Cautare

3966 de rezultate pentru "rodica popescu bitanescu" (3.61 secunde)
Desi adunase nume cu greutate ale teatrului si filmului romanesc, cum ar fi Draga Olteanu Matei, Rodica Popescu Bitanescu, Valentin Uritescu, Stela Popescu, Tora Vasilescu, Tamara Buciuceanu, Serban Ionescu, Horatiu Malaele, Alexandru Arsinel, George Ivascu, Sebastian Papaiani si altii de inalta lor "teapa", "Cuscrele" nu reusise in primele episoade sa stranga prea mari audiente, fiind intrecut de departe de manelisti, de alde Nicoleta Luciu si de "actori" de genul "Numai iubirea" sau "La bloc".
Fostul ministru al Justitiei senatorul Rodica Stanoiu considera ca Romania nu este pregatita sa adopte votul uninominal si din acest motiv analizeaza posibilitatea de a nu mai candida, pentru un nou mandat in Parlamentul Romaniei. ... Nu stiu daca voi mai candida", a declarat, pentru Amosnews, Rodica Stanoiu.
Rodica Stanoiu, Mona Musca si Rovana Plumb.
Rodica Dumitriu participa in mod constant la targurile Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Fac pictura pe matase, in general", ne-a spus Rodica Dumitriu. ... In ultima vreme, vin numai aici, la targurile de la MTR", mai spune Rodica Dumitriu.
Curtea de Apel Bucuresti a dat castig de cauza senatoarei Rodica Sta-noiu in urma procesului prin care Ministerul Justitiei a cerut anularea deciziei de pensie in cazul senatoarei, pe motiv ca Stanoiu ar fi primit ilegal, timp de 5 ani, pensie de magistrat.
Un consilier al lui Mircea Geoana, pregatit pentru inlocuirea Rodicai Culcer Rodica Culcer a depasit varsta pensionarii, pe 30 mai 2011.
Lavinia Sandru-Rodica Stanoiu, gafa. ... Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu au facut o gafa de proportii intr-o emisiune de la Realitatea TV pentru care au fost taxate de Mircea Badea. Iata dialogul purtat de Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu in urma cu cateva zile: ... Rodica Stanoiu, fost ministru al justitiei:
Rodica Mandache incita la revolutie, la matinalul SmartFM, pe care il puteti citi in continuare.
Secretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului, Cosmin Popescu, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de fals intelectual si favorizarea infractorului.
Deputatul Dan Ioan Popescu si-a dat ieri demisia din PSD, la sase luni dupa ce s-a autosuspendat din functia de conducere pe care o detinea in cadrul acestei formatiuni politice.
• La "Palatele Brancovenesti" din Mogosoaia, duminica, 21 septembrie, incepand cu ora 17.00, va avea loc un recital ADDA, iar de la 17.30, se va juca piesa de teatru "5 femei de tranzitie" de Rodica Popescu Bitanescu.
PDL Constanta are, la nivel de judet, structura de conducere stabilita, dupa cum singur precizeaza, de avocatul Ion Popescu. Noul Birou Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta a primit OK-ul de la Bucuresti, iar "opera" lui Ion Popescu (presedinte al acestui BPJ) arata dupa cum urmeaza:
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi, Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al.
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi,Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al.
Gica Hagi va ramane cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor, iar Gica Popescu omul fara de care succesele Generatiei de Aur nu ar fi fost posibile.
Dupa o viata petrecuta in sala de scrima, antrenorul emerit craiovean Dumitru Popescu a fost recompensat cu premiul "Mentor pentru Excelenta in Educatie". ... Antrenorul emerit craiovean de scrima Dumitru Popescu s-a numarat printre cei zece laureati ai premiului "Mentor pentru Excelenta in Educatie"
Popescu - Volumul Viata de aruncat reprezinta debutul in proza al poetului Bogdan O. Popescu. ... Popescu urca pe o spira superioara a evolutiei sale. ... Popescu, un poet tanar si apreciat, cel putin la noi in tara.
- Domnul Ionut este, de fapt, domnul ministru Popescu.. ... Domnule presedinte, permiteti-mi sa va reamintesc ca domnul Ionut este, de fapt, domnul ministru Popescu. ... Ionut Popescu. ... Intram in absurd, si domnul ministru Ionel Popescu, inainte de a fi ministru si, probabil, si dupa, este om de spirit, e gazetar.
Senatorul PD Marius Marinescu (foto) o acuza pe Rodica Stanoiu, senator PSD si presedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, ca a incalcat grav Regulamentul Senatului.
Dan Ioan Popescu promite ca se autosuspenda. ... Dan Ioan Popescu ameninta ca pleaca, subalternii il implora sa n-o faca, asa ca ramane. ... Cu un PSD infrant aproape pe linie in Capitala, Popescu si-a depus pompos mandatul.
google-analytics.com