Cautare

2228 de rezultate pentru "revista presei" (2.78 secunde)
L'Oreal Paris alaturi de revista FEMEIA au initiat refacerea partiala a editiei de acum 30 de ani, a singurei reviste de frumusete care exista atunci si exista si astazi, pentru a le spune tuturor mamelor din Romania ca sunt frumoase, indiferent de varsta.
Revista ingenios structurata pe anotimpuri raspunde intrebarilor cititorilor cu sfaturi si solutii disponibile pentru Romania.
Nici nu s-au sters bine ecourile scandalului de la Cluj, cand Traian Basescu a avut un atac jegos la sotia moarta a lui Crin Antonescu, iar mai apoi, in loc de scuze sincere, a sarit la gatul presei "ticalosite", ca apare un nou eveniment de acelasi calibru.
Ziaristii din presa craioveana, dar si corespondentii locali ai presei centrale au fost asaltati, de joia trecuta, cu dezvaluiri fulminante despre ilegalitati care s-ar petrece la Penitenciarul Pelendava din Craiova.
In cazul de fata, nu e greu de observat ca, dupa 6 decembrie, majoritatea presei il trateaza pe Mircea Geoana cu un fel de bemol.
In Tecuci a inceput un adevarat razboi intre o parte a presei locale si primarul orasului, Eduard Finkelstain.
'Dramaturgul Valentin Nicolau, vicepresedinte al Clubului Roman de Presa si fost presedinte al TVR, este de parere ca includerea presei pe lista amenintarilor la siguranta nationala reprezinta un reflex dictatorial al statului surogat care a ajuns Romania.
Mircea Badea, realizatorul emisiunii TV "In gura presei", difuzata de Antena 3, i-a dat lectii de limba romana si de morala scriitorului Horia Roman Patapievici.
Presedintele FRJ MediaSind, Cristi Godinac, si presedintele Patronatului Presei din Romania ROMEDIA, Teodor Vasiliu, au remis o declaratie de presa referitoare la plata contributiei de asigurari sociale.
'Vadim evacuat din Casa Presei, "Romania mare" si "Tricolorul" rase de pe net'. ... marti este chemat la Parchet direct in calitate de invinuit, a primit somatie de evacuare a birourilor redactionale din Casa Presei, iar siteurile publicatiilor sale sunt blocate prin atacuri informatice in serie.
De zile in sir se mediatizeaza non-stop descinderile si arestarile de prin vami si puncte de frontiera, unele dupa altele, ca sa ocupe tot timpul presei, impreuna cu "revelatia" Bercea Mondialu (lamentabil modul in care Antena 3 face jocul regimului Basescu, prezentand o reglare de conturi din interiorul PD-L, ca pe o victorie a "primariei eroice" de la Slatina impotriva interlopilor, cand, de fapt, primarul Darius Valcov e seful lor, iar clanul Bercea - in analfabetismul lui -, dupa ce a cotizat auriu la Basescu si PD-L, a miscat in front si a incomodat mafia imobiliara patronata de liderul local de facto al partidului de guvernamant).
Pasajul de la Piata Presei va avea forma de Y si va functiona doar pe sensul Ploiesti-Bucuresti Comisia de Urbanism si Amenajarea Teritoriului a Municipiului Bucuresti a dat aviz favorabil proiectului Pasajului de la Casa Presei.
Autoritatile se pregatesc sa inaugureze pasajul rutier subteran de la Piata Presei Libere. ... Edilul-sef al Capitalei, Sorin Oprescu, a considerat intotdeauna constructia pasajului subteran de la Piata Presei Libere drept proiectul lui de suflet.
- R413 Bucur Obor - Afumati - Sindrilita - R419 CFR Progresul -Bumbacaria Jilava - R421 Ghencea - Cornetu - R422 Ghencea - Domnesti - Darvari - R423 Ghencea - Teghes - R424 Ghencea - Clinceni - R425 Ghencea - Ordoreanu - R426 Ghencea - Pruni - R428 Depoul Alexandria - Magurele - Alunisu - Jilava - R432 Pacii (Valea Cascadelor) - Zurbaua - R434 Lujerului - Chiajna - R436 Cartier Damaroaia - oras Buftea - R439 Piata Sudului - Popesti-Leordeni (Danubiana) - R440 Piata Sudului - Romprim - Leordeni - R441 Piata Presei Libere - Ostratu (Corbeanca) - R442 Piata Presei Libere - Otopeni - R443 Piata Presei Libere - Peris - R446 Piata Presei Libere -Silistea Snagovului - Gruiu - R452 Republica - Islaz - R454 Republica - Pantelimon (Ferma) - R455 Republica - Dobroiesti - R458 Republica - Branesti (str.
prima a fost la mijlocul anilor 50 ai secolului al XX-lea, o data cu raspandirea televiziunii, a doua dupa anul 2000, o data cu aparitia internetului si a presei online. Acum, ca si in anii 50-60, expertii prevad disparitia presei tiparite in favoarea presei digitale ajutata de internet.
Statia RATB Piata Presei Libere, "la capatul lui 41", nu pare sa fie cel mai bun loc de asteptare din Bucuresti. ... Nu se urca foarte multe persoane la Piata Presei, statia de pornire.
Radiografia pe care o face presei romanesti unul dintre consilierii prezidentiali, el insusi fost ziarist, este parca o addenda la Infernul lui Dante:
Liderii Aliantei PNL-PD au pledat extrem de convingator, in trecuta campanie electorala, pentru independenta reala a presei romanesti.
Auzim de foarte multe ori sintagma "libertatea presei" si avem, chiar si cei mai afoni dintre noi, o vaga impresie asupra a ceea ce inseamna si cu ce se mananca aceasta libertate a presei. Din pacate insa, la noi, libertatea presei inseamna cu totul altceva decat sensul initial.
Banca Comerciala Romana (BCR) a castigat, pentru a patra oara, titlul de „Banca Anului“ in Romania, acordat de revista britanica „The Banker“, ne-a informat ieri purtatorul de cuvant al bancii, Corneliu Cojocaru.
google-analytics.com