Cautare

3966 de rezultate pentru "rodica popescu bitanescu" (8.02 secunde)
Fostul ministru PSD al Justitiei Rodica Stanoiu, insotita de avocatul sau, le-a povestit ieri membrilor Colegiului CNSAS, pentru a doua oara, versiunea proprie privind notele informative ce ii sunt atribuite, reiterand faptul ca acestea sunt falsificate, reprezentand "o plastografie".
Suparata foc din cauza verdictului de "turnatoare" primit cadou de la CNSAS, senatorul Rodica Stanoiu contraataca virulent, anuntand public ca va contesta aceasta decizie.
Printre participantii la lansare s-au numarat prefectul Danut Culetu, Ion Danut Juganaru, vicepresedintele si directorul general executiv al CCINA si Rodica Belteu, coordonator al Euro Info Centre Constanta si director al Departamentului Integrare Europeana din cadrul CCINA.
In acelasi dosar s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de Camelia-Rodica Voiculescu (fiica lui Dan Voiculescu) si fata de Mihai Lazar (presedintele Consiliului de Administratie al SC GRIVCO SA), pentru savarsirea infractiunilor de spalare de bani si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
De cealalta parte, Mihai Bar s-a aratat consternat de lipsa de profesionalism a celor care au intocmit lista precizand ca pe ea se gaseste si Rodica Herlo care este presedintele organizatiei locale de femei din Arad si care nu are nicio legatura cu judetul Bihor.
De cealalta parte, Mihai Bar s-a aratat consternat de lipsa de profesionalism a celor care au intocmit lista, precizand ca pe ea se gaseste si Rodica Herlo care este presedintele organizatiei locale de femei din Arad si care nu are nicio legatura cu judetul Bihor.
Este vorba despre Gheorghe Praporgicu, Traian Anderson, Vasile Porumbel, Staicu Neculai-Buciumeni, Covrig Claudiu Marius, Rodica Segal, Mircea Bulancea, arhiepiscop Antim Nica. ... Rodica Segal si prof.
Presedintele Traian Basescu va fi invitat miercuri la postului public de televiziune la o editie speciala moderata de Rodica Culcer.
"Suma acopera in totalitate datoriile pe care le aveau scadente la 30 iunie 2010 si neachitate la 20 august 2010", a precizat Rodica Hutuleac, presedinte director general al CAS.
Rodica Ciobanu publica in Gandul articolul "Geoana, o enigma damboviteana", pe care il puteti citi in continuare. De ce s-a dus Geoana la Vantu acasa?
Rodica Braia este din data de 1 aprilie noul sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) Gorj, dar nu poate intra in birou pentru ca Madalin Giurcau, proaspatul demis din functie, nu i-a dat cheia.
Rodica Culcer cere scindarea PDL, altfel dispare Jurnalista favorita a presedintelui Basescu, am numit-o pe Rodica Culcer, lanseaza un posibil semnal, recomandind scindarea neintirziata a PDL pentru clarificarea situatiei dramatice in care considera ca a ajuns partidul de guvernamint.
La eveniment au participat Iod Danut Juganaru, vicepresedinte si director general executiv al CCINA, Rodica Marinica, managerul proiectului din partea Fundatiei Scoala Romana de Afaceri, dr.
Avem 476 de persoane singure, care traiesc din venitul minim garantat si peste 500 de familii, formate din doua persoane, care primesc lunar cei 1.600.000 de lei", a mentionat Rodica Ţenea, directoarea Directiei de Asistenta si Protectie Sociala (DAPS) Dolj.
Speram sa nu intampinam probleme oferindu-le banii inainte de efectuarea orelor de munca in folosul comunitatii", a mentionat Rodica Tenea, directoarea Directiei de Asistenta si Protectie Sociala, din cadrul Primariei Craiova.
Consultarea cu IMM-urile se va realiza, potrivit presedintelui Euro Info Centrului din Constanta, Rodica Belteu, "prin cel putin un anunt in presa, prin informari publicate pe paginile de internet si prin transmiterea de chestionare catre firme si factorii interesati, interviuri si paneluri de IMM-uri pentru fiecare tema selectata".
Rodica Capatina, presedintele Asociatiei Exportatorilor si Importatorilor de Vin (APEV), afirma ca prin reforma se urmareste protejarea marcilor de vin europene prin scumpirea lor si reducerea marcilor ieftine.
Scuze si nepasare Directoarea SC Pesit Rom, Rodica Ostafe, spune ca de vina pentru intarzieri sunt ineditul programului si multimea de conditii impuse de legislatia in vigoare.
De aici, o persoana a cumparat niste seminte despre care zicea ca au depasit termenul de valabilitate", a declarat purtatorul de cuvant din cadrul Oficiului pentru Protectia Consumatorului, Rodica Mocanu. ... Dar in acest caz masura luata de conducerea magazinului nu a fost corecta", a mai declarat Rodica Mocanu.
Inspectorul Rodica Mocanu ne-a declarat ca in mod normal consumatorii ar trebui ca sa se adrese in primul rand operatorului economic si apoi la Protectia Consumatorului, insa de multe ori se intampla pe dos.
google-analytics.com