Cautare

1563 de rezultate pentru "rochii de ocazie de inchiriat" (2.61 secunde)
In cadrul Targului Ghidul Miresei desfasurat in acest week-end la Romexpo, puteti gasi un stand al firmei Rochii Versatile. De fapt, rochiile prezentate aici sunt chiar versatile, asa cum spune si numele lor.
In cadrul Targului Ghidul Miresei desfasurat in acest week-end la Romexpo, puteti gasi un stand al firmei Rochii Versatile. De fapt, rochiile prezentate aici sunt chiar versatile, asa cum spune si numele lor.
www.rochii-online.ro informeaza: Moda rochiilor online pentru revelionul 2016 Rochii ieftine online, de zi, de ocazie, de seara, de vara. Rochii elegante pentru femei cu gust.
In perioada 16-18 noiembrie, la Romexpo va avea loc cel mai mare targ de nunti al sfarsitului de an, eveniment ce aduna aproape 200 de expozanti cu mii de rochii de mireasa, gama completa de costume de ceremonie, inele si verighete cu diamante si pietre pretioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendinte.
Vara, parul se deschide la culoare, pielea se rumeneste, apa este mai calduta, bauturile mai reci si mai spumoase, noaptea este mai lunga, viata mai frumoasa, iar tie iti trebuie multe rochii, sa arati superb, atunci cand iesi din casa!
Cererea pentru apartamente de inchiriat pentru perioada Revelionului este tot mai mare. Proprietarii de locuinte din Craiova nu sunt insa incantati de ideea de a-si lasa casele pe mainile petrecaretilor. Principalul obstacol in organizarea unei petreceri de Revelion este reprezentat de gasirea locatiei potrivite.
Iata ce rochii recomanda pentru Sarbatori si anul 2013! Cunoscutul designer Mihaela Drafta revine in industria modei cu o noua colecte de rochii de cocktail.
Peste 600 de admiratori ai creatiilor Lizei Panait au participat aseara la prezentarea celei mai noi colectii semnata de aceasta si intitulata Romantique. ... Cred ca aceste trasaturi sunt si vor fi mereu la moda, indiferent de trenduri.
Recent, in deschiderea celui mai mare targ de nunti de la Romexpo a avut loc o prezentare inedita de rochii de mireasa si costume de ceremonie, in care locul modelelor a fost luat de vedete.
Iulia Darie, la baza informatician, a deschis de cativa ani, impreuna cu Maria Matei, Atelierul de Creatie Vestimentara MARULIA, situat pe Strada Ziduri intre Vii nr. ... De asemenea, Iulia Darie conduce si firma Il Textile.
Daniela Petre de la Ma Belle Universul Altfel al femeilor a participat recent la targul mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
O femeie cumpara intr-o viata cam 600 de rochii si 400 de perechi de incaltaminte Intr-o viata, o femeie cumpara 1.116 bluze si tricouri, 620 de rochii, 434 de perechi de incaltaminte, 558 de perechi de pantaloni.
Natalia Vasiliev concepe rochii de mireasa si de ocazie, ca nimeni alta, si a reusit, împreuna cu sotul sau, Marius, sa puna pe picioare o afacere înfloritoare, constând într-un atelier de creatie si un magazin de desfacere (Divi Day) pentru miniseriile create. Reporterul:
Magazinele cu rochii de mireasa din Craiova sunt, pe zi ce trece, tot mai multe.
Daniela Petre de la Ma Belle Universul Altfel al femeilor a participat recent la targul mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
La etajul 1 al centrului comercial COCOR s-a deschis primul magazin multibrand pentru rochii de mireasa, Boutique d‘E-mariage. Proiectul este o initiativa a E-mariage, organizatorul Targului National de Nunti si reuneste in premiera creatiile a peste 15 designeri romani si straini.
Bianca Dragusanu a defilat recent, pe podiumul de la Biavati Events, intr-o prezentare de moda a designerului Cosmina Englizian. Roscata a venit insotita de sotul ei, Victor Slav. Inainte de inceperea prezentarii, cei doi fugeau de camerele de luat vederi, dar, cu toate astea, stateau sa fie fotografiati!
"Ne-am nascut liberi, trebuie sa traim liberi!" Ca la toate prezentarile de moda semnate Liza Panait, recent World Trade Plaza s-a umplut pana la refuz cu mai mult de 600 de persoane extrem de interesate sa admire viziunea creatoarei asupra noului sezon.
"Am adus obiecte din lana lucrate de noi: poncho-uri, pelerine cu aplicatii de lana naturala, fuste, dar si rochii de ocazii pentru copii. Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
"Avem o diversitate mare de produse, de la accesorii precum coliere, bratari, brose, manusi si esarfe pana la obiecte vestimentare. ... Mai avem o linie de haine: rochii din fibre naturale, camasi pentru barbati si salvari (sub marca proprie). ... fuste, rochii, veste, genti.
google-analytics.com