Cautare

4923 de rezultate pentru "rezultate examene suplinitor 2009" (4.07 secunde)
sustinerea unor examene, asta dupa ce, intr-un fel sau altul, i-au convins pe social-democrati sa renunte la posturile detinute. Asadar, la acest moment, democratii - care au trecut in opozitie, retineti!
Am pierdut toata vara cu examene la centrul de perfectionare. Sunt un om care are o meserie foarte buna, sunt calificat pentru nave de foarte mare tonaj, post foarte bine platit, deci nu sunt un somer din politica".
Un lucru care ar trebui imputat comisiei de examinare, ce a fost constituita din cadre care nu stiau cum stau lucrurile in privinta acestor examene”, incheie Constantin Caracoti.
Intr-un alt comunicat, PSD critica gestul ministrului educatiei, Mircea Miclea, de a diminua cu doua treimi indemnizatiile profesorilor implicati in examene, apreciind ca aceasta masura expediaza scoala in epoca anilor ’80, cand prestatia didactica se baza pe voluntariat impus de fostul regim.
La examene, cand copia de la colegi, el, de fapt, desena). A inceput sa aiba crize de schizofrenie si tot mai multe nopti de insomnie.
Pe vremea lui Spiru Haret, ca sa obtii titlul de profesor, treceai prin examene foarte dure, trebuia sa inveti pedagogie, iar la final numirea era semnata de Rege.
Aceste examene si teste generale cuprind: - examenul fizic: poate include masurarea greutatii si a inaltimii, verificarea semnelor vitale cum ar fi pulsul, tensiunea arteriala si temperatura, ascultatia plamanilor si a inimii si examinarea abdomenului - teste de laborator:
Copilul are dreptul sa se teama de monstrii de sub pat, de examene, de un coleg cu comportament agresiv, de profesoara de engleza care da des nota patru.
Potrivit democratei, in baza metodologiei, ea a fost cea care a elaborat normele de distribuire a responsabilitatilor catre directiile si institutiile din cadrul Ministerului Educatiei, astfel incat "subiectele pentru bacalaureat si alte examene au revenit exclusiv in responsabilitatea Serviciului National de Evaluare si Examinare, care se ocupa de traducerea subiectelor in limbile materne, multiplica subiectele, le sigileaza si le distribuie comisiilor de examinare in perfecta siguranta".
- De ce extraterestrii ar continua sa efectueze atat de multe examene medicale? Ei ar fi putut obtine informatiile de care au nevoie din carti de referinta, din scoli medicale si cadavre, ori citind mintile medicilor, sau cel putin spionand in fisierele lor.
Cei nascuti in zodia Taur isi concentreaza atentia asupra unor teste, examene, verificari pe care le au de sustinut la locul de munca sau in domeniul unde-si desfasoara activitatea.
De asemenea, va mai avea cateva interpelari cu privire la situatia invatamantului din Romania, care risca sa se perverteasca dupa ce au aparut deja carti pe piata cu rezultatele la subiectele de examene prezentate pe site-ul Ministerului Invatamantului.
"N-am sa dau niciodata spaga la examene. N-am nevoie daca invat, nu?". Alaturi de primar, la aceeasi universitate este inscrisa si Viorica Greceanu, directorul economic in cadrul Primariei Eforie.
Imediat dupa sosire marinarii au fost transferati cu doua elicoptere militare la baza militara Chivenor (Devon, sud-vest) pentru a fi chestionati si supusi unor examene medicale.
Presedintele Traian Basescu a denuntat luni la Iasi sistemul actual de plati practicat in invatamant, in special in universitati, pentru promovarea unor examene si a spus ca scoala ar trebui sa cultive valorile universale ca "verticalitatea si onestitatea", si nu "mita, furtul si minciuna".
"Legea imi permite o perioada de gratie pentru eliminarea situatiei de incompatibilitate, pana in luna mai voi cere suspendarea pe termen nelimitat din Baroul Tulcea", ne-a precizat Colidiuc, adjunctul IPJ Constanta marturisind ca nu a mai avut atata stres si examene de cand a fost student.
"De sambata incepe sesiunea de primavara si trebuie sa sustin 6 examene. Fiindca suntem 10 studenti la curs, am stabilit ca profesorii sa vina de la Constanta in Baneasa, cursurile urmand a fi sustinute in cladirea liceului teoretic din localitate", a declarat Gelu Iordache.
Desigur ca am avut emotii, ca orice persoana care are emotii inaintea unui examene, dar a fost bine. Speram ca va fi bine", ne-a marturisit Cristina Branzoi, incluzandu-l astfel, in declaratia sa, si pe Felix Burcin.
Ziua de ieri a fost dedicata Directiei de Sanatate Publica, Vamii, Directiei Sanitar Veterinare, dar si Inspectoratului in Constructii - si ne referim aici la examenele (de fapt interviurile si prezentarile de proiecte de management) pentru institutiile deconcentrate.
Pentru achizitionarea de materiale consumabile pentru examenul de bacalaureat din vara, ISJ Dolj a primit 200.000 de lei, urmand ca la sfarsitul lunii iunie sa primeasca 1,2 milioane de lei pentru plata profesorilor care au supravegheat elevii la examene, dar si pentru cei care au corectat lucrarile.
google-analytics.com