Cautare

2228 de rezultate pentru "revista presei" (2.60 secunde)
7 oameni de afaceri galateni, a caror avere totala a fost estimata intre 191 si 208 milioane de dolari, fac parte din rindul celor mai bogati 300 de romani, potrivit clasamentului intocmit de revista “Capital”.
Noua romani figureaza in topul celor mai bogati o suta de est-europeni realizat de revista Wprost, se arata pe extensia web a publicatiei poloneze.
Editura ALL si Teatrul de Revista "CONSTANTIN TANASE" va invita joi, 15 noiembrie, ora 18:30, in cafeneaua Starbucks - America House (Bd.
Editura ALL si Teatrul de Revista "CONSTANTIN TANASE" au organizat recent, la cafeneaua Starbucks - America House (Bd.
LaLa Band Magazine este revista dedicata trupei-fenomen LaLa Band.
Sambata 19 septembrie 2020, orele 19,00, la gradina de vara Herastrau a Teatrului de Revista Constantin Tanase, va avea loc o noua reprezentatie a spectacolului CU MASCA sau FARA MASCA - OAMENII VOR SA ZAMBEASCA!.
Sambata 19 septembrie 2020, orele 19,00, la gradina de vara Herastrau a Teatrului de Revista Constantin Tanase, va avea loc o noua reprezentatie a spectacolului CU MASCA sau FARA MASCA - OAMENII VOR SA ZAMBEASCA!.
Cititorii au acum Columna lui Traian acasa pentru ca revista contine un poster gratuit cu istoria constructiei acesteia. ... Cu peste 60 de milioane de cititori lunar, care urmaresc 40 de editii internationale, National Geographic este a treia cea mai citita revista din lume.
Michaela Tomnita Florescu a acordat din partea Gabrielei Firea, Primarul General al Bucurestilor, titlul de Cetatean de Onoare, actorului si managerului Teatrului de Revista Constantin Tanase, ALEXANDRU ARSINEL, in semn de respect pentru contributia adusa in dezvoltarea si promovarea teatrului romanesc, pentru intreaga activitate in slujba Teatrului de Revista bucurestean.
Ii citeam articolele din revista AS si uneori ii reciteam cartile. ... A fost membru al cenaclului "Junimea" si al gruparii literare "Noii" care, intre 1971-1973, editeaza revista de perete cu acelasi nume. ... E vorba de revista, de calitatea ei jurnalistica.
Dupa evenimentele din 1989, Mihai Matei a realizat o parte din grafica si trucajele Academiei Catavencu, dar si pentru controversata revista de fapt divers Infractoarea. ... - Primul meu desen a aparut in revista Urzica, cand aveam 14 ani. ... - Mai pastrati vreo copie a primei caricaturi publicate intr-o revista?
Magda Marincovici a gandit si realizat, cu o mana de tinere jurnaliste la fel de inimoase ca ea, aproape 300 de numere din Jurnalul de Sanatate, suplimentul saptamanal ilustrat care a devenit un model pentru toate celelalte publicatii, in vremea de glorie a presei scrise, acum apuse.
Anca Florea, fosta prezentatoare a emisiunii Revista presei de la Antena3, realizeaza, din 8 martie, un talk-show la Realitatea FM. ... La inceputul lunii iulie 2010, managementul postului Antena 3 a scos din grila postului "Revista presei" realizata de Anca Florea.
In revista UZP (publicatie editata de UNIUNEA ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA), puteti citi un articol excelent, scris de un senior al presei romanesti - Serban Cionoff: ... Revista UZP nr.
Te corupe, te face sa uiti de probleme, sa intri in vasta lume a presei. A revistei presei. In ciuda aparentelor si a numarului de aparitii, individul este insa un om slab.
Primul-ministru si-a argumentat aceasta masura prin dorinta de a corecta situatiile sesizate in rapoartele de monitorizare a presei referitoare la tendinta institutiilor statului de a controla mass-media utilizand banii publici.
In timp ce era bine "scaldat” de valurile starnite de premierul Taricenu pe tema controlului exercitat de fostul partid de guvernamant asupra presei, prin intermediul publicitatii de stat, alte furtuni s-au abatut peste capul PSD-ului, mai exact peste doua dintre capete, respectiv cele apartinand lui Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc.
Trenul Regal va ajunge la ora 17,30 in gara din Curtea de Arges, unde prezenta presei si a publicului va fi permisa. ... Accesul presei este liber. ... Prezenta presei si a publicului va fi permisa la Gara Regala Baneasa.
In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Am promis ca voi inainta propunerea lor guvernului", a spus ministrul, refuzand sa faca alte comentarii.Declaratia ministrului a fost facuta dupa doua ore de dezbateri cu usile inchise, Predoiu sustinand ca "este in interesul dezbaterilor", care se vor realiza "intr-un mod mult mai sincer in absenta presei".La iesirea din sala de conferinte a Ministerului Justitiei, reprezentantii coalitiei au reusit sa faca unele declaratii.
google-analytics.com