu: ... Puteti citi in continuare planurile Carrefour pentru Romania. ... • Este la prima experienta pe piata romaneasca si al treilea director al Carrefour Romania.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara?
Candidez ca om care spera, ca fiecare dintre noi, ca in Romania se poate trai normal, cu adevarat. ... Romania inca este o tara bogata, cu oameni inteligenti si muncitori. ... In Romania mea, fiecare cetatean este protejat de lege si isi poate implini propriile visuri.
Senatorul Ioan MANG a sustinut o declaratie politica intitualta "Traian Basescu trebuie sa lase Romania sa respire", pe care o puteti citi in continuare. ... "Romania" si "trebuie". ... De sapte ani "Romania trebuie"!
De ce e importanta, nu doar pe plan bilateral, vizita lui Francois Hollande in Romania (Autor: ... Vizita in Romania a lui Francois Hollande are inainte de toate o valoare nu doar simbolica ci si politica:
Sunt muncitori si, la fel ca americanii, considera ca munca face viata mai buna“.Aflat într-un turneu de promovare a României în Statele Unite, ambasadorul SUA în România le-a spus oamenilor de afaceri din Atlanta ca tara noastra are una dintre cele mai atractive si dinamice piete din Europa.
Romania va scadea anul viitor zece pozitii, ajungand pe locul 55, intr-un top al Bancii Mondiale (BM) privind cele mai favorabile conditii pentru dezvoltarea afacerilor, in urma unor tari precum Bulgaria, Azerbaidjan, Botswana sau statele Baltice.
Romania are asigurarea ca dispune de sprijinul FMI. Oficialul FMI a mentionat ca ar fi periculos pentru Romania sa renunte la masurile de ajustare adoptate".
google-analytics.com