Cautare

2228 de rezultate pentru "revista presei" (2.97 secunde)
"Dupa 20 de ani de la Revolutia din 1989, libertatea presei in pericol!" Reprezentantii celor 9000 de membri ai MediaSind din presa scrisa, radio, televiziune, edituri si tipografii au discutat impreuna cu invitatii lor despre situatia critica in care se afla industria de media in aceasta perioada de criza economica.
Arestarea lui Vantu face parte din strategia lui Basescu de anihilare a presei independente. ... O alta modalitate de atacare a libertatii presei este amputarea veniturilor obtinute de jurnalisti prin masuri abuzive de impozitare suplimentara.
Senatorul de Constanta Nicolae Moga (foto) a sustinut marti, 19 octombrie 2010, in cadrul sedintei Comisiilor reunite pentru strategia de aparare a tarii, un amendament in legatura cu eliminarea punctului referitor la vulnerabilitatea presei.
Partidul National Liberal va face toate demersurile pe care le are la dispozitie, ca formatiune de opozitie, pentru a impiedica transformarea in norme legale a intentiilor actualei puteri de restrangere a libertatii presei, se arată ... libertatea presei".
Miscarea-surpriza l-a lasat practic pe Sebastian Ghita, fostul manager al Realitatea TV, sa emita de la vechiul sediu din Casa Presei fara ca semnalul sau TV sa mai fie preluat de cablisti.
Demiterea Danielei Andreescu - succes al presei care nu s-a vandut puterii Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat sambata la Bruxelles ca demiterea Danielei Andreescu de la SGG este un succes al presei "care nu se vinde la PDL sau la Traian Basescu".
Luni, 20 aprilie, a fost sarbatorita Ziua Internationala a Presei Libere si se cuvine, inainte de toate, sa le urez jurnalistilor putere de munca, sanatate, si sa le multumesc pentru efortul pe care il depun, uneori platind chiar pretul suprem, pentru ca informatiile sa ajunga la noi, cititorii.
Cu prilejul intrarii sale in Clubul Saptezecistilor, din care fac deja parte majoritatea colegilor de generație, a organizat o reuniune la care a invitat pe cativa dintre cei cu care a impartit si impartasit si succesele si esecurile din campul de bataie al presei inca libere si independente - cea din ultimul deceniu al secolului trecut, cand forta idealurilor reprimate in epoca de aur s-a ciocnit violent cu realitatea intereselor politicianiste si mercantile care marcheaza cu putere debutul noului mileniu.
Primarul general Gabriela Firea a replicat ca proiectul a fost initiat in urma rugamintii Asociatia Presei Romane, in contextul in care in toate capitalele europene jurnalistii au acces la spectacolele oferite de institutii din subordinea primariei.
Are prioritate LIBERTATEA presei sau simbolurile RELIGIOASE? ... Este permisa insultarea unei confesiuni in numele libertatii presei? Jurnalistii trebuie sa-si reconsidere ideea de libertate a presei pentru a menaja anumite religii?
Am scris cele doua comentarii scos din sarite de reactia presei si a clasei politice de la noi la evenimentele din Grecia. ... De fiecare data cand s-a ivit o criza europeana care a interesat opinia publica de la noi, am remarcat naravul de esenta al presei romanesti:
Ca in fiecare an, autobuzele circula zilnic, la intervale de 20-25 de minute, pe traseul cuprins intre Piata Presei si Piata Unirii.
Astfel, ar urma sa fie desfiintate liniile de tramvai 8 (Depoul Militari - Zetarilor), 34 (Banu Manta - Cimitirul Serban Voda), 35 (Depoul Militari - Gara Basarab), 42 (Piata Presei Libere - Gara de Nord) si 56 (Piata Sfanta Vineri - Republica).Primaria Municipiului Bucuresti, prin Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti - Ilfov (ADTPBI), anunta intentia de a reorganiza reteaua de tramvaie din Capitala, anunta STB.Modificarile vizeaza cresterea eficientei liniilor de tramvai si a interesului populatiei pentru acest mijloc de transport nepoluant.
Este o farama de fericire pe care o ignoram… si ne-am mintit cu zilele libertatii presei. ... Libertatea presei? ... Ca de libertatea presei - prea multe necunoscute la mijloc sau, de fapt, prea multe cunoscute…
Sunt un vechi cititor de presa straina, frantuzeasca si italiana, si am oarecari temeiuri pentru a banui ca nicaieri nu exista o libertate a presei pura, virginala.
Sunt un vechi cititor de presa straina, frantuzeasca si italiana, si am oarecari temeiuri pentru a banui ca nicaieri nu exista o libertate a presei pura, virginala.
Ca si Monica Macovei, Mona Musca e o rasfatata a presei. Nu a presei in general, ci a presei invadate de khmerii portocalii.
Ca si Monica Macovei, Mona Musca e o rasfatata a presei. Nu a presei in general, ci a presei invadate de khmerii portocalii.
Si apoi, continua distinsul ziarist, ce valoare are faptul ca o anumita parte a presei a laudat-o. Daca cealalta parte a presei ar fi facut-o, asta da, ar fi insemnat ceva.
Si apoi, continua distinsul ziarist, ce valoare are faptul ca o anumita parte a presei a laudat-o. Daca cealalta parte a presei ar fi facut-o, asta da, ar fi insemnat ceva.
google-analytics.com