Cautare

483 de rezultate pentru "rodica florea" (3.06 secunde)
consultarea medicului periodic si respectarea zi de zi, de zi a tratamentului prescris", subliniaza medicul Rodica Tanasescu, presedintele Societatii Nationale a Medicilor de Familie. ... Medicul Rodica Tanasescu insista cu toata forta asupra pericolului la care se expun pacientii atunci cand renunta la tratament, spunand ca "este o sinucidere lenta".
Rodica Dirlea din Sighisoara participa in fiecare week-end la targul traditional organizat pe platforma de la Academia Militara.
Rodica Bontas - director la CJASS. ... Rodica Hutuleac care este director la CJASS, a aparut dr. Rodica Bontas, director la DSP.
Rodica Stanoiu a demisionat din PSD invocand, printre altele, faptul ca partidul n-a avut nici o reactie la linsajul public numit Dosariada. Desigur, PSD n-a aparat-o pe Rodica Stanoiu, pentru ca e un partid molusca.
In alta ordine de idei, liderul AP Constanta a anuntat ca la alegerile pentru Primaria Techirghiol, partidul Actiunea Populara va fi reprezentat de Constantin Florea, cel care a concurat la alegerile trecute in turul doi, cu fostul primar al localitatii, Dumitru Romulus Bratu.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Tergiversarea prcedurilr in cazul propunerii pentru sefia DNA, Adina Florea. ... Cand sa o audiem pe dna Florea, procurorul general a facut o sesizare cu o zi inainte si a zis ca trebuie sa vedem profilul etic al candidatei care are o sesizare - In al 16-lea rand:
Aceasta dezvoltare a patrimoniului se datora unui grup de intelectuali entuziasti printre care Nita Angelescu - primul director al muzeului, Vasile Culica, Iatan Constantin, Gheorghe Florea, Florian Chirulescu s.a.
Totodata, presedintele PNL Arad, Ioan Gheorghe Florea, a declarat ca partidul i-a facut lui Stragea o oferta de a deveni si presedintele liberalilor aradeni. ... Florea a mai declarat ca partidul are in vedere trei nume pentru functia de prefect, ce va fi lasata vacanta de Stragea.
Vicepresedintele PNL Arad, Ioan Gheorghe Florea, a declarat ieri ca in cadrul Biroului Politic Judetean al PNL s-a discutat problema schimbarii directorilor PD ai institutiilor deconcentrate din judet.
Primarul municipiului Targu Mures, democratul Dorin Florea, a vorbit, sambata, in discursul de Ziua Nationala a Romaniei, despre "tradare si tradatori, impostura si impostori", cerandu-le celor prezenti sa le elimine pana nu va fi prea tarziu.
Contractele au fost primite de patru societati controlate de omul de afaceri Alfred Florea, în conditiile în care respectivele societati cumparasera anterior bunurile cu numai 1,6 milioane de lei. Firmele lui Florea trebuia sa furnizeze armament, echipament de lucru si accesorii de vânatoare.
Presedintele Biroului Electoral Municipal (BEM), judecatorul Robert Florea, ne-a declarat ca sesizarea a fost trimisa la Politie intrucat nu este de competenta biroului.
Duminica seara, la inchiderea urnelor si numararea voturilor exprimate pentru desemnarea primarului orasului Techirghiol, a reiesit ca invingator in acest tur doi este candidatul PDL Florea Constandin, la un vot distanta de contracandidatul liberal Adrian Stan.
Potrivit prim-procurorului Adina Florea, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, angajatii Primariei Corbu sunt cercetati intr-un dosar penal ce are ca obiect doua rapoarte intocmite de Corpul de Control al Ministerului Administratiei si Internelor, in anii 2006 si 2007.
Sorin Florea a fost numit comisar general al Garzii Financiare, iar Adrian Cucu - secretar general al ANAF, potrivit deciziilor premierului Emil Boc, publicate in Monitorul Oficial.
Inspector general este Lelioara Nicola, iar inspectori generali adjuncti sunt Nicusor Cotescu si Florea Georgica Bercea.ISJ Dolj, institutie ravnita de majoritatea partidelor politice din judet, are oficial noi inspectori generali, dupa ce Diana Busoi, Luminita Chirigiu si Luminita Popescu, fostii inspectori generali, au primit ordinele de incetare a contractelor manageriale.
Nu a fost realizat flagrant in acest caz", a precizat Adina Florea. ... Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Constanta, Adina Florea, a declarat ca, in urma audierilor, a fost retinut un singur politist, pentru 24 de ore, nefacandu-se public sub ce acuzatii si pentru ce fapte a fost acesta retinut.
Primarul PDL din Targu-Mures, Dorin Florea, are in sondajele PSD peste 50% la intentia de vot. ... In Alba, Ion Dumitrel are, conform sondajelor PSD, putin peste 40%, in timp ce Teodor Atanasiu si Ioan Florea nu trec, niciunul, de 30%.
Dorin Florea i-a spus ca este mai interesata de cum se imbraca decat de partid. ... Un alt vicepresedinte, Dorin Florea de la Mures si-a anuntat si el aceeasi intentie.
google-analytics.com