Cautare

942 de rezultate pentru "revista" (3.08 secunde)
Webre, directorul Institutului pentru Cooperare in Spatiu (ICS). Scris de IMA SANCHIS / Revista "La Vanguardia" Alfred L. ... Editat de revista La Vanguardia.
Ce mai, o depravata!, o persoana de cea mai joasa speta. Minciuni ordinare, promovate de societatea civila! (Fragment preluat din cotidianul.ro. Interviul complet in revista Romania Eroica)
Aceasta este performanta cercetatorilor de la RMIT University si Monash University (Australia) care au pus la punct o capsula ingerabila, prezentata intr-un articol din revista Sciences et Avenir (mai 2015). ... Potrivit Kourosh Kalantar-Zadeh, unul dintre autorii acestei descoperiri, prezentata in revista Trends in Biotechnology, aceasta capsula este foarte importanta :
O informatie preluata din revista Prescrire subliniaza ca pentru sinuzita acuta prima alegere trebuie sa fie paracetamolul in defavoarea antibioticelor. ... congestie si scurgeri nazale, probleme de respiratie, afectarea simtului mirosului, se precizeaza in articolul din revista Prescrire.
Totusi, daca, dintr-o eroare, vaccinul e administrat in primul trimestru de sarcina, nu exista nici un risc, sustine revista Prescrire. ... Nu a fost evidentiata cresterea riscului de avort spontan, de malformatie, de nastere prematura, se mentioneaza in articolul publicat in revista Prescrire.
Magda Marincovici) A avea un regim alimentar sanatos, preponderente fiind fructele, legumele si pestele, ajuta la reducerea cu 24% a riscului de dementa. Studiul legat de alimentatie si declinul congnitiv este publicat in revista Neurology, numarul din 6 mai a.c.
Magda Marincovici) Un vaccin gripal universal este in pregatire la Universitatea Rockefeller din Statele Unite, anunta un studiu publicat in revista Cell.
Exista si o revista consacrata vizualizarii la distanta (editata de Daz Smith), numita EIGHT MARTINIS, din care au aparut deja 12 numere, disponibile si pe site-ul revistei. ... Revista contine nu putine referiri la fenomenul OZN.
REVISTA TEO informeaza: ... REVISTA TEO
Jurnalistul OZN Jason McClellan a publicat in iulie 2014 un articol despre cazul din Insulele Canare, in revista Open Minds, articol postat in august 2016 si pe internet.
Magazinul naturist Plafar Baneasa Feeria a evoluat de la comercializarea de ceaiuri, tincturi, la o gama foarte variata de cosmetice, alimente, suplimente, produse de intretinere pentru casa, produse pentru copii, aromatherapy, precum si o revista in regim propriu, toate cu acelasi numitor comun:
REVISTA TEO informeaza: ... Intr-un interviu acordat pentru Revista VIP, Sorin Grindeanu declara mandru ca de abia asteapta sa ajunga acasa sa isi vada baiatul pe numele Mihai si sa stea alaturi de sotia lui.
Pe moment, ai tendinta de a aluneca spre depresie si tristete, dar dupa un scurt ragaz in care treci in revista cele auzite, iti readuni fortele si pornesti pe o alta cale.
O interesanta descriere a orasului Turtucaia din anul 1935 am intalnit pe blogul DE IERI, DE AZI care reproduce un articol din revista Realitatea Ilustrata din 11 decembrie 1935, intitulat ORASUL PICTORILOR.
Revista TEO: ... Revista TEO)
REVISTA TEO: ... revista.teotrandafir.com)
Kelling in martie 1982, publicat in revista The Atlantic Monthly. ... Experimte care confirma teoria ferestrelor sparte O serie de experimente ale carei rezultate au fost publicate in revista Science, de catre un grup de cercetatori din Olanda, confirma comandamentele acestei teorii.
Prioritatea de investitii 5.1 - Conservarea, protectia, promovarea si dezvoltarea patrimoniului natural si cultural Prioritatea de investitii 5.2 - Realizarea de actiuni destinate imbunatatirii mediului urban, revitalizarii oraselor, regenerarii si decontaminarii terenurilor industriale dezafectate (inclusiv a zonelor de reconversie), reducerii poluarii aerului si promovarii masurilor de reducere a zgomotului Sursa:Revista Regio
In revista RUFOR a fost publicata, de catre Ciprian Ardelean si Marius June o intamplare care s-ar fi petrecut la inceputul secolului trecut. ... O silueta sub forma de clopot Un alt caz relatat de Adrian Patrut in revista RUFOR, vorbeste despre o intamplare din Cluj Napoca.
Revista presei internationale - 4 iunie 2019 (Autor: ... Agenda vizitei lui Trump este in mare parte ceremoniala, cuprinzand marcarea a 75 de ani de la Debarcarea din Normandia, pe 6 iunie, si prima sa vizita prezidentiala in Irlanda, anunta revista Time.
google-analytics.com