Cautare

4779 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 hunedoara" (3.05 secunde)
Viorel de 33 de ani, din Bucuresti, care in perioada 14.04.2010 -11.03.2011, a savarsit patru fapte de perversiuni sexuale si doua fapte de coruptie sexuala, dupa cum urmeaza:
Datoriile SNLO insumau, la sfarsitul lui 2010, aproape 449 de milioane de lei. ... pierderile nete ale CE Turceni pe 2010 sunt de 69,03 milioane de lei, desi in anul 2009 inregistrase un profit net de 21,3 milioane de lei.
La data de 06 decembrie 2010, in jurul orei 17:20, M. ... La data de 6 decembrie 2010, in jurul orei 14:30, A. ... La data de 6 decembrie 2010, in jurul orei 07:20, B. ... Iancu de Hunedoara.
Dupa ce zilele trecute ministrul Finantelor si fostul sef al organizatiei judetene Hunedoara a PSD, Mihai Tanasescu, a declarat ca va demisiona din partid daca in fruntea PSD se va intoarce Ion Iliescu, inca un membru al filialei locale a anuntat ca va face acelasi lucru.
Fostul prefect de Hunedoara Aurelian Serafinceanu a demisionat din PSD dupa ce a preluat presedintia Fundatiei Crestine Sfanta Maria, care se ocupa de actiuni de caritate.
"Luati-l pe domnul secretar general, dati-l cu capul de perete si rezolvam rapid problema", citat din domnul Cristian Vladu, prefect de Hunedoara. ... Judetul Hunedoara este de departe judetul cel mai afectat economic si totodata cel care are nevoie ca de aer de aceasta autostrada.
La vremea respectiva, firma Tech Safety a vandut salopete in valoare de 300.000 de lei Consiliului Judetean Hunedoara. ... Inspectoratul de Politie al Judetului Hunedoara chiar a deschis atunci o ancheta pentru a stabili modul in care s-a derulat contractul pe bani publici.
Dan Radu Rusanu, deputat PNL de Hunedoara, vicepresedinte al PNL - administrator la SIMBOVICIOARA SRL; ... Liviu Almasan, deputat PPRM de Hunedoara - administrator la ACTIV SISCOM SRL;
Mai mult, grupul anglo-indian a semnat in octombrie 2003 si contractele de privatizare ale Siderurgica Hunedoara (actualul Mittal Steel Hunedoara) si Petrotub Roman (actualul Mittal Steel Roman), obligandu-se sa achite 126,4 milioane de dolari pentru actiuni, investitii si acoperirea datoriilor comerciale ale celor doua societati.
Din 14 combinate a mai ramas unu Si Siderurgica Hunedoara are o poveste trista. ... Un intreg colos intins pe jumatate din Hunedoara vandut cu doar un milion de dolari.
Consiliul Judetean Hunedoara, cel care administreaza situl de la Sarmizegetusa, a reusit sa obtina 4 milioane de euro, iar banii vor fi folositi pentru modernizarea accesului catre cetate.
Sectiile de ginecologie si chirurgie, din cadrul Spitalului orasenesc din Vulcan, vor fi desfiintate, masura fiind dictata de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica a judetului Hunedoara, in urma mai multor verificari care au avut ca scop identificarea parametrilor de performanta.
Deputatul Ioan Timis, care a demisionat in urma cu cateva saptamani din PSD, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca s-a inscris in filiala PNL Hunedoara.
Gaura de 3,3 milioane de lei la bugetul local Instanta Tribunalului Judetean Hunedoara i-a obligat pe primarul Carol Schreter impreuna cu seful Serviciului cadastru, Lucian Dragomir, si Andrei Ianosi sa plateasca 78.471,3 lei si 3.233.122,34 lei, reprezentand redeventele neconstituite si neincasate si penalitatile de intarziere aferente.
"Avem parte de un Guvern liberal numai cu numele, dat de Ion Iliescu in franciza lui Tariceanu", le-a spus Vasile Blaga participantilor la lansarea candidatilor PDL Hunedoara. ... Cei doi lideri ai PDL au participat, duminica, la lansarea candidatilor democrat-liberalilor din judetul Hunedoara.
Candidata Partidului National Liberal, Mariana Campeanu, a castigat alegerile partiale organizate, duminica, in Colegiul Hateg-Tinutul Padurenilor pentru ocuparea postului de deputat, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean Hunedoara.
Presedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor, a declarat ca noul lider al partidului trebuie sa fie "consistent, onest, cu o cota de incredere ridicata" si care sa reziste presiunii actuale.
Premierul Victor Ponta a reusit sa obtina "calificative foarte bune" din partea Bancii Mondiale si a Fondului Monetar International, care au apreciat in mod favorabil rezultatele guvernarii din anul 2013, a declarat marti senatorul Haralambie Vochitoiu, presedintele filialei judetene a UNPR Hunedoara.
Potrivit unui comunicat al Executivului, beneficiarii finali ai Programului SAMTID, faza I, sunt societatile comerciale pe actiuni din judetele Alba, Botosani, Calarasi si Hunedoara, prestatoare de servicii publice, care vor incheia contracte de delegare a gestiunii activitatii de alimentare cu apa cu orasele mici si mijlocii.
In urma investigatiilor efectuate si a audierii principalilor martori, anchetatorii au stabilit ca omul de afaceri gorjean, de 40 de ani, a tras tepe la sase societati din Olt, Bucuresti, Hunedoara, Timis si Resita.
google-analytics.com