Cautare

2228 de rezultate pentru "revista presei" (3.62 secunde)
La finele tuturor sedintelor BPN, apare in fata presei Emil Boc. ... Exclamatie pornind nu numai de la stiinta presei de a afla totul, dar si de la disponibilitatea politicienilor romani de a nu-si tine gura.
Presei Libere - P-ta. ... Presei Libere - P-ta. ... Presei Libere - P-ta. Arcului de Triumf - Bd. Maresal Prezan - P-ta.
Presei Libere - P-ta. ... Presei Libere - P-ta. ... Presei Libere - P-ta. Arcului de Triumf - Bd. Maresal Prezan - P-ta.
• Piata Presei Libere - Piata Arcului de Triumf - Bulevardul Maresal Al. ... • Piata Presei Libere - Piata Arcului de Triumf - Bulevardul Maresal Al.
Cantareata nu s-a sfiit sa-si arate nurii in revista cu iepurasi si are astfel parte de o dubla premiera. A filmat un videoclip extrem de senzual pentru noul ei single, Te iubesc, o piesa produsa de Boier Bibescu.Un nou cadou pentru admiratorii sai!
Varatec, Dezintegrarea Basarabiei la 1940, Revista Istorica nr.1-2/1992, pag. ... Verenca, Realitati economice in guvernamantul Transnistriei, Revista Istorica, nr.1-2/1992, pag.
As putea spune ca au fost printre cei mai grei ani din viata mea, mai ales ca, dupa ce debutasem cu doua poezii, in revista Tribuna, am pierdut dreptul de a publica imediat ce s-a aflat ca, sub pseudonimul Ana Blandiana se ascunde fiica unui dusman al poporului.
(Articol scris de Mihai Milca, aparut la rubrica Disidenta - opozitie - critica antisistem, in revista Punctul Critic Nr.
(Articol de Mihai Milca, aparut la rubrica Disidenta - opozitie - critica antisistem, in revista Punctul Critic Nr. 03 / 2017) (continuare) Tito nu dorea aservirea economiei iugoslave celei sovietice si nu dorea sa fie portavocea supusa a Moscovei in probleme politice si internationale.
Delta din mijlocul orasului Cateva asociatii non-guvernamentale de mediu si o revista de profil au descoperit si au mediatizat, in urma cu un an, ceea ce pare a fi o dovada vie ca natura, in final, invinge.
Conform celor aparute in revista Spektra nr. ... Paul Stonehill spune ca incidentul a fost musamalizat ani de zile, pana cand a fost semnalat in revista rusa NLO nr.
Iata cateva retete inedite propuse de revista Beau Monde: Campari Americano: - Campari - Cinzano - Apa minerala Skyy Tonic: - Skyy - Apa tonica Skyy Long dring:
La inceputul anilor 1990, revista, cu sediul in Lanzhou, a avut un tiraj de peste 300.000 exemplare per aparitie, cu cititori foarte variati, de la oameni de stiinta de varf si de la functionarii publici, la cetateni in varsta si copii de varsta scolara.
A debutat in revista englezeasca de mare circulatie si prestigiu Flying Saucer Review, cu articolul Flying Saucer over Cluj-Napoca, Romania, dupa verificari prealabile ale autenticitatii imaginilor.
Geoana a precizat ca s-a simtit "flatat" ca a trecut in revista garda de onoare, la ceremonialul de la Ministerul Administratiei si Internelor. "Eu am fost flatat sa trec in revista garda de onoare.
Newsweek este o revista americana ce apare saptamanal, infiinţata in anul 1933, cu un tiraj de 50.000 de exemplare. Dupa ce revista a fost cumparata de compania media The Washington Post in anul 1961.
Elena Basescu, fiica presedintelui, apare intr-un top 100 mondial al femeilor care sustin legalizarea drogurilor usoare realizat de o revista canadiana. ... Alanis Morrisette, Drew Barrymore, Cameron Diaz, Barbra Streisand, Kate Hudson, Stella McCartney sunt doar cateva dintre vedetele care apar in acest top intocmit de revista canadiana Skunk.
Ponta l-a acuzat pe Daniel Funeriu ca a facut jocurile presedintelui si a trimis "o anonima" la revista Nature. ... "Consilierul presedintelui s-a dus la cineva de la revista Nature si i-a spus cum am plagiat eu.
De altfel, acestia sunt si printre cei mai bogati 50 de est-europeni, potrivit topului realizat recent de revista poloneza "Wprost". ... distributie si produse petroliere, edituri, transport, potrivit Topului 300 realizat de revista "Capital" .
Revista aminteste si de venitul scazut pe cap de locuitor al celor doua state, admitand impresionantele lor cresteri economice anuale, care anunta recuperarea handicapului intereuropean, handicap care ramane imens chiar fata si de Letonia.
google-analytics.com