Cautare

3968 de rezultate pentru "rodica popescu bitanescu" (3.25 secunde)
Abia poate face cativa pasi si printre putinii aproapiati care o ajuta este si actrita Rodica Negrea. ... De cateva luni nu a mai iesit din casa si actrita Rodica Negrea este cea care ii face cumparaturile, conform rtv.net.
Rodica Florea a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Si fluorina a mers bine!", ne-a spus Rodica Florea, o prezenta constanta a targurilor de cristale.
Rodica Miron s-a facut de ras in ziua in care a implinit 25 de ani! ... Rodica Miron a implinit 25 de ani si a vrut sa faca mare petrecere.
Rodica Florea este prezenta la etajul 1 al Salii Dalles, in cadrul Festivalului de Spiritualiate si Terpaii Complementare "A Noua Dimensiune". ... Inedit este si copacul urias din 3.300 de pietre de carneol, facut de fiul meu, Robert", ne-a spus Rodica Florea.
Pe simezele Muzeului de Arta sunt etalate, in perioada 7 - 31 mai 2019, tablourile artistei Rodica Xenia Constantin, membra fondatoare si presedinta a Asociatiei Femeilor Creatoare in Arta Plastica din Romania, membra a Uniunii Artistilor Plastici din Romania, dar si a unor organizatii artistice internationale precum Federatia Internationala Culturala Feminina din Paris si Asociatia Internationala a Artistilor Profesionisti UNESCO (AIAP), Paris.
consultarea medicului periodic si respectarea zi de zi, de zi a tratamentului prescris", subliniaza medicul Rodica Tanasescu, presedintele Societatii Nationale a Medicilor de Familie. ... Medicul Rodica Tanasescu insista cu toata forta asupra pericolului la care se expun pacientii atunci cand renunta la tratament, spunand ca "este o sinucidere lenta".
Rodica Dirlea din Sighisoara participa in fiecare week-end la targul traditional organizat pe platforma de la Academia Militara.
Rodica Bontas - director la CJASS. ... Rodica Hutuleac care este director la CJASS, a aparut dr. Rodica Bontas, director la DSP.
Rodica Stanoiu a demisionat din PSD invocand, printre altele, faptul ca partidul n-a avut nici o reactie la linsajul public numit Dosariada. Desigur, PSD n-a aparat-o pe Rodica Stanoiu, pentru ca e un partid molusca.
Si citesc azi intr-un ziar oarecare ca accepta nu stiu ce rol in nu stiu ce serial, in care ar urma sa fie sotul Rodicai Popescu-Bitanescu si ginerele Dragai Olteanu Matei.
Ministrul Finantelor, Ionut Popescu, nu a fost sustinut de colegii de partid in intentia sa de a-si numi secretarii de stat pe criterii exclusiv profesionale, si nu pe baza algoritmului politic. ... Ionut Popescu a luptat sa obtina aceleasi libertati pe care le-a avut ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Cosmin Popescu, secretarul executiv al PD Gorj, a fost propus de Biroul Permanent Judetean al organizatiei gorjene pentru functia de minstru secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), care a ramas vacanta in urma demisiei de la mijlocul lunii trecute a lui Ionel Mantog, presedintele organizatiei judetene Gorj a PD.
Pentru cateva ore, acesta a fost chiar Elena Udrea, dar, dupa sedinta furtunoasa care a avut loc aseara la sediul PD-L Constanta, presedintele interimar al organizatiei, cu rol de a numi pana saptamana viitoare un nou BPJ care sa fie supus aprobarii conducerii centrale, este Ion Popescu.
De ce nu am salvat-o pe Stela Popescu? ... Nora Noapte) Moartea actritei Stela Popescu a fost cauzata de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viata, a precizat vineri, printr-un comunicat, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici.
Astazi este ziua ta - Emilia Popescu (Autor: ... Ba mai mult, chemand-o Popescu, au fost destui care au crezut ca este fiica Stelei Popescu, fosta partenera a lui Stefan Banica Senior, si ca se incearca varianta juvenila a celebrului cuplu.
• Ministrul Economiei, Dan Ioan Popescu, a fost obligat sa paraseasca PSD in 2005, in urma unui scandal cu averea finalizat in favoarea sa, in prezent fiind dedicat mai degraba afacerilor.
Dan Ioan Popescu, liderul organizatiei, l-a infierat pe Mircea Geoana pentru esecul electoral al partidului in Capitala. ... Primul care l-a criticat pe Geoana a fost Dan Ioan Popescu.
Desi a promis solemn ca se va autosuspenda din functia de lider al PSD Bucuresti dupa ce i-a fost sechestrata averea, Dan Ioan Popescu joaca acelasi teatru ieftin ca si cel de dupa alegerile din 2005 pentru Primaria Capitalei.
Presedintele autosuspendat al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, are de gand sa revina in fruntea organizatiei bucurestene a social-democratilor, lansandu-le astfel un avertisment celor care l-au contestat si i-au cerut demisia din functie si chiar din partid.
Ion Popescu a demisionat aseara din functia de presedinte al Organizatiei Judetene Constanta a Partidului Democrat-Liberal, printr-un fax adresat conducerii centrale a partidului.
google-analytics.com