Cautare

508 de rezultate pentru "robert" (2.61 secunde)
Robert Turcescu a anuntat ca si-a dat demisia din Realitatea Media. Jurnalistul a scris pe blogul sau ca se desparte cu greu de colegi.
Printre colaboratori se numara Adina Popescu, Robert Turcescu, Sever Voinescu sau Ana Mihailescu. ... - In aprilie 2008, oamenii de afaceri Ionut si Robert Negoita aulansat pe piata bucuresteana tabloidul gratuit Ring.
Astazi, 12 Decembrie 2012 se implinesc 84 de ani de la nasterea lui Robert Noyce, inventatorul circuitului integrat (microcipul). Este dealtfel si fondatorul Intel.
Fiul ei, Robert, este cel care creeaza bijuterii inedite din cristale si ceasuri facute din felii de agate. Urmatoarea editie la care ii veti intalni este cea de Valentine‘s Day, intre 14 - 18 februarie 2013.
Printre titlurile citite de McKay se numara si biografia senzationala a lui Robert Moses semnata de Robert Caro, o carte care descrie in profunzime drumul unui om catre putere si dificultatea de a mentine puterea castigata.
Robert Tassen, un tanar soldat francez, este singurul supravietuitor al unui masacru care a provocat moartea fratelui sau, sub ochii lui. Orbit de dorinta de razbunare, Robert porneste singur pe urmele asasinilor.
FARCAS) De aproape 40 de ani, investigatorul Robert Hastings a contactat si interogat numeroase persoane care au activat in U.S.
FARCAS) Robert Hastings, cel care investigheaza inca din 1973 incidentele OZN la instalatiile nucleare americane, incidente despre care am scris de mai multe ori in paginile prezentei publicatii, afirma ca agentiile de informatii ale Statelor Unite monitorizeaza activitatile investigatorilor OZN, o practica pusa in aplicare de catre CIA incepand din 1953 si care continua si astazi.
Un astfel de critic este Robert Hastings (foto), neobositul investigator al conexiunilor dintre aparitiile OZN si armamentul nuclear. Recent el a postat pe net un articol intitulat OZN-urile desecretizate ale Canalului Smithsonian:
FARCAS) In episodul de saptamana trecuta mentionam ca Robert Hastings, neobositul investigator al conexiunilor dintre aparitiile OZN si armamentul nuclear, a postat recent un articol in care critica realizatorii unui serialul TV despre OZN-uri - UFOs Declassified -, pentru Canalul Smithsonian.
FARCAS) Pe data de 17 februarie 2016, Robert Hastings, care de-a lungul ultimilor 43 de ani, a intervievat mai mult de 150 de veterani militari din SUA in legatura cu ceea ce priveste experientele OZN, referitoare la locurile unde existau arme nucleare, a postat pe site-ul sau un comentariu privind un caz extras din cartea sa UFOs and Nukes (OZN-urile si armele nucleare), caz petrecut in timpul crizei rachetelor cubaneze si pe care-l rezum in cele ce urmeaza.
Anghel Robert: ... Anghel Robert: Pentru ca se ajunge mai greu in Cotroceni decat in Piata Victoriei, unde e metrou si in centru!
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
Una dintre calatoriile spirituale remarcabile facute de Joe McMoneagle, in cadrul unei sedinte de antrenament, a fost cea pe planeta Marte. In sedinta, condusa de Holmes Atwater, indrumatorul lui Joe a fost Robert Monroe.
Ulterior, in iunie 1988, Atwater a fost recrutat de Robert Monroe ca director de cercetare la Institutul Monroe, devenind in 2006, pentru 2 ani, chiar presedintele institutului.
Dupa demararea proiectului, majoritatea finantarii a ajuns la miliardarul Robert Bigelow, fondatorul unui lant hotelier si al companiei de tehnologie spatiala Bigelow Aerospace, un important contractor guvernamental.
FARCAS) Robert (Bob) Scott Lazar (n.1959) a devenit cunoscut, in 1989, prin afirmatia ca ar fi fost angajat, cu timp partial, la asa numitul dispozitiv S-4, din Zona 51, unde a lucrat in total de 6 sau 7 ori, intre decembrie 1988 si aprilie 1989, la niste OZN-uri care se gaseau acolo, avand acces si la o documentatie secreta.
Presedintele Biroului Electoral Municipal (BEM), judecatorul Robert Florea, ne-a declarat ca sesizarea a fost trimisa la Politie intrucat nu este de competenta biroului.
Ordinele au fost semnate azi”, a declarat purtatorul de cuvant al Casei Albe, Robert Gibbs, care l-a insotit pe Obama la Denver.
Catalina Stancescu si Robert Dorobantu au fost prezentati in cadrul unei intalniri oficiale. ... Robert Dorobantu avocat de profesie are 31 de ani este casatorit si nu are copii.
google-analytics.com