Cautare

508 de rezultate pentru "robert" (5.47 secunde)
Baratheon & Lannister, regi si incest Unul dintre cele mai importante personaje este Robert Baratheon, Regele Celor Sapte Regate din Westeros - ajuns in aceasta pozitie dupa ce a invins intr-un razboi civil ce a avut loc cu 17 ani inainte de inceperea povestii.
Dupa ce a slujit ani la rand la Realitatea TV, al carei patron a fost arestat, jurnalistul Robert Turcescu schimba stapanul. ... Emisiunea "100% cu Robert Turcescu" va fi difuzata de luni pana joi, intre orele 20.00-21.00.
Robert Noyce, inventatorul primului circuit integrat planar, sarbatorit de Google la 84 de ani de la nastere In anul 1959, inventatorul Robert Noyce, care ulterior a devenit unul dintre fondatorii companiei Intel, a creat primul circuit integrat planar pe baza de siliciu, dupa ce in prealabil (12 septembrie 1958 - zi celebrata de Texas Instruments) fusese folosit germaniul de catre Jack Kilby.
Postul de televiziune B1 si jurnalistul Robert Turcescu au ajuns ieri la un acord privind realizarea unei emisiuni tv care va fi difuzata de la sfarsitul lunii septembrie.
Postul de televiziune B1 si jurnalistul Robert Turcescu au ajuns ieri la un acord privind realizarea unei emisiuni tv care va fi difuzata de la sfarsitul lunii septembrie.
ROBERT DOISNEAU, fotograful NECUVINTELOR, sarbatorit de GOOGLE Robert Doisneau s-a nascut in anul 1912, in regiunea Gentilly, din Franta, a lucrat o perioada ca fotograf industrial si de publicitate la Renault, iar incepand cu anul 1948 la Vogue Franta.
De la Robert Powell, care este cel mai popular actor care l-a portretizat pe Iisus, Christian Bale si pana la tanarul Diogo Morgado din mini seria fenomen The Bible, toti actorii au ramas marcati de acest rol, conform procinema.ro.
FARCAS) Timp de 40 de ani, Robert Hastings a cautat si a intervievat mai mult de 130 de fosti militari si angajati ai Fortelor Aeriene americane cu privire la implicarea lor, directa sau indirecta, in incidente OZN legate de armamentele nucleare.
Romania este un prieten solid al SUA cu perspective favorabile in relatia cu noua Administratie si Congresul SUA Intrevederea ambasadorului George Cristian Maior cu Robert Aderholt (republican, Alabama), membru in Comisia pentru Securitate si Cooperare (Comisia Helsinki) din Congresul SUA. Robert Aderholt:
Adrian Mandoiu, Robert Bacliu - Eduard Piculeasa, Sergiu Dumitru, Catalin Tobos, Octavian Radulescu, Alex Niculescu, Adrian Ionascu, Alex Trandafir, Razvan Gavrilescu, Robert Trasca, Andrei Ghincea, Vladut Flori si Stefan Pacionel.
Robert Turcescu: Nu trebuie sa vedem doar partea goala a paharului Despre modul de abordare a crizei le-a vorbit oamenilor de afaceri doljeni si jurnalistul Robert Turcescu.
Fiscul scoate azi la vanzare apartamentele din Popesti Leordeni ale primarului Sectorului 3, Robert Negoita.
Vreme de un secol si jumatate, orasul a crescut treptat in importanta, iar venirea pe tronul Ungariei a regelui francez Carol Robert de Anjou a pus Timisoara in randul celor mai importante orase medievale de pe continent.
church was right, scrisa de Robert Sungenis si Robert Bennett, documentar in care se propune ca valabil vechiul principiu Geocentric in locul modelului actual, Heliocentric. ... Interesant este ca in interviuri in care i se aduc la cunostinta o serie de contestari, Robert Sungenis are raspunsuri impecabile.
Judecatorii ieseni au decis sa ii condamne la cate un an si patru luni de inchisoare cu suspendare pe Ionut Roman si Robert Sentiveanu, in timp ce pe iubita primului, Cristina P., au obligat-o sa se prezinte timp de 4 luni la Serviciul de Probatiune.
OMUL SISTEMULUI - Fostul ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, a fost votat in unanimitate in Comitetul Executiv al PSD pentru sefia Comisiei juridice din Senat in locul senatorului Serban Nicolae.
Jurnalistul Robert Turcescu a declarat pentru MEDIAFAX ca a semnat un contract pe trei ani cu postul de televiziune B1 TV, unde va realiza emisiunea "Suta la Suta cu Robert Turcescu", de luni pana joi, incepand cu ora 20.00.
acestia au fost americanul Robert Goddard si rusul Constantin Tiolkovski. ... Pe 11 ianuarie, Robert Goddard predase Institutului Smithsonian o lucrare intitulata O METODA DE A AJUNGE LA ALTITUDINI EXTREME, care a ajuns si la public in aceeasi zi, impreuna cu un fel de comunicat de presa al Institutului.
Robert Monroe Interesul modern pentru fenomenul de extracorporalitate incepe de la cercetarile lui Robert A. ... Aceste tehnici (metoda Hemisync, programul Gateway Voyage) fusesera puse la punct in institutul condus de Robert A.
Judecatorul Robert Florea a fost internat in spital, existand posibilitatea ca acesta sa fie inlocuit in urma unei noi trageri la sorti efectuate de presedintele Tribunalului Galati.
google-analytics.com