Cautare

10718 de rezultate pentru "revelion grecia 50 euro placinta branza" (3.93 secunde)
Vanzarile Carrefour, al doilea mare retailer la nivel mondial, au crescut usor in primul semestru, la 38,8 miliarde euro, iar grupul a inregistrat o pierdere de 31 milioane euro, mai redusa fata de rezultatul negativ de 249 milioane euro din aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Mediafax.
euro BNR GAZDUIESTE REUNIUNEA "COLEGILOR DE CLASA" DE LA FMI SI BM Romania, al doilea mare client al Fondului Monetar International din Uniunea Europeana dupa Grecia, va gazdui in acest weekend reuniunea rotativa a constituantei FMI si a Bancii Mondiale, structura organizatorica condusa de Olanda si care reprezinta inclusiv interesele Bucurestiului in comitetele directoare ale celor doua institutii financiare internationale.
Grupul Cosmote a lansat, vineri, iPhone 3G in Grecia, prin Cosmote Grecia si in Bulgaria prin Globul, au anuntat oficiali ai grupului. In Bulgaria, pachetele de abonamente variaza intre 7,6 euro si 12,7 euro, iar terminalul are preturi ce variaza intre 418 euro si 526 euro.
Tolo, cea mai frumoasa statiune din Grecia - grupul nostru a fost format din 8 persoane: ... Se spune despre statiunea Tolo ca este cea mai frumoasa din Grecia, asemanatoare statiunilor Marmaris sau Oludeniz din Turcia (acum, dupa ce am ajuns si la Marmaris, nu mai pot afirma acest lucru...).
Cum nu aveau nici un calcul oficial de la INS, sindicalistii au luat gramele de branza, carne si altele, prevazute in vechea structura a cosului, si le-au inmultit cu preturile la zi.
Proiectele de investitii in sectorul energetic local, incluzand electricitatea, petrolul, gazele naturale si mineritul, totalizeaza 7,6 miliarde de euro, potrivit datelor Ministerului Economiei, institutie care detine pachetele majoritare de actiuni la mai multe companii de profil.
Statele din zona euro au oferit Greciei un pachet de ajutor extern in valoare de 45 miliarde euro, finantat si de Fondul Monetar International, la dobanzi sub cele din piata, cu scopul de a solutiona criza fiscala a statului elen si de a consolida increderea in euro, transmite Bloomberg.
Tolo este o statiune micuta si cocheta din Grecia. ... 0213165367/69/71 0731.570.033) organizeaza sejururi cu autocarul in Tolo, Grecia, la preturi accesibile.
Liderii europeni din zona euro se vor reuni luni, de urgenta, pentru a cauta o solutie pentru criza din Grecia. Atena risca sa ajunga la faliment si sa iasa din zona euro, daca nu primeste ajutor financiar european.
„Un pachet de cinci zile in Bran sau pe Valea Prahovei poate costa de la 2 milioane de lei vechi, cazare la pensiune de doua margarete, cu mic dejun inclus, pana la 6 si 8 milioane de lei, in functie de masa de Revelion si de numarul de margarete“, ne-a declarat Dorin Iscru, reprezentant al Agentiei Turist Center.
Revelion cu sau fara zapada Oferta pentru iarna si Revelion din acest an este, in opinia operatorilor din turism, una foarte avantajoasa, mai ales pentru destinatiile din afara tarii, preturile fiind mai mult decat tentante.
Unicul hotel care are deja pregatita oferta pentru Revelion este "President", de patru stele, din Mangalia.
De Revelion, Gigi Becali nu a avut parte de nicio mancare aparte sau de vreun tratament special. ... Gigi Becali s-a rugat la Dumnezeu si la Sfantul Vasile, in noaptea de Revelion, pana s-a dat ora stingerii.
Dupa ce a petrecut Craciunul cu gasca lui de prieteni la Brasov, a schiat si s-a simtit bine in vacanta, Alejandro a avut parte de un Revelion la fel de frumos in compania amicilor sai, de data asta in Capitala, care s-a lasat si cu peripetii.
"Pe 30 seara, scena va fi terminata, pentru ca avem repetitii undeva incepand cu ora 15.00, pe scena vor urca artistii pentru repetitie", a spus primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care a mers sa vada stadiul lucrarilor la scena din Piata Constitutiei, unde municipalitatea organizeaza petrecerea de Revelion 2014.
Christian Ciocan a petrecut un Revelion de vis! ... "Pentru ca despre Revelion se vorbeste mult (si inainte si dupa), Pentru ca unii isi programeaza din timp petrecerea acestei seri, Iar altii hotarasc cu cateva momente inainte de deschiderea evenimentului, Asa dupa cum v-am obisnuit, Am sa va spun:
Revelion 2015 in Piata Constitutiei din Bucuresti Miercuri, 31 decembrie 2014, de la ora 21:00, Primarul General Sorin Oprescu invita bucurestenii la petrecerea de Revelion HaHaHappy New Year!, care se organizeaza pentru a 7-a oara consecutiv in Piata Constitutiei din Bucuresti.
isi cumpara haine noi pentru a intampina noul an asa cum se cuvine, dupa care, in prima zi, imediat dupa Revelion, imbraca un costum de baie rosu ca focul si intra in mare cu o cupa de sampanie in mana!
un revelion european, din bani guvernamentali. Cei 150.000 lei vor fi acordati fiecarui municipiu resedinta de judet, pentru a organiza petreceri de Revelion grandioase, care vor marca intrarea Romaniei in Uniunea Europeana.
De Revelion, cel mai mare succes l-ar avea televiziunea care ar avea-o ca invitata pe Elodia. ... De Revelion cea mai in voga rochie ar fi cea purtata de Elodia, mancarea cea mai buna, cea mancata de Elodia...
google-analytics.com