Cautare

266 de rezultate pentru "rodica" (4.05 secunde)
Marea doamna a teatrului si filmului romanesc Rodica Popescu Bitanescu a prezentat, cu verva si umor, editia din acest an a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere. ... Rodica s-a indragostit pe loc de el.
Un alt moment in care Rodica Stanoiu (foto) a spus ca ar fi trebuit sa demisioneze din partid a fost in luna martie a anului 2004, cind seful Cancelariei premierului de atunci, Alin Teodorescu, sustinea ca de la Bruxelles a sosit informatia potrivit careia capul Rodicai Stanoiu trebuie sacrificat.
Relatam, in articolele noastre, ca dupa inceperea anchetei in TVR pe marginea posibile incalcari a deontologiei profesionale in cazul Paunescu, a aparut un element spectaculos, in sensul ca Rodica Culcer s-ar putea sa fi oferit chiar ea un element probatoriu care o incrimineaza grav. ... Rodica Culcer:
Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache, recompensati de Sorin oprescu cu stele pe Aleea Celebritatilor - FOTO Actorii Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache au primit sambata, pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, stele din partea primarului general Sorin Oprescu pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului.
Actrita Rodica Popescu-Bitanescu interpreteaza rolul Maestrei si conduce repetitiile cu o echipa de actori tineri. ... Rodica Popescu- Bitanescu: ... Rodica Popescu Bitanescu - Si: ... Rodica Popescu Bitanescu - Durata spectacolului - 1 ora 20 min - Acces general - 40,00 lei - Azi, 29 ianuarie 2019,mora 19,00:
N-avem nici acum un nou Cod Penal din simplul motiv ca Monica Macovei, ministrul justitiei, n-o are la inima pe Rodica Stanoiu, fostul ministru al justitiei. De ce o antipatizeaza Monica pe Rodica? ... Cum s-a rasfrant antipatia Monicai fata de Rodica asupra noului Cod Penal?
Cezar, fiul meu de trei ani, e foarte atasat de mine, dar si de sotia mea, Rodica. ... - Tu si sotia ta, Rodica, va mai doriti copii? ... - De cand s-a nascut Cezar, sotia mea, Rodica, sta acasa si are grija de copii.
Fostul ministru al Justitiei senatorul Rodica Stanoiu considera ca Romania nu este pregatita sa adopte votul uninominal si din acest motiv analizeaza posibilitatea de a nu mai candida, pentru un nou mandat in Parlamentul Romaniei. ... Nu stiu daca voi mai candida", a declarat, pentru Amosnews, Rodica Stanoiu.
Rodica Stanoiu, Mona Musca si Rovana Plumb.
Rodica Dumitriu participa in mod constant la targurile Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Fac pictura pe matase, in general", ne-a spus Rodica Dumitriu. ... In ultima vreme, vin numai aici, la targurile de la MTR", mai spune Rodica Dumitriu.
Curtea de Apel Bucuresti a dat castig de cauza senatoarei Rodica Sta-noiu in urma procesului prin care Ministerul Justitiei a cerut anularea deciziei de pensie in cazul senatoarei, pe motiv ca Stanoiu ar fi primit ilegal, timp de 5 ani, pensie de magistrat.
Fostul ministru al Justitiei, Rodica Stanoiu, s-a inscris in Partidul Conservator. ... Revenind la fostul senator social-democrat Rodica Stanoiu, aceasta declara, in 2006, la mometul demisiei din partid:
Un consilier al lui Mircea Geoana, pregatit pentru inlocuirea Rodicai Culcer Rodica Culcer a depasit varsta pensionarii, pe 30 mai 2011.
Lavinia Sandru-Rodica Stanoiu, gafa. ... Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu au facut o gafa de proportii intr-o emisiune de la Realitatea TV pentru care au fost taxate de Mircea Badea. Iata dialogul purtat de Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu in urma cu cateva zile: ... Rodica Stanoiu, fost ministru al justitiei:
Rodica Mandache incita la revolutie, la matinalul SmartFM, pe care il puteti citi in continuare.
Senatorul social-democrat Rodica Stanoiu ar putea sa primeasca o sanctiune de partid pentru afirmatia facuta in cadrul unei emisiuni televizate ca a€žun lider important din PSD este un mare papusar, care ii spune Â'draga MonicaÂ' ministrului Justitieia€œ.
Senatorul PSD de Olt, Rodica Stanoiu (foto), s-a exprimat ieri la Slatina in favoarea recunoasterii initiatorilor unor proiecte legislative ale dreptului de autor, ceea ce ar impiedica preluarea ideilor de catre alti parlamentari.
Senatorul PD Marius Marinescu (foto) o acuza pe Rodica Stanoiu, senator PSD si presedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, ca a incalcat grav Regulamentul Senatului.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... De Valentine‘s Day vom veni cu noutati", ne-a spus Rodica Florea.
google-analytics.com