Cautare

188 de rezultate pentru "rocsana marcu" (3.33 secunde)
Primarul si viceprimarul si-au dat spor de dispozitiv, fiindca erau in comisia pentru situatii de urgenta, si spor de conditii vatamatoare, pentru ca lucrau la calculator Primarul Marin Marcu si viceprimarul Marian Ilie din comuna doljeana Breasta si-au dat ilegal mai multe prime si sporuri in 2009.
Acest lucru a fost confirmat atat de senatorul PSD, Gheorghe Marcu, cat si de senatorul PD-L, Dan Humelnicu.
Presedintele PSD Botosani, senatorul Gheorghe Marcu, va sesiza institutiile abilitate ale statului cu privire la "furturile" comise de furnizorii de gaz din Romania, el sustinand ca populatia este obligata sa plateasca facturi in medie cu 20% mai mari decat consumul efectiv.
"Din aceasta saptamana a inceput nebunia si cred ca va tine pana pe 31 martie", a precizat directorul Directiei de Taxe si Impozite din cadrul Primariei Craiova, Sorin Marcu.
"Din aceasta saptamana a inceput nebunia si cred ca va tine pana pe 31 martie", a precizat directorul Directiei de Taxe si Impozite din cadrul Primariei Craiova, Sorin Marcu.
Un fel de Donald Trump mai mic Potrivit directorului Directiei Impozite si Taxe, Sorin Marcu, daca anul trecut o persoana fizica (o femeie) detinea recordul de proprietati - 14 in total, dispuse peste tot in Craiova - anul acesta, recordul a fost imbunatatit de un barbat, care are pe numele lui 15 apartamente.
Atunci era un calculator la zece oameni, iar in program nici macar nu erau detalii despre masina, ci treceam doar marca", a explicat Sorin Marcu, directorul Directiei de Taxe si Impozite.
http://fluturisioameni.blogspot.com/ scenariul si regia Silviu Oltean coregrafia Lelia Marcu scenografia Wilhelmina Arz lumini si sunet Ilina Pepine Ionel Nitulescu video Regele si Regina Ionescu butaforie Nicolae Iancu DISTRIBUTIA Ana Pepine Lelia Marcu Veronica Stoian Daniela Niculae Andreea Capraru Paul Cimpoieru Silviu Man Florin Rosu Toni Dumitrescu Ionut Marcu Ionel Barac TURNEE SI PREMII 2012 Marele premiu al Festivalului International de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti" Bilete:
Maria Magdalena in Evanghelii In Sfintele Evanghelii (Luca 8,2 si Marcu 16,9), Maria Magdalena este prezentata ca fiind "o femeie din care s-au scos 7 draci", dar si cea dintai care a adus vestea invierii lui Isus apostolilor (Ioan 19, 25;
Vedetele care au trait experienta Jubile The Ballroom Primaverii au fost Oana Roman - care si-a exprimat dorinta de a-si serba ziua de nastere, in luna aprilie, in somptuoasa locatie Jubile din Primaverii, fiind incantata de locatie, Annes - cantareata fiind o prezenta extrem de eleganta la acest eveniment, atragand priviri admirative, caci a purtat o rochie semnata Lorena Sarbu, designerul roman stabilit la Los Angeles, care face senzatie la Hollywood, imbracand vedetele de la Hollywood, Nadina Campean, Julia Jianu, Francesca Lucarelli, Cristina Soloc, Irina Mohora, Rocsana Marcu, Denisa Tanase, Oana Lis, Alejandro ex-Mandinga, stilista Crisa Kyra, designerul Norina Stoica, Radu Buzaianu, Andrei Nourescu, Sonia Trifan si multi alti invitati.
Printre ei s-au numarat Excelenta Sa TAN Yuxiu, sotia ambasadorului Republicii China la Bucuresti, Felicia Filip si Cristian Mihailescu, Mirabela Dauer, Gabriela Dinica, Irina Loghin, Ivan si Georgiana Patzaichin, Cristina Deleanu, Cecilia Barbora, Gheorghe Turda, Emilia Popescu, Iuliana Tudor, Elise Stan, Cristi si Oana Turcu Brancu, Marina Almasan, Liliana Sandulescu, Eugenia Serban, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Roxana Iliescu, Ani Cretu, Mirela Rizea Marinescu, Rocsana Marcu, Cristina Spatar, Oana si Viorel Lis, Dr DAna Jiani, Dr Dana Miricioiu.
La acest mod de desfasurare a sedintei au protestat viceliderul Grupului Parlamentar UDMR, Arpad Marton, si deputatul PRM, Marcu Tudor. Cu privire la brambureala creata de prezidiu, Marcu Tudor a subliniat ca nu ii alearga nimeni pe deputati si ca Rusanu ar trebui sa-i lase sa inteleaga ce voteaza.
Directorul Directiei de Taxe si Impozite din cadrul Primariei Craiova, Sorin Marcu, sustine ca in zilele urmatoare se va incepe executarea silita a persoanelor fizice si juridice care nu si-au platit, pana pe 31 martie, prima transa a impozitelor si taxelor pe anul 2011.
Romica Marcu participa la toate targurile Piata Taraneasca si Mester(esti) organizate in curtea MTR. la ultima editie, acesta a venit cu:
Primarul comunei Breasta, Marin Marcu, a declarat ca ieri a avut loc receptia tehnica a lucrarii, iar locuitorii localitatii pot deja sa se aprovizioneze de la reteaua executata prin fonduri guvernamentale.
Gheorghe Marcu:
Printre liderii prezenti la intrunirea de la Poiana Brasov a fost si presedintele PSD Botosani, Gheorghe Marcu.
Acestea nu au putut fi indepartate, social-democratii sustinand ca de fapt ar fi o masinatiune a oponentilor politici. Esec botosanean la Congresul PSDSenatorul Gheorghe Marcu nu a fost ales vicepresedinte al PSD in cadrul Congresului, desi o functie de conducere a fost promisa organizatiei Botosani in urma rezultatelor excelente obtinute de judet la alegerile prezidentiale.
Gheorghe Marcu, potrivit presedintelui organizatiei judetene a PSD, a declarat ca deocamdata s-au strans aproximativ 8.000 de semnaturi.
Si domnul deputat PNL, Florin Turcanu, m-a asigurat de sustinerea domniei lui asupra motiunii", a precizat senatorul Gheorghe Marcu, presedintele organizatiei judetene a PSD, adaugand ca azi se va intalni cu senatorul UNPR, Liviu Campanu, pentru a-l convinge sa voteze motiunea, dar va incerca sa atraga de partea opozitiei si parlamentari ai puterii.
google-analytics.com