Cautare

1563 de rezultate pentru "rochii de ocazie de inchiriat" (3.34 secunde)
Liliana Popescu participa de curand la targurile hand-made organizate la Bucuresti. ... "Mi se pare un loc destul de bun cel de la Palatul Sutu! Vin multi straini care cumpara rochii si bluze de la mine!
A creat cea mai spectaculoasa colectie de rochii din cariera sa, "Resort 2014", care se vinde acum in cel mai mare magazin din America, Neiman Marcus, dar si la Paris!
In cadrul targului mestesugarilor de la MTR, care a avut loc recent, am gasit un stand deosebit, al Taberei Danais Capidava . Intr-un cadru de legenda, langa o cetate in care s-a scris istorie, la Capidava, poti sa traiesti ca un adevarat dac!
Din 2 aprilie, revista care va implineste visul se gaseste la orice punct de difuzare a presei. Revista glossy interactiva, numarul special Beau Monde Mirese are calitatea publicatiilor editate de Burda Media Bucuresti. Continut editorial, layout si fotografii, toate sunt de cel mai inalt nivel.
Viorica de la Clejani are 90 kilograme la inaltimea de 1.60 si isi doreste sa ajunga la minimum 70 de kilograme. Artista a trecut si printr-un moment destul de penibil.
"De la standul nostru, vizitatorii pot achizitiona:
Cu acest prilej, mii de oameni au trecut pragul Muzeului National Roman pentru a-si cumpara un obiect traditional romanesc sau pentru a manca ceva bun. "De la standul nostru, aflat chiar in dreapta intrarii in curtea muzeu,lui, vizitatorii pot achizitiona:
Magazinul The Hippie Hippie Shake este prezent cu un stand in cadrul Asia Fest 2014 de la Universitate. Bucurestenii sunt incantati de rochiile tricotate si de inelele din alama argintata aduse din Spania, pe care le pot achizitiona pana marti inclusiv, intre orele 10.00 - 20.00.
Aceasta este un designer roman de origine basarabeana. Absolventa a Facultatii de design din Chisinau in anul 2001, Victoria Sava are deja 15 ani de experienta in domeniul modei si activeaza in Romania de cinci ani.
La Palatul Parlamentului, in perioada 3-5 februarie 2017 are loc editia a XXII-a - primul targ dedicat Sezonului de nunti 2017.Suntem la inceput de sezon nou, iar mirii anului 2017 vor fi cu siguranta dornici sa afle direct de la specialisti:
In perioada 11-13 mai se va desfasura la Romexpo singurul targ de nunti al verii 2018, eveniment ce aduna sute de expozanti cu mii de rochii de mireasa, gama completa de costume de ceremonie, inele si verighete cu diamante si pietre pretioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendinte.
Mirese, nase, soacre mari/mici, domnisoare de onoare si chiar nuntase cu stil, aveți privilegiul de a va achiziționa rochia mult visata la un preț redus, in cadrul Primului Outlet Național dedicat rochiilor pentru nunta.
Pe Maria Matei - director de productie la Atelierul Marulia am cunoscut-o la Balul revistei Trend din resturantul H20 din Calarasi. Aici, aceasta si-a prezentat colectia de haine Marulia care se gaseste si pe site.
Mirii 2018 vor avea ocazia sa aleaga dintre mii de rochii de mireasa, costume de ceremonie, inele si verighete pentru toate bugetele. De asemenea, pot descoperi sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendinte, servicii foto-video, muzica, accesorii.
Cel mai mare targ de nunti din Estul Europei are loc la Bucuresti in cupola Romexpo, in perioada 23 - 25 Februarie 2018. Targul Ghidul Miresei reuneste peste 250 de expozanti cu rochii de mireasa, verighete, costume, decoruri si locatii de nunta, invitatii si servicii foto/video/muzica.
Seria de evenimente Trends & Friends l-a adus recent in prim plan pe Paul Corben, general manager al legendarului producator de bretele Albert Thurston.
Alina Marica, pasionata de moda si nascuta in zodia Berbec, este din Focsani si a absolvit A.S.E. ... - Cat ati lucrat la colectia dumneavoastra si ce teme de inspiratie ati avut?
In timp ce Primaria Capitalei intarzie lucrarile de infrastructura, cel putin 50 de baruri si cafenele s-au deschis in ultimele luni Cine construieste "mica Viena" in Centrul Istoric Multi dintre carciumarii care au deschis localuri in Centrul Vechi al Bucurestiului au calatorit prin Europa, s-au intors vrajiti de civilizatie si au hotarat sa construiasca aici un coltisor de Occident.
Am vorbit cu violoncelistul roman care a sarit de la etaj cand i-au spart politistii usa (Autoare: Evantia Barca) In dimineata zilei de 28 septembrie, violoncelistul Adrian Naidin s-a trezit cu un echipaj antidrog al Politiei Romane care i-a facut usa tandari, in speranta ca va gasi drogul marijuana.
El a explicat ca nu a dorit sa foloseasca banii Senatului pentru a se deplasa in campania electorala, de aceea a inchiriat o masina pe banii partidului. "Nu cred ca e nimic ostentativ in faptul ca am inchiriat o masina BMW.
google-analytics.com