Cautare

3966 de rezultate pentru "rodica popescu bitanescu" (2.59 secunde)
Dupa un interimat de doar o luna la sefia PD-L Constanta, avocatul Popescu a clacat.
Am citit deunazi, pe google, cum putem evita un AVC (accident vascular cerebral), diagnostic care i s-a pus actritei Stela Popescu dupa autopsie.
Senatorul social-democrat Rodica Stanoiu ar putea sa primeasca o sanctiune de partid pentru afirmatia facuta in cadrul unei emisiuni televizate ca a€žun lider important din PSD este un mare papusar, care ii spune Â'draga MonicaÂ' ministrului Justitieia€œ.
Senatorul PSD de Olt, Rodica Stanoiu (foto), s-a exprimat ieri la Slatina in favoarea recunoasterii initiatorilor unor proiecte legislative ale dreptului de autor, ceea ce ar impiedica preluarea ideilor de catre alti parlamentari.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... De Valentine‘s Day vom veni cu noutati", ne-a spus Rodica Florea.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... citrin, cuart fumuriu si aquamarin", ne-a spus Rodica Florea.
Rodica Dirlea a participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Rodica Milasan a deprins pasiunea pentru sculpturile in lemn de la sotul sau, Emil Milasan. ... Fiul meu, care este arhitect, ma ajuta cu grafica fiecarui ornament in parte", ne-a spus Rodica Milasan.
Colegiul CNSAS a decis ieri ca fostul ministru PSD al Justitiei Rodica Stanoiu a facut politie politica, au declarat surse apropiate membrilor Colegiului. ... El a spus ca Rodica Stanoiu poate contesta aceasta decizie.
Senatorul independent Rodica Stanoiu si-a depus vineri adeziunea in vederea inscrierii in Partidul Conservator, au declarat pentru Mediafax surse din PC. Rodica Stanoiu, fost ministru al Justitiei, a demisionat din PSD la 6 septembrie 2006, la numai o zi dupa ce fusese audiata la CNSAS.
Curtea de Apel Bucuresti a decis luni ca procesul in care Rodica Stanoiu a contestat verdictul CNSAS de colaborare cu Securitatea sa se judece la Sectia Contencios Administrativ si Fiscal a Tribunalului Bucuresti. Printr-o cerere scrisa, Rodica Stanoiu a cerut, luni, amanarea judecarii dosarului, aratand ca nu are aparator.
Rodica Capatana, presedintele Asociatiei Producatorilor si Exportatorilor de Vin (APEV), afirma ca "era interesant daca se marea contingentul de import, pentru ca oricum nu avem posibilitatea sa exportam atat".
Abia poate face cativa pasi si printre putinii aproapiati care o ajuta este si actrita Rodica Negrea. ... De cateva luni nu a mai iesit din casa si actrita Rodica Negrea este cea care ii face cumparaturile, conform rtv.net.
Rodica Florea a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Si fluorina a mers bine!", ne-a spus Rodica Florea, o prezenta constanta a targurilor de cristale.
Rodica Miron s-a facut de ras in ziua in care a implinit 25 de ani! ... Rodica Miron a implinit 25 de ani si a vrut sa faca mare petrecere.
Rodica Florea este prezenta la etajul 1 al Salii Dalles, in cadrul Festivalului de Spiritualiate si Terpaii Complementare "A Noua Dimensiune". ... Inedit este si copacul urias din 3.300 de pietre de carneol, facut de fiul meu, Robert", ne-a spus Rodica Florea.
Pe simezele Muzeului de Arta sunt etalate, in perioada 7 - 31 mai 2019, tablourile artistei Rodica Xenia Constantin, membra fondatoare si presedinta a Asociatiei Femeilor Creatoare in Arta Plastica din Romania, membra a Uniunii Artistilor Plastici din Romania, dar si a unor organizatii artistice internationale precum Federatia Internationala Culturala Feminina din Paris si Asociatia Internationala a Artistilor Profesionisti UNESCO (AIAP), Paris.
consultarea medicului periodic si respectarea zi de zi, de zi a tratamentului prescris", subliniaza medicul Rodica Tanasescu, presedintele Societatii Nationale a Medicilor de Familie. ... Medicul Rodica Tanasescu insista cu toata forta asupra pericolului la care se expun pacientii atunci cand renunta la tratament, spunand ca "este o sinucidere lenta".
Rodica Dirlea din Sighisoara participa in fiecare week-end la targul traditional organizat pe platforma de la Academia Militara.
google-analytics.com