Cautare

483 de rezultate pentru "rodica florea" (9.32 secunde)
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Daniel Florea vorbeste despre planurile din sector, cand vor fi montate camere de supraveghere in intersectii si parcuri si cu ce va schimba Vanghelionul (Autor:
Week-end-ul care tocmai s-a incheiat l-a prins pe democrat-liberalul Daniel Florea (foto), fost candidat pe un colegiu uninominal la Constanta pentru Parlamentul Romaniei, in prezent consilier al ministrului Transporturtilor, Radu Berceanu, la malul marii.
Agresorul ar fi Mihai Florea (25 ani), fost ciclist si o prezenta constanta la concursurile de profil.
Anca Florea, fosta prezentatoare a emisiunii Revista presei de la Antena3, realizeaza, din 8 martie, un talk-show la Realitatea FM. ... La inceputul lunii iulie 2010, managementul postului Antena 3 a scos din grila postului "Revista presei" realizata de Anca Florea.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... citrin, cuart fumuriu si aquamarin", ne-a spus Rodica Florea. Tot la standul Rodicai Florea si al fiului sau Robert publicul a putut achizitiona si:
Rodica Florea este prezenta la etajul 1 al Salii Dalles, in cadrul Festivalului de Spiritualiate si Terpaii Complementare "A Noua Dimensiune". ... Inedit este si copacul urias din 3.300 de pietre de carneol, facut de fiul meu, Robert", ne-a spus Rodica Florea.
Marea doamna a teatrului si filmului romanesc Rodica Popescu Bitanescu a prezentat, cu verva si umor, editia din acest an a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere. ... Rodica s-a indragostit pe loc de el.
M-am trezit dimineata cu dorinta de a-mi deschide un restaurant", a declarat Mihaela Florea, administratoarea restaurantului Queen. ... Am preluat sase angajati, dar între timp am completat echipa pâna la 22 de persoane", a precizat Mihaela Florea, care a explicat ca va continua sa investeasca în aceasta afacere:
M-am trezit dimineata cu dorinta de a-mi deschide un restaurant", a declarat Mihaela Florea, administratoarea restaurantului Queen. ... Am preluat sase angajati, dar între timp am completat echipa pâna la 22 de persoane", a precizat Mihaela Florea, care a explicat ca va continua sa investeasca în aceasta afacere:
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... De Valentine‘s Day vom veni cu noutati", ne-a spus Rodica Florea.
Rodica Florea a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Si fluorina a mers bine!", ne-a spus Rodica Florea, o prezenta constanta a targurilor de cristale.
Un alt moment in care Rodica Stanoiu (foto) a spus ca ar fi trebuit sa demisioneze din partid a fost in luna martie a anului 2004, cind seful Cancelariei premierului de atunci, Alin Teodorescu, sustinea ca de la Bruxelles a sosit informatia potrivit careia capul Rodicai Stanoiu trebuie sacrificat.
Relatam, in articolele noastre, ca dupa inceperea anchetei in TVR pe marginea posibile incalcari a deontologiei profesionale in cazul Paunescu, a aparut un element spectaculos, in sensul ca Rodica Culcer s-ar putea sa fi oferit chiar ea un element probatoriu care o incrimineaza grav. ... Rodica Culcer:
In acelasi timp, Nicolaescu a precizat ca "relatia de colaborare cu PD Mures s-a deteriorat in ultima vreme" (facand referire la inlocuirea conducerii filialei cu echipa primarului Targu Muresului, Dorin Florea - n.r.) si a apreciat ca la nivelul judetului Mures situatia prezenta este de "nefunctionare totala a Aliantei".
PRM cere revocarea lui Gheorghe Florea din functia de presedinte al BEC, a anuntat vineri intr-o conferinta de presa presedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor. ... Vadim Tudor sustine ca presedintele BEC, Gheorghe Florea, ar fi "furat" tragerea la sorti.
Judecatorul Robert Florea a fost internat in spital, existand posibilitatea ca acesta sa fie inlocuit in urma unei noi trageri la sorti efectuate de presedintele Tribunalului Galati.
Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache, recompensati de Sorin oprescu cu stele pe Aleea Celebritatilor - FOTO Actorii Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache au primit sambata, pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, stele din partea primarului general Sorin Oprescu pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului.
Actrita Rodica Popescu-Bitanescu interpreteaza rolul Maestrei si conduce repetitiile cu o echipa de actori tineri. ... Rodica Popescu- Bitanescu: ... Rodica Popescu Bitanescu - Si: ... Rodica Popescu Bitanescu - Durata spectacolului - 1 ora 20 min - Acces general - 40,00 lei - Azi, 29 ianuarie 2019,mora 19,00:
google-analytics.com