Cautare

483 de rezultate pentru "rodica florea" (3.13 secunde)
N-avem nici acum un nou Cod Penal din simplul motiv ca Monica Macovei, ministrul justitiei, n-o are la inima pe Rodica Stanoiu, fostul ministru al justitiei. De ce o antipatizeaza Monica pe Rodica? ... Cum s-a rasfrant antipatia Monicai fata de Rodica asupra noului Cod Penal?
Cezar, fiul meu de trei ani, e foarte atasat de mine, dar si de sotia mea, Rodica. ... - Tu si sotia ta, Rodica, va mai doriti copii? ... - De cand s-a nascut Cezar, sotia mea, Rodica, sta acasa si are grija de copii.
Deputatul Lavinia ßandru, vicepresedintele PIN, a anuntat ieri ca va trimite DNA dosarul primarului municipiului Targu Mures, democratul Dorin Florea, pe care il acuza ca ar fi prejudiciat bugetul local cu peste 31 de miliarde de lei.
Rand pe rand, Mihai Stanisoara, Radu Berceanu, Dorin Florea si Gheorghe Stefan i-au trantit in fata ca PDL a pierdut alegerile din cauza sa si singura solutie este ca sa-si dea demisia. ... Florea catre Anastase:
dans contemporan - Cristian Florea - Alina Trita; ... Cristian Florea - Andra Stanciu; ... balet modern - Cristian Florea, Dragos Teodorescu, Pavel Uncu, Mihai Virban, Alina Marin, Alina Trita, Alexandra Iordache, Andreea Gheorghe, Maria Coteanu, Andra Stanciu;
Medicul neurolog Bogdan Florea a dezvaluit pentru Ziar de Cluj povestea demna de un scenariu de Hollywood a atingerii unei noi frontiere in domeniu, scrie ziardecluj.ro.
Danut Florea, ce reprezinta Intreprinderea Individuala Florea Nicoleta Aspazia, din judetul Brasov, participa zilele acestea la targul de produse traditionale si artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului.
Rodica Florea si fiul ei, Robert, au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Fostul ministru al Justitiei senatorul Rodica Stanoiu considera ca Romania nu este pregatita sa adopte votul uninominal si din acest motiv analizeaza posibilitatea de a nu mai candida, pentru un nou mandat in Parlamentul Romaniei. ... Nu stiu daca voi mai candida", a declarat, pentru Amosnews, Rodica Stanoiu.
Rodica Stanoiu, Mona Musca si Rovana Plumb.
Rodica Dumitriu participa in mod constant la targurile Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Fac pictura pe matase, in general", ne-a spus Rodica Dumitriu. ... In ultima vreme, vin numai aici, la targurile de la MTR", mai spune Rodica Dumitriu.
Curtea de Apel Bucuresti a dat castig de cauza senatoarei Rodica Sta-noiu in urma procesului prin care Ministerul Justitiei a cerut anularea deciziei de pensie in cazul senatoarei, pe motiv ca Stanoiu ar fi primit ilegal, timp de 5 ani, pensie de magistrat.
Fostul ministru al Justitiei, Rodica Stanoiu, s-a inscris in Partidul Conservator. ... Revenind la fostul senator social-democrat Rodica Stanoiu, aceasta declara, in 2006, la mometul demisiei din partid:
Un consilier al lui Mircea Geoana, pregatit pentru inlocuirea Rodicai Culcer Rodica Culcer a depasit varsta pensionarii, pe 30 mai 2011.
Lavinia Sandru-Rodica Stanoiu, gafa. ... Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu au facut o gafa de proportii intr-o emisiune de la Realitatea TV pentru care au fost taxate de Mircea Badea. Iata dialogul purtat de Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu in urma cu cateva zile: ... Rodica Stanoiu, fost ministru al justitiei:
Rodica Mandache incita la revolutie, la matinalul SmartFM, pe care il puteti citi in continuare.
Presedintele UDMR Mures, Kelemen Attila, a declarat ieri ca in organizatia pe care o conduce exista nemultumiri fata de functionarea coalitiei guvernamentale in judet, principala tinta a atacurilor fiind noul presedinte al PD Mures, Dorin Florea, primar al municipiului Targu Mures.
"L-am sunat pe Florea, dar in cu totul alt context..." In contextul acelorasi precizari, deputatul si totodata presedintele PD Constanta Stelian Dutu afirma: ... "Este adevarat ca l-am sunat pe domnul Florea Dumitru (n.r.
Conform declaratiilor facute la acea vreme de Adelina Marinescu, consilier juridic in cadrul Prefecturii Dolj, la dosar fusese atasat un tabel cu 515 semnaturi stranse de la oamenii din Intorsura pentru eliberarea din functie a primarului liberal Florea Tudor, dintre care 19 nu au fost considerate valabile fie pentru ca semnatarii nu aveau varsta legala pentru a semna, fie pentru ca rubricile din tabel nu erau in totalitate completate.
Negociem anumite comisioane pentru clientii adusi si sumele contractate“, a declarat Mihail Florea, asociat la firma SC Financial Credit Consulting SRL Craiova. ... Aici comisioanele sunt mai mari“, a mai spus Mihail Florea, asociat pe aceasta activitate la SC Techno Media Consulting SRL.
google-analytics.com