Cautare

794 de rezultate pentru "robert toma" (2.69 secunde)
Sa privim episodul cu mazilirea senatorului de Olt Ion Toma, suspendat din partid pentru ca a pactizat cu dusmanii portocalii.
"Si mie, ce mult imi displace gustul amar si sefia asta a lui Ponta" ar fi raspuns pe rand, Toma, Lazar, Gust etc, pana cand au inceput sa sune telefoanele la Ponta, iar liderul le-a transmis sec:
Origen Staicu, care detinea functia de director adjunct interimar, a fost promovat pe postul de director executiv, iar Marius Toma, inspector superior in cadrul institutiei, a fost avansat pe postul de director executiv adjunct, post pe care l-a mai ocupat in urma cu cativa ani.
Am pus bazele unei astfel de afaceri din dorinta de a avea un oras mai curat (o sticla PET se dezintegreaza în 700-800 de ani)", a declarat Georgeta Toma, administratorul afacerii si unul dintre cei doi asociati ai firmei.
Ion Toma, Ilie Sarbu, Mircea Geoana, Lia Olguta Vasilescu, Ecaterina Andronescu. ... Senator Ion Toma:
Antrenorii Andelko Mandic si Marius Toma au trecut pe foaia de meci zece jucatori, dar au trimis in teren doar sase, romanul Iulian Orbeanu si cinci straini, Steve Ross, Aleksandar Belanovic, LeVar Seals, Donte Gennie si Leroy Dawson.
Meciul conteaza pentru etapa a 26-a din Divizia A, iar antrenorul secund al craiovenilor, Marius Toma, a spus ca ora de disputare a fost aleasa pentru a permite cat mai multor craioveni sa ajunga la meci, tinand cont ca partida se disputa intr-o zi lucratoare. ... Toma:
Aceasta zi este dedicata Sfantului Apostol Toma si pomenirii celor morti si incheie Saptamana Luminata. Duminica Tomii este dedicata apostolului Toma cel necredincios. Spre deosebire de ceilalti apostoli, Toma nu a crezut in invierea lui Iisus Hristos.
- Un actor pe care l-am iubit foarte tare a fost Toma Caragiu si am devenit prieteni. Daca veneam la Bucuresti in 1977, poate ca Toma Caragiu nu ar fi murit la cutremur si ar fi iesit cu noi la Continental! Toma Caragiu era fabulos, era titanic!
Robert Toma), Arme (feat. ... Anul acesta, artista a lansat De Cate X Vrei Tu si a colaborat cu Robert Toma pentru Aproape cel mai departe.
Jurnalistul Robert Turcescu a declarat pentru MEDIAFAX ca a semnat un contract pe trei ani cu postul de televiziune B1 TV, unde va realiza emisiunea "Suta la Suta cu Robert Turcescu", de luni pana joi, incepand cu ora 20.00.
acestia au fost americanul Robert Goddard si rusul Constantin Tiolkovski. ... Pe 11 ianuarie, Robert Goddard predase Institutului Smithsonian o lucrare intitulata O METODA DE A AJUNGE LA ALTITUDINI EXTREME, care a ajuns si la public in aceeasi zi, impreuna cu un fel de comunicat de presa al Institutului.
Robert Monroe Interesul modern pentru fenomenul de extracorporalitate incepe de la cercetarile lui Robert A. ... Aceste tehnici (metoda Hemisync, programul Gateway Voyage) fusesera puse la punct in institutul condus de Robert A.
Judecatorul Robert Florea a fost internat in spital, existand posibilitatea ca acesta sa fie inlocuit in urma unei noi trageri la sorti efectuate de presedintele Tribunalului Galati.
Declaratia ii apartine jurnalistului Ion Cristoiu, prezent in emisiunea 100% a lui Robert Turcescu. ... Cu doamna Elena Udrea, mai ales dupa ce-a ajuns ministru, n-am avut niciun dialog." Robert Turcescu: ... "Nu m-a sunat si nu-mi pot permite sa spun." Robert Turcescu: ... "Nu, nu m-a sunat." Robert Turcescu:
Fiscul a pus sechestru asiguratoriu pe averea lui Robert Negoita. ... Robert Negoita are zero datorie la stat. Niciodata nu am avut datorie la stat si nu am datorii la stat, la buget", a declarat Robert Negoita, deputat PSD.
Marius Radu, cronometrat in primul schimb cu 48 sec 76/100, potrivit site-ului Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, a devenit al treilea inotator roman calificat la JO 2016, dupa Robert Glinta (100 metri spate) si Norbert Trandafir (50 m liber).
Realizatorul TV Robert Turescu a dezvaluit, duminica, faptul ca a fost ofiter sub acoperire. ... Altii au ales sa-si arate sprijinul fata de Robert Turcescu: ... Sa-mi zici cum ajung si eu :)", a scris "Mihai" sau "Robert te admir pentru ca ai avut puterea sa declari adevarul.
Robert Hare, medic psihiatru canadian, si-a dedicat intreaga cariera studiului psihopatiei. ... Robert Hare sustine ca psihopatii din societate sunt greu de identificat pentru ca inteligenta ii ajuta sa ascunda problemele emotionale pe care le au sub masca normalitatii.
Noi, organizatiile semnatare, consideram ca proiectele de coduri trebuie oprite si va solicitam, prin prezenta scrisoare deschisa, oprirea procedurii existente, retrimiterea codurilor la guvern, pentru a se face reale dezbateri publice pe acestea, precizarea explicita a punctului de vedere asupra procedurii in care s-a lucrat si asupra solicitarilor, ca un gest de transparenta, responsabilitate si asumare politica, stabilirea procedurilor prin care sa se acorde vot nominal si transparent, atat in comisii, cat si in plen, pentru fiecare articol, la momentul la care aceste coduri se vor intoarce in proces parlamentar, astfel incat societatea sa stie care a fost votul reprezentantilor ei", se arata in scrisoarea adresata presedintilor celor doua Camere si liderilor formatiunilor politice parlamentare.Astazi, reprezentantii CRP se vor intalni cu premierul Emil Boc pentru a discuta pe marginea solicitarilor, la Ministerul Justitiei urmand sa aiba loc alta intalnire cu reprezentantii Centrului de Resurse Juridice.Cetatenii pot si trebuie sa intervina in procesul legislativAmintind ca proiectele nu au fost cu adevarat supuse dezbaterii publice, Mircea Toma, reprezentantul Agentiei de Monitorizare a Presei, a sustinut ca societatea civila trebuie sa fie informata si consultata cu privire la aceste modificari, pentru ca, odata intrate in vigoare, ne afecteaza intreaga viata.
google-analytics.com