Cautare

508 de rezultate pentru "robert" (3.47 secunde)
In cazul demisiei lui Robert Turcescu din trustul lui Vantu, adevaratul motiv poate fi depistat daca se aplica sfatul celebru dat lui Woodward si Bernestein in scandalul Watergate:
Intr-o situatie si mai delicata este Robert Ungureanu, patronul firmei Robest Automobile, care importa si vindea masini second hand. ... Afacerea nu mai era rentabila si nu pot sa concurez cu persoanele fizice care importa masini in numele lor si nimeni nu le face nimic", a spus Robert Ungureanu.
Presedintele Bancii Mondiale (BM), Robert Zoellick, a avertizat luni, ca lumea se afla "la un pas de o criza totala", din cauza cresterii pretului la alimente, scrie BBC.
Robert, aceasta vietate (exista cineva care sa confirme ca ar fi femeie?) nu serveste cauza, ci o compromite. ... Vreau sa te intreb ceva, Robert:
Prezent, luni, in cadrul emisiunii "Sub semnul intrebarii", moderata de Robert Turcescu, presedintele suspendat Traian Basescu a facut o declaratie soc: ... Suntem in campanie, poate avem ceva de aranjat?", a declarat Basescu in emisiunea lui Robert Turcescu.
Organizatorii garanteaza ca va fi spectacol Robert Tilea, presedintele Asociatiei "Nu fi indiferent!", a afirmat ieri, intr-un cadru organizat, ca este convins de faptul ca spectacolul va domina intrecerea, anuntand prezenta mai multor jucatori de fotbal din esaloanele doi, trei si patru din Romania.
Perechea Horia Tecau/Robert Lindstedt (Romania/Suedia), cap de serie numarul 3, a fost eliminata in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Brisbane (Australia), dotat cu premii in valoare de 434.250 de dolari.
Inaintea primei sedinte de pregatire, staff-ul aluministilor i-a prezentat pe cei trei fotbalisti cooptati in aceasta iarna, Laurentiu Boroiban, Alin Vigariu si Robert Saceanu. ... Ionut Stancu, Sergiu Popescu, Cristopher Quist, Gabriel Precup, Mircea Voicu, Marian Anghelina, Alin Vigariu, Robert Saceanu, Eusebiu Badea, Alex Coman - mijlocasi;
Titlul cucerit la Australian Open in proba de dublu mixt, alaturi de americanca Bethanie Mattek-Sands, dar si accederea in semifinale la dublu masculin, alaturi de suedezul Robert Lindstedt, l-au propulsat pe tenismanul roman Horia Tecau intre primii zece jucatori ai lumii in ierarhia mondiala de dublu.
Mijlocasul formatiei ALRO Slatina, Robert Saceanu, s-a saturat sa tot astepte banii restanti de la Gloria Bistrita, club pentru care a evoluat in sezoanele 2009-2010, 2010-2011.
Ovidiu Herea transforma un penalti acordat de centralul Robert Dumitru pentru un hent in careu al lui Andrei Tanc, care respinge cu mana de pe linia portii, la un sut al lui Deac.
Eduardo Novabilschi, Remus Lilea, Razvan Negrescu, Leonard Popescu, Robert Muicu, Alexandru Ciuciu, Laurentiu Floroiu, Ovidiu Cherciu, Robert Malaescu, Vladut Gruescu, Andrei Matu, Andrei Pitian, Lucian Morosanu, Cosmin Barlan, Bogdan Danaricu, Andrei Sendroiu, Marius Daescu, Adelin Parcalab, Valentin Ghiozdan, Daniel Margarit, Constantin Cocina si Alin Velea.
A fost acolo directorul nostru sportiv, Robert Balaet, a vazut conditiile, nu mai vrem sa mergem cu ochii inchisi, asa cum am facut-o anul trecut", a declarat Petre Grigoras, pentru sportingorj.ro.
Ionut Stancu, Alin Vigariu, Laurentiu Boroiban, Robert Saceanu, Marius Pasare si Sergiu Popescu. ... Mai sunt ceva probeleme cu actele, dar nea Jean Nitulescu ne-a promis ca se rezolva in doua-trei zile", a declarat mijlocasul Robert Saceanu, pentru GdS.
Robert Muresan (Superbike 1000), Ionel Pascota (Supersport 600), Adrian Liviu Petrovici (Debutanti 600), Iuliu Mihai (Debutanti 1000), Razvan Mates (125 SP/moto 3 & Juniori I+85).
El a inventat cutiile Petri pe vremea cand lucra ca asistent al lui Robert Koch, care este considerat a fi "parintele" bacteriologiei moderne. ... Intre 1877 si 1879, Petri a fost trimis la Imperial Health Office din Berlin, unde a devenit asistentul lui Robert Koch.
As face orice PENTRU TINE, Robert! ... La scurt timp mesajele de incurajare au inceput sa curga pentru Robert si Rafaela.
La Palatul Arhiepiscopiei, Robert Carsen si Gianandrea Noseda ne propun o lectura proprie a operei Rigoletto de Verdi, iar pe scena Grand Theatre de Provence, Patrice Chereau si Esa-Pekka Salonen reviziteaza Elektra lui Strauss.
Inedit este si copacul urias din 3.300 de pietre de carneol, facut de fiul meu, Robert", ne-a spus Rodica Florea.
Robert Turcescu (38 de ani) si Oana Sarbu (46 de ani) au decis sa-si spuna "adio", dupa o relatie care dura de mai bine de 10 ani.
google-analytics.com