Cautare

5364 de rezultate pentru "rezultate examen suplinitori 2010 botosani" (2.87 secunde)
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
In luna similara din 2010 se incasasera la bugetul consolidat 139,85 milioane de lei, dar pe atunci existase si al treisprezecelea salariu pentru bugetari si sediile secundare ale altor firme din afara judetului plateau la Dolj (in medie, 7,6 milioane de lei), si plateau aici si cei 27 de contribuabili mijlocii trecuti acum la "mari contribuabili"
Este un examen pe care il urmaresc cu atentie si cu real interes celelalte 26 de state membre ale U.E. ... Un eventual esec la acest sever examen, in timp, presupune aparitia unor urmari nefaste. Dar, cine sunt chemati sa sustina acest examen?
", spune Constantin Contac, presedintele PSD Botosani. ... Acesta si-a exprimat suprinderea ca mass-media a aflat despre aceste probleme interne de partid si spune ca i-a raspuns tot printr-o scrisoare presedintelui PSD Botosani si ramine la latitudinea acestuia divulgarea continutului ei.
Liberal la Botosani Principalul candidat pentru functia de prefect al judetului Botosani este tot un liberal, Ioan Diaconu, a declarat senatorul Mihai Tibuleac, presedintele Organizatiei PNL Botosani. Diaconu, 40 de ani, este de profesie inginer si lucreaza la SC Termica Botosani.
Mihai Tabuleac a devenit presedinte al PNL Botosani spre sfirsitul anului 2001, cind a candidat impreuna cu Dinu Secrieru si Corneliu Popescu. ... Daca PNL Botosani nu mai are presedinte, judetul a ramas fara prefect.
Marea parte a acestora pleaca de la dorinta conducerii Prefecturii ca toate actiunile de colectare a banilor si bunurilor materiale sa fie coordonata de aceasta institutie, iar transporturile catre zonele calamitate sa fie facute sub forma unui convoi al judetului Botosani.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Denigrarea si jignirile au ajuns la rang de virtute pentru presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu", pe care o puteti citi in continuare.
Afacerea Delphin International, care se deruleaza si la Botosani este ilegala. ... Se pare ca incasarile efectuate la Botosani sint de circa doua miliarde lei, existind cel putin 20 de persoane care au depus cite 2.290 euro.
Mii de elevi din judetul Botosani au parintii plecati peste hotare! ... Concret, mii de elevi din judetul Botosani au ajuns sa faca parte din generatia copiilor singuri, avand nesansa de a pasi in viata fara a avea alaturi parintii.
De-a lungul anilor am povestit ce s-a intimplat atunci in Botosani si mai ales in tara, pentru ca la Botosani nu s-a intimplat nimic. ... Cind aud revolutie la Botosani, imaginea care imi vine in minte este a unui om mergind pe Bucovina, cu un steag din ala gaurit.
Am fost singurii care am facut asta, in ciuda a o gramada de piedici, nu numai din partea autoritatilor care ar fi trebuit sa se ocupe de cel care a pornit ca ospatar si a ajuns regele afacerilor dubioase din Botosani.
Si asa ajungem la criza cronica de forta de munca din Botosani, un subiect nu indeajuns de discutat. ... De aici, de la Botosani va incepe, si de la Vaslui, si din alte zone la fel de sarace ale Romaniei.
Botosani cu campioana tarii la fotbal, Dinamo Bucuresti inca nu a inceput. ... Meritul revine conducerii clubului sportiv, actionarilor, adica lui Cornel Svaiter de la Voronskaya, Valeriu Iftime de la Elsaco si executivului primariei care au inteles ca municipiul Botosani trebuie promovat si altfel.
Nu pentru ca siguranta cetateanului pare sa devina o gluma la Botosani, nici pentru ca Pietonalul Unirii devine simbata noaptea un soi de circuit de raliuri si, cu siguranta, nici pentru purcoiul de bani pe care il iau la pensionare.
REZUMAT | CFR Cluj - FC Botosani 1-1. ... Hindrich, Cestor, Bouhenna, Paun, Costache, Chipciu, Negut, Birligea, Sacko FC Botosani: ... Roman I rezumat cfr fc botosani, rezumat cfr fc botosani 1-1, gol deac, gol dican,
Luceafarul sau Poetul Nepereche sau altfel, tot superlativ, in functie de cit de mare a fost admiratia sincera a exegetilor pentru opera celui nascut la Botosani.
La mai putin de 24 de ore dupa ce oficialii Ministerului Economiei au dat asigurari ca iarna aceasta nu vom mai suferi din frig din cauza lipsei gazelor si ca la Botosani problemele s-au rezolvat, aproape intreg orasul a ramas fara gaz.
google-analytics.com