Cautare

483 de rezultate pentru "rodica florea" (2.94 secunde)
Fostul ministru al Justitiei Rodica Stanoiu si-a anuntat ieri demisia, in plenul Senatului. ... Imediat dupa anuntul demisiei din PSD, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a declarat public ca o asteapta cu bratele deschise pe Rodica Stanoiu in partidul sau.
Senatorii PSD l-au ales, tot luni, pe Ion Toma pentru a o inlocui pe Rodica Stanoiu in functia de presedinte al Comisiei de abuzuri a Senatului, aceasta din urma demisionand saptamana trecuta din partid.
Rodica Stanoiu, verdict final Cazul fostului ministru PSD al Justitiei Rodica Stanoiu, ar putea fi dezbatut in sedinta de astazi a Colegiului CNSAS, surse din Colegiul institutiei declarand ca expertiza grafologica in acest caz ar fi ajuns la un rezultat defavorabil fostului demnitar.
Fostul ministru al Justitiei senatorul Rodica Stanoiu a declarat intr-o emisiune televizata ca o persoana care este si acum implicata in viata publica a avertizat-o, cand era ministru, ca dosarul ei "Sanda" de la Securitate a fost modificat.
Colegiul CNSAS a amanat ieri votul si, implicit, luarea unei decizii privind colaborarea sau necolaborarea cu Securitatea a fostului ministru PSD al Justitiei Rodica Stanoiu, de aceasta data din lipsa de cvorum.
Fostul ministru PSD al Justitiei Rodica Stanoiu, insotita de avocatul sau, le-a povestit ieri membrilor Colegiului CNSAS, pentru a doua oara, versiunea proprie privind notele informative ce ii sunt atribuite, reiterand faptul ca acestea sunt falsificate, reprezentand "o plastografie".
Suparata foc din cauza verdictului de "turnatoare" primit cadou de la CNSAS, senatorul Rodica Stanoiu contraataca virulent, anuntand public ca va contesta aceasta decizie.
Printre participantii la lansare s-au numarat prefectul Danut Culetu, Ion Danut Juganaru, vicepresedintele si directorul general executiv al CCINA si Rodica Belteu, coordonator al Euro Info Centre Constanta si director al Departamentului Integrare Europeana din cadrul CCINA.
In acelasi dosar s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de Camelia-Rodica Voiculescu (fiica lui Dan Voiculescu) si fata de Mihai Lazar (presedintele Consiliului de Administratie al SC GRIVCO SA), pentru savarsirea infractiunilor de spalare de bani si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
De cealalta parte, Mihai Bar s-a aratat consternat de lipsa de profesionalism a celor care au intocmit lista precizand ca pe ea se gaseste si Rodica Herlo care este presedintele organizatiei locale de femei din Arad si care nu are nicio legatura cu judetul Bihor.
De cealalta parte, Mihai Bar s-a aratat consternat de lipsa de profesionalism a celor care au intocmit lista, precizand ca pe ea se gaseste si Rodica Herlo care este presedintele organizatiei locale de femei din Arad si care nu are nicio legatura cu judetul Bihor.
Este vorba despre Gheorghe Praporgicu, Traian Anderson, Vasile Porumbel, Staicu Neculai-Buciumeni, Covrig Claudiu Marius, Rodica Segal, Mircea Bulancea, arhiepiscop Antim Nica. ... Rodica Segal si prof.
• O soarta asemanatoare a avut si ministrul Justitiei, Rodica Stanoiu, un specialist de marca, plecata odata cu DIP din partid, prin demisie. ... Robert Negoita, Ion Toma, Ion Prioteasa, Rodica Nassar, Ion Calea, Gheorghe Nichita, Marian Oprisan, Ioan Chelaru, Valeriu Zgonea, Emil Moldovan.
Presedintele Traian Basescu va fi invitat miercuri la postului public de televiziune la o editie speciala moderata de Rodica Culcer.
"Suma acopera in totalitate datoriile pe care le aveau scadente la 30 iunie 2010 si neachitate la 20 august 2010", a precizat Rodica Hutuleac, presedinte director general al CAS.
Rodica Ciobanu publica in Gandul articolul "Geoana, o enigma damboviteana", pe care il puteti citi in continuare. De ce s-a dus Geoana la Vantu acasa?
Rodica Braia este din data de 1 aprilie noul sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) Gorj, dar nu poate intra in birou pentru ca Madalin Giurcau, proaspatul demis din functie, nu i-a dat cheia.
Rodica Culcer cere scindarea PDL, altfel dispare Jurnalista favorita a presedintelui Basescu, am numit-o pe Rodica Culcer, lanseaza un posibil semnal, recomandind scindarea neintirziata a PDL pentru clarificarea situatiei dramatice in care considera ca a ajuns partidul de guvernamint.
La eveniment au participat Iod Danut Juganaru, vicepresedinte si director general executiv al CCINA, Rodica Marinica, managerul proiectului din partea Fundatiei Scoala Romana de Afaceri, dr.
Avem 476 de persoane singure, care traiesc din venitul minim garantat si peste 500 de familii, formate din doua persoane, care primesc lunar cei 1.600.000 de lei", a mentionat Rodica Ţenea, directoarea Directiei de Asistenta si Protectie Sociala (DAPS) Dolj.
google-analytics.com