Cautare

942 de rezultate pentru "revista" (2.88 secunde)
Arianna Huffington, femeia din spatele acestui nou model de media business, a ocupat locul al 12-lea intr-un clasament realizat in 2009 de revista Forbes al celor mai influente femei din industria media si locul 28 in clasamentul de anul trecut al celor mai puternice femei din lume.
Anca Florea, fosta prezentatoare a emisiunii Revista presei de la Antena3, realizeaza, din 8 martie, un talk-show la Realitatea FM. ... La inceputul lunii iulie 2010, managementul postului Antena 3 a scos din grila postului "Revista presei" realizata de Anca Florea.
Organizatia declara ca a fost infiintata de dizidentii chinezi, jurnalisti, matematicieni si programatori din SUA, Taiwan, Europa, Australia, si Africa de Sud.s4t Articolele din ziare si din revista The New Yorker spun ca directorul sau este Julian Assange, un activist pe internet australian.
L-am intalnit apoi (tineti-va bine!) la Festivalul de Teatru de la Sibiu, unde edita, cu nedisimulata greata, dar cu acelasi talent si umor, revista festivalului - tot sarcina de serviciu de la Catavencu.
In Revista Lumea Satului nr 11, 1-15 iunie 2016, paginile 10-11, a aparut un articol scris de Alexandru GRIGORIEV, intitulat: ... Revista Lumea Satului nr 11, 1-15 iunie 2016, paginile 10-11
In revista UZP (publicatie editata de UNIUNEA ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA), am gasit un articol interesant despre meseria de jurnalist, intitulat: ... Revista UZP nr.
In revista UZP (publicatie editata de UNIUNEA ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA), puteti citi un articol excelent, scris de un senior al presei romanesti - Serban Cionoff: ... Revista UZP nr.
Iata-le mai jos la sedinta foto pentru o revista dedicata barbatilor. ... Pe promotor.ro puteti vedea un scurt clip video de la shooting-ul foto unde cele doua surori au pozat in revista Maxim.
Recent, a pozat nud pentru revista "Body Issue", detinuta de ESPN. ... Nu ma simteam feminina, dar asta s-a schimbat in ultimii patru ani", a declarat Hope Solo intr-un interviu pentru revista People.
FOTOGRAFIA pe care si ea a UITAT-O Zilele trecute, Carmen Bruma era intrebata daca ar poza intr-o revista pentru adulti. ... Nu m-am gandit pana acum daca as vrea sa pozez intr-o revista pentru barbati", declara Carmen in ziarul "Ring".
Revista Nuts a publicat top 100 cele mai DOTATE iubite de fotbalisti din lume. ... ‘‘Vreau sa fiu cunoscuta pentru munca mea, nu pentru ca am pozat goala intr-o revista.
Dupa cateva saptamani in care informatiile despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher erau din ce in ce mai putine, o revista din Germania vine cu o veste excelenta, scrie ziare.com.
Best Newcomer la Welsh Music Award, Best British Band oferit de celebra revista Metal Hammer, respectiv Best British Newcomer si Best Single (pentru Tears Don‘t Fall) oferite de prestigioasa revista Kerrang!.
Debuteaza publicistic in revista Colegiului "I.L.Caragiale", "Funigei", in anii liceului, unde publica primele sale poezii. Debutul literar propriu-zis este girat de scriitorul Fanus Neagu, in revista "Luceafarul", in anul 1970, cu o proza scurta al carei titlu "Sirius si balansoarul" il schimba chiar marele scriitor.
Pentru al saselea an consecutiv, in 2013, Cris-Tim a primit titlul de Trusted Brand la categoria produse din carne, in urma celui mai important studiu de piata asupra consumatorului in Europa, realizat de revista Reader’s Digest in 15 tari, printre care si Romania.De asemenea, Cris-Tim a ocupat locul 8 in "Top 50 cele mai puternice branduri romanesti in 2013", clasament ce are la baza studiul realizat de compania de cercetare Unlock Market Research pentru revista Biz.
Colegiul National "Iulia Hasdeu" tipareste revista "Idealuri", in paginile careia semneaza articole chiar elevii de aici. "Iulia Hasdeu este simbolul liceului nostru.
dar nu despre asta vreau sa marturisesc - eram redactor la revista "Timpul", din Iasi. ... In plus, revista se tipareste la Chisinau.
Vor fi prezenti alaturi de Alexandru Arsinel, autoarea cartii, Oana Georgescu, artistii Teatrului de Revista ”Constantin Tanase”, personalitati ale vietii cultural-artistice si medicale si o parte dintre cei care au determinat scrierea cartii:
Vineri, 5 decembrie 2014, incepand cu ora 21:00, va avea loc ultimul eveniment organizat de Revista Sunete in acest an, Pariul Sunete 2015, care se va desfasura in Club Colectiv din Bucuresti.In cadrul acestui eveniment, in care revista Sunete isi propune sa aduca in atentia publicului si sa promoveze cativa artisti autohtoni, pe scena vor urca pentru a canta cate un set intreg de aproximativ 45 de minute formatiile Baba Dochia (Cluj), Harlequin_Jack (Bucuresti), Lights Out (Cluj) si Satellites (Cluj).
In revista "Idealuri" a liceului, Alina publica un text de-al sau, ce abordeaza o tema actuala: bulimia. ,,Nu mai rezist...Fiecare umbra ma cheama.
google-analytics.com