Cautare

942 de rezultate pentru "revista" (2.81 secunde)
Editura ALL si Teatrul de Revista "CONSTANTIN TANASE" va invita joi, 15 noiembrie, ora 18:30, in cafeneaua Starbucks - America House (Bd.
Editura ALL si Teatrul de Revista "CONSTANTIN TANASE" au organizat recent, la cafeneaua Starbucks - America House (Bd.
LaLa Band Magazine este revista dedicata trupei-fenomen LaLa Band.
Revista lunara Beau Monde STYLE primeste astfel in familia sa, specialul Beau Monde Mirese. Din 2 aprilie, revista care va implineste visul se gaseste la orice punct de difuzare a presei. Revista glossy interactiva, numarul special Beau Monde Mirese are calitatea publicatiilor editate de Burda Media Bucuresti.
Sambata 19 septembrie 2020, orele 19,00, la gradina de vara Herastrau a Teatrului de Revista Constantin Tanase, va avea loc o noua reprezentatie a spectacolului CU MASCA sau FARA MASCA - OAMENII VOR SA ZAMBEASCA!.
Sambata 19 septembrie 2020, orele 19,00, la gradina de vara Herastrau a Teatrului de Revista Constantin Tanase, va avea loc o noua reprezentatie a spectacolului CU MASCA sau FARA MASCA - OAMENII VOR SA ZAMBEASCA!.
L'Oreal Paris alaturi de revista FEMEIA au initiat refacerea partiala a editiei de acum 30 de ani, a singurei reviste de frumusete care exista atunci si exista si astazi, pentru a le spune tuturor mamelor din Romania ca sunt frumoase, indiferent de varsta.
Revista ingenios structurata pe anotimpuri raspunde intrebarilor cititorilor cu sfaturi si solutii disponibile pentru Romania.
Cititorii au acum Columna lui Traian acasa pentru ca revista contine un poster gratuit cu istoria constructiei acesteia. ... Cu peste 60 de milioane de cititori lunar, care urmaresc 40 de editii internationale, National Geographic este a treia cea mai citita revista din lume.
Michaela Tomnita Florescu a acordat din partea Gabrielei Firea, Primarul General al Bucurestilor, titlul de Cetatean de Onoare, actorului si managerului Teatrului de Revista Constantin Tanase, ALEXANDRU ARSINEL, in semn de respect pentru contributia adusa in dezvoltarea si promovarea teatrului romanesc, pentru intreaga activitate in slujba Teatrului de Revista bucurestean.
Va aparea inaintea lui Halep in celebra revista Sports Ilustrated. ... Sharapova, Ana Ivanovic, Wozniaki si Lindsay Vonn sunt cele mai cunoscute sportive care au aparut in celebra revista.
Activitatea publicistica mi-am inceput-o in 1984, cand redactorii de la revista clujeana, Steaua, mi-au solicitat un eseu despre proza lui V. ... Cu un alt prilej, am relatat intr-un articol publicat de revista craioveana Mileniu imprejurarile in care l-am cunoscut pe poetul Marin Sorescu.
In 25 februarie, publica in revista Familia, poezia De-as avea, sub numele de Mihai Eminescu, pe care poetul l-a adoptat, de aici inainte. La 16 iulie 1866, aceeasi revista ii publica poezia Din strainatate, urmata de noi creatii ale poetului care vad lumina tiparului - Speranta, si Misterele noptii.
Sursa anonima la revista Nature este Daniel Funeriu; ... "Whistle-blower-ul, sursa anonima este domnul consilier Daniel Funeriu, care s-a dus personal si a discutat cu revista Natura si le-a spus cum am plagiat eu lucrarea de doctorat," a afirmat Ponta.
Alexandru Arsinel (este si in conducerea Crediam), director al Teatrului de Revista C. ... Personal, as vrea ca Teatrul de Revista C. Tanase sa poata dezvolta un atelier de creatie pentru artistii de Revista".
Sambata, la hotelul Ibis din Constanta, revista "Descopera Romania" a lansat programul "re-Descopera litoralul!", eveniment la care au fost invitati sa participe autoritatile locale si centrale, precum si factori de decizie sau implicati in desfasurarea activitatii turistice pe litoralul romanesc.
Romania este pe locul trei in lume, in topul celor mai buni producatori de vin, realizat de revista AskMen. ... Printre regiunile viticole mentionate de revista americana pentru barbati, se numara Cotnari, Tarnave, Murfatlar si Dealu Mare.
Intact renunta la revista Income. Restructurari si la Jurnalul National Revista Income Magazine, editata de trustul intact, isi va inceta aparitie. ... Revista a fost lansata la nici sase luni de la inchiderea "cu scandal" a unei alte publicatii economice a trustului, Saptamana financiara.
fie ramane la pupitrul stirilor, fie continua ca Redactor-sef la revista "The One", aflata in portofoliul Mediafax Group, detinut de Adrian Sarbu, fostul sau mentor, scrie reportervirtual.ro.
Ii citeam articolele din revista AS si uneori ii reciteam cartile. ... A fost membru al cenaclului "Junimea" si al gruparii literare "Noii" care, intre 1971-1973, editeaza revista de perete cu acelasi nume. ... E vorba de revista, de calitatea ei jurnalistica.
google-analytics.com