Cautare

3968 de rezultate pentru "rodica popescu bitanescu" (3.08 secunde)
Rodica Staiculescu, decanul Facultatii de Drept si Administratie Publica din cadrul Universitatii Ovidius Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir, seful organizatiei locale a PNL, Stela Curtmola, reprezentantul Oficiului Teritorial pentru IMM si Cooperatie Constanta, omul de afaceri Andrean Mihei, Mihaeala Blecin, intreprinzator constantean, precum si numerosi alti reprezentati ai agentilor economici constanteni.
Rodica Mandache (Jurnalul National): Paunescu 70 Paunescu a fost dulce, amar, sensibil, rau, generos, poltron, plin de candoare, tandru, cu tenebre La Craiova a fost evenimentul.
La aceasta editie am venit si cu tricouri pictate (gen ii), cu aplicatii originale de pe ii vechi, facute de o prietena de-a mea, Rodica, si pictate de mine", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva.
La matinalul Smart FM de a doua zi, pe 2 mai, poetul si jurnalistul Marius Tuca si actrita Rodica Mandache si-au exprimat admiratia fata de prestatia artistica de la PROTV a lui Gigi Caciuleanu, a actorului-dansator Marius Manole si a superbei sale partenere de dans - Olesea.
De asemenea, tot la bal a fost prezenta si Rodica Pavel, o iubitoare de moda, prietena cu Maria Matei. Rodica este directorul unei scoli care se ocupa de cursuri de formator, urmate si de Maria Matei.
De asemenea, tot la bal a fost prezenta si Rodica Pavel, o iubitoare de moda, prietena cu Maria Matei. Rodica este directorul unei scoli care se ocupa de cursuri de formator, urmate si de Maria Matei.
Nu suntem evidenta populatiei, ci medici", precizeaza dr. Rodica Tanasescu, presedintele Societatii Nationale a Medicilor de Familie din Romania (SNMFR). ... Rodica Tanasescu.
- VOICULESCU CAMELIA - RODICA, asociat la S.C.
In contextul in care mastectomia poate avea si un puternic impact social asupra pacientei, aceasta limitandu-si relatiile interumane din cauza faptului ca se simte stanjenita de lipsa unuia dintre sani, Biro Rodica, presedintele Casei de Asigurari de Sanatate Targu Mures, a transmis care sunt facilitatile acordate de sistemul de asigurari sociale de sanatate pacientelor diagnosticate cu cancer de san:
Unii, precum este Corina Cretu, par sa-l fi parasit, insa o data cu el pot parasi partidul grei precum Ioan Talpes, care deja a dat semnale in acest sens, Nicolae Vacaroiu sau chiar seful PSD, Dan Ioan Popescu, acesta avind ieri un discurs clar pro-Iliescu.
Pe buletinele de vot pentru Primaria Sectorului 3 sunt inscrisi, in ordine, Robert Sorin Negoita (USL), Marton Illyes (Uniunea Democrata Maghiara din Romania), Iulian Popescu (UNPR) si Liviu Negoita (PDL).
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
Gica Popescu pare sa il inlocuiasca pe Mircea Sandu la sefia FRF, al fel cum Gino l-a schimbat pe Mitica de la Liga.
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
Fostul lider al Organizatiei de Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a demisionat din PSD, invocand modul in care se lucreaza in partid.
Fostul lider al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a semnat ieri, dupa numai o luna de independenta, adeziunea la PC si a primit, in urma negocierilor cu conservatorii, functia de prim-vicepresedinte al partidului.
Andrei IONESCUSecretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), Cosmin Popescu, va depune astazi o plangere penala impotriva fostului ministru Codrut Seres, pe care il va acuza de fals in documente oficiale.
Conservatorul Dan Ioan Popescu cere iesirea presedintelui suspendat in afara isoriei.
Cu toate ca duminica Dutu si-a anuntat cu mare tam-tam candidatura, conducerea centrala a hotarat ieri sa-i retraga sprijinul politic si l-a nominalizat pe Ion Popescu drept candidat al PD-L pentru sefia CJC. ... Ion Popescu:
google-analytics.com