Cautare

3966 de rezultate pentru "rodica popescu bitanescu" (4.65 secunde)
Din componenta noului BPJ au disparut nume precum Tudorel Calapod, Zanfir Iorgus, Mircea Banias sau Ionel Manafu, regasindu-se aici doar primarii PD-L din judet, membrii exclusi, dar si Ion Popescu, ultimul pe lista membrilor BPJ.
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida impotriva lui Traian Basescu dupa ce va recastiga presedintia PNL. In plina campanie electorala pentru presedintia partidului, Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale impotriva lui Traian Basescu, desi initial a sustinut ca nu doreste sa intre in cursa pentru Cotroceni.
Gica Popescu ii ia locul lui Sandu si ii transmite lui Mitica: ... Viitorul presedinte al Federatiei, Gica Popescu ii cere lui Mitica Dragomir sa renunte la sefia Ligii. ... Are o varsta, ar trebui sa se retraga si sa-si creasca nepotii" - spune Popescu.
Scrisoarea din inchisoare a lui Gica Popescu Gica Popescu afirma, intr-o scrisoare transmisa MEDIAFAX, ca multumeste pentru "gandurile bune", dar ca asteapta motivarea deciziei instantei pentru a stabili calea de urmat si ca se pregateste pentru "cel mai greu meci al vietii", iar pentru asta are nevoie de "mai putina patima si multa liniste".
A murit tatal lui Gica Popescu Tatal fostului international de fotbal Gheorghe Popescu a murit in urma unui infarct, noaptea trecuta, la locuinta sa din municipiul Calafat, judetul Dolj. Constantin Popescu avea 72 de ani.
IRINEL POPESCU. Dr Irinel Popescu s-a nascut la Filiasi, a urmat Facultatea de Medicina la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, pe care a absolvit-o in 1977cu media 9.98, a fost primul clasat la Concursul de internat in specialitati Chirurgicale al promotiei.
Popescu, a publicat un text care elucideaza diagnosticul actritei Stela Popescu. ... Poate ca acum actrita Stela Popescu ar fi trait. ... "Doamna Stela Popescu, la apus Este o mare tristete pentru noi toti ca doamna Stela Popescu a apus. ... Popescu medic primar neurolog".
Declaratia politica sustinuta de Calin Popescu Tariceanu in Parlament n-a starnit prea mare taraboi mediatic si politic. ... Calin Popescu Tariceanu a intervenit tocmai cand scandalul era pe sfarsite, epuizat politic si mediatic.
Senatorul PSD, Rodica Stanoiu, doreste sesizarea Comisiei juridice pentru cercetarea abaterilor de la deontologia parlamentara a colegului senator György Frunda (UDMR). ... Rodica Stanoiu a cerut Comisiei Juridice sa-i solicite senatorului György Frunda dovezile pe care si-a intemeiat afirmatiile.
Rodica Binder), pe care il puteti citi in continuare. ... Rodica Binder), pe care il puteti citi in continuare. Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
Senatorul PD afirma, intr-un comunicat remis ieri Agentiei Mediafax, ca Rodica Stanoiu a fost pusa sub urmarire penala in dosarul „Stenogramele PSD“, iar procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului General o cerceteaza sub aspectul infractiunii prevazute la articolul 13 din Legea nr.
Astfel, tot ce s-a realizat ieri a fost un schimb de replici mai dur intre actualul si fostul ministru al Justitiei, Rodica Stanoiu, aceasta din urma in calitate de presedinte al Comisiei senatoriale de cercetare a abuzurilor.
Rodica Florea si fiul ei, Robert, au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Initiativa legislativa respinsa apartine deputatului PSD Florin Iordache si fostului ministru al Justitiei Rodica Stanoiu si prevedea ca procurorul general al Romaniei sa fie numit si revocat din functie de catre seful statului, la propunerea CSM.
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Toate obiectele sunt unicat, ne-a spus Dragos Iorga de la Black Libra. Cea care creeaza aceste obiecte minunate din flori si rasina este Rodica Libra.
Fostul ministru al Justitiei Rodica Stanoiu si-a anuntat ieri demisia, in plenul Senatului. ... Imediat dupa anuntul demisiei din PSD, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a declarat public ca o asteapta cu bratele deschise pe Rodica Stanoiu in partidul sau.
Rodica Stanoiu, verdict final Cazul fostului ministru PSD al Justitiei Rodica Stanoiu, ar putea fi dezbatut in sedinta de astazi a Colegiului CNSAS, surse din Colegiul institutiei declarand ca expertiza grafologica in acest caz ar fi ajuns la un rezultat defavorabil fostului demnitar.
Fostul ministru al Justitiei senatorul Rodica Stanoiu a declarat intr-o emisiune televizata ca o persoana care este si acum implicata in viata publica a avertizat-o, cand era ministru, ca dosarul ei "Sanda" de la Securitate a fost modificat.
Colegiul CNSAS a amanat ieri votul si, implicit, luarea unei decizii privind colaborarea sau necolaborarea cu Securitatea a fostului ministru PSD al Justitiei Rodica Stanoiu, de aceasta data din lipsa de cvorum.
google-analytics.com