Cautare

942 de rezultate pentru "revista" (2.76 secunde)
- Pe de alta parte, revista culturala Contrapunct apare laBucuresti pe 9 ianuarie 1990 sub comitetul director format din Mircea Cartarescu, Ioan Grosan, Ioan Bogdan Lefter, Cristian Morarusi Mircea Nedelciu.
Pe de alta parte, revista culturala Contrapunct apare la Bucuresti pe 9 ianuarie 1990 sub comitetul director format din Mircea Cartarescu, Ioan Grosan, Ioan Bogdan Lefter, Cristian Moraru si Mircea Nedelciu. ... In prezent, revista este editata de Fundatia Romania Literara. ... Ulterior, revista a fost condusa editorial de Ion Cristoiu.
Adevarul Holding a achizitionat revista si editura Historia, precum si site-ul www.historia.ro, detinute de Ion Cristoiu si Vlad Pufu, a declarat Ion Cristoiu, care nu a dorit sa precizeze valoarea contractului. ... Am avut editura, revista si site-ul impreuna cu Vlad Pufu.
Asta nu inseamna ca publicam texte anticomuniste, dar era o revista indrazneata. ... Din nefericire, aceasta revista a intrat in batalia politica din interiorul scriitorilor. ... Noi, la supliment, puteam sa traim mult si bine o revista indrazneata.
Actorul Alexandru Arsinel, care este si director al Teatrului de Revista "Constantin Tanase" din Capitala, sarbatoreste vineri, 4 iunie, implinirea varstei de 71 de ani.
Revista Tango a aparut pe piata in urma cu noua ani, avand un slogan indraznet si o asezare sub semnul dansului si al iubirii.
Revista CASA LUX a implinit pe 1 septembrie 2014 20 de ani de la prima sa aparitie! Revista CASA LUX este prima revista glossy de design interior si arhitectura din Romania.
O pereche fara pereche de Aurel Storin (Editura ALL), binecunoscut prozator, textier si fost secretar literar-artistic al Teatrului de Revista Constantin Tanase.
La sfarsitul lunii ianuarie voi pleca la Paris unde am programata o sedinta foto pentru o revista renumita din Franta, iar in luna februarie avem deja antamat un turneu de promovare in Franta. ... Tocmai aparuse revista Playboy si eu eram pe coperta.
Revista Magazin informeaza: Revista RUFOR (1994-1996) (Autor: ... Aceleasi persoane au luat, in 1994, initiativa sa tipareasca o revista adevarata, cu continut ufologic, care sa fie difuzata pe tot teritoriul Romaniei.
astazi s-a anuntat oficial, in cadrul unei sedinte la care a participat celebrul miliardar in persoana, ca revista Tango a intrat in posesia trustului de presa Adevarul Holding.
Revista Flacara si-a incheiat aparitia in print Veste trista pentru cititorii Revistei Flacara. ... Pana la momentul unui context economic mai favorabil, revista, al carei prim numar a aparut pe 22 octombrie 1911, va fi transferata exclusiv pe online.
Adina Gheorghe, Marketing Manager BURDA ROMANIA, ne informeaza ca revista CASA LUX va fi prezenta in cadrul conferintei DESIGN IS PURE LUST, ce se va desfasura in zilele de 17 si 18 septembrie la Romexpo, in cadrul targului de mobila BIFE-SIM.
In numerologie cifra 9, numarul la care a ajuns in prezent Revista UZP, in conditii grafice excelente, realizate de Ovidiu Zanfir, este asociata cu inteligenta. ... Ce a avut ziaristul Ioan Slavici cu Marea Unire?), Firita Carp (Revista revistelor: Urmuz si Revista Noua & O nobila incapatanare: ... Revista UZP nr.
- regia Cezar Ghioca Duminica, 19 mai - ora 18.00 - Nepotii lui Tanase - regia Alin Gheorghisan Saptamana 20 " 26 mai Sambata, 25 mai " ora 19.00 " VIVAT REVISTA!
(STELA POPESCU - extras din prefata cartii Femeia Hopa-Mitica, autor Cristina Stamate) Cei de la Teatrul de Revista Constantin Tanase au hotarat sa inceapa anuntul acestei vesti napraznice, venita imediat dupa tragedia ce s-a abatut, tot napraznic asupra colectivului teatrului, dar si asupra tuturor romanilor, cu gandurile actritei Stela Popescu.
Banca Comerciala Romana (BCR) a castigat, pentru a patra oara, titlul de „Banca Anului“ in Romania, acordat de revista britanica „The Banker“, ne-a informat ieri purtatorul de cuvant al bancii, Corneliu Cojocaru.
7 oameni de afaceri galateni, a caror avere totala a fost estimata intre 191 si 208 milioane de dolari, fac parte din rindul celor mai bogati 300 de romani, potrivit clasamentului intocmit de revista “Capital”.
Noua romani figureaza in topul celor mai bogati o suta de est-europeni realizat de revista Wprost, se arata pe extensia web a publicatiei poloneze.
Celor mai in varsta, obisnuiti cu o presa sobra, le recomandam Revista UZP. ... xxx Revista UZP si-a obisnuit cititorii cu un continut dens, aplicat, care reflecta pe deplin problematica presei si a organizatiei.
google-analytics.com