Cautare

483 de rezultate pentru "rodica florea" (3.27 secunde)
Speram sa nu intampinam probleme oferindu-le banii inainte de efectuarea orelor de munca in folosul comunitatii", a mentionat Rodica Tenea, directoarea Directiei de Asistenta si Protectie Sociala, din cadrul Primariei Craiova.
Consultarea cu IMM-urile se va realiza, potrivit presedintelui Euro Info Centrului din Constanta, Rodica Belteu, "prin cel putin un anunt in presa, prin informari publicate pe paginile de internet si prin transmiterea de chestionare catre firme si factorii interesati, interviuri si paneluri de IMM-uri pentru fiecare tema selectata".
Rodica Capatina, presedintele Asociatiei Exportatorilor si Importatorilor de Vin (APEV), afirma ca prin reforma se urmareste protejarea marcilor de vin europene prin scumpirea lor si reducerea marcilor ieftine.
Scuze si nepasare Directoarea SC Pesit Rom, Rodica Ostafe, spune ca de vina pentru intarzieri sunt ineditul programului si multimea de conditii impuse de legislatia in vigoare.
De aici, o persoana a cumparat niste seminte despre care zicea ca au depasit termenul de valabilitate", a declarat purtatorul de cuvant din cadrul Oficiului pentru Protectia Consumatorului, Rodica Mocanu. ... Dar in acest caz masura luata de conducerea magazinului nu a fost corecta", a mai declarat Rodica Mocanu.
Inspectorul Rodica Mocanu ne-a declarat ca in mod normal consumatorii ar trebui ca sa se adrese in primul rand operatorului economic si apoi la Protectia Consumatorului, insa de multe ori se intampla pe dos.
Rodica Staiculescu, decanul Facultatii de Drept si Administratie Publica din cadrul Universitatii Ovidius Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir, seful organizatiei locale a PNL, Stela Curtmola, reprezentantul Oficiului Teritorial pentru IMM si Cooperatie Constanta, omul de afaceri Andrean Mihei, Mihaeala Blecin, intreprinzator constantean, precum si numerosi alti reprezentati ai agentilor economici constanteni.
Rodica Mandache (Jurnalul National): Paunescu 70 Paunescu a fost dulce, amar, sensibil, rau, generos, poltron, plin de candoare, tandru, cu tenebre La Craiova a fost evenimentul.
La aceasta editie am venit si cu tricouri pictate (gen ii), cu aplicatii originale de pe ii vechi, facute de o prietena de-a mea, Rodica, si pictate de mine", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva.
La matinalul Smart FM de a doua zi, pe 2 mai, poetul si jurnalistul Marius Tuca si actrita Rodica Mandache si-au exprimat admiratia fata de prestatia artistica de la PROTV a lui Gigi Caciuleanu, a actorului-dansator Marius Manole si a superbei sale partenere de dans - Olesea.
Octavian Cotescu, Stefan Iordache, Valeria Seciu, Virgil Ogasanu, Emil Hossu, Stela Popescu, Sebastian Papaiani, Tamara Buciuceanu, Ion Caramitru, Draga Olteanu, Dinu Manolache, Irina Petrescu, Ion Dichiseanu, Ileana Stana-Ionescu, Alexandru Arsinel, Adela Marculescu, Florian Pittis, Florina Cercel, Costel Constantin, Rodica Popescu-Bitanescu.
De asemenea, tot la bal a fost prezenta si Rodica Pavel, o iubitoare de moda, prietena cu Maria Matei. Rodica este directorul unei scoli care se ocupa de cursuri de formator, urmate si de Maria Matei.
De asemenea, tot la bal a fost prezenta si Rodica Pavel, o iubitoare de moda, prietena cu Maria Matei. Rodica este directorul unei scoli care se ocupa de cursuri de formator, urmate si de Maria Matei.
Nu suntem evidenta populatiei, ci medici", precizeaza dr. Rodica Tanasescu, presedintele Societatii Nationale a Medicilor de Familie din Romania (SNMFR). ... Rodica Tanasescu.
- VOICULESCU CAMELIA - RODICA, asociat la S.C.
In contextul in care mastectomia poate avea si un puternic impact social asupra pacientei, aceasta limitandu-si relatiile interumane din cauza faptului ca se simte stanjenita de lipsa unuia dintre sani, Biro Rodica, presedintele Casei de Asigurari de Sanatate Targu Mures, a transmis care sunt facilitatile acordate de sistemul de asigurari sociale de sanatate pacientelor diagnosticate cu cancer de san:
Borbely sustine ca sediul a fost pierdut din cauza primarului Dorin Florea, care nu a tinut cont de prevederile legii cu privire la sediile apartinand formatiunilor politice si a trimis instantelor de judecata un document in care se arata ca administratia locala retrocedeaza cladirea respectiva mostenitorilor fostului proprietar.
Ioan Toma si Victor Florea de la Directia Agricola, Constantin Enacache, de la Centrul de Consultanta Agricola, Teodor Dimitriu de la Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca, Florentin Pietraru de la societatea Termica, Aurel Suster, patronul fostului Recopan, au fost prezenti la sediul PSD.
Ca urmare, Dan Voiculescu, Florea Voinea, Nicolae Popa, Sergiu Andon, George Copos, Renica Diaconescu si Corneliu Pascu au cerut, printr-o scrisoare deschisa, ca in termen de trei zile sa li se comunice cine este persoana juridica responsabila, precum si numele celor care au redactat pozitiile la care se regasesc membrii PUR.
marea" Mihaela Florea, 50 de ani, asistent medcal, Bucuresti: "Nu am venit de mult timp pe litoral. Am un apartament la Mangalia, pe care il folosesc numai vara.
google-analytics.com