Cautare

794 de rezultate pentru "regizori americani" (3.79 secunde)
secretia de endorfine, ca in cazul consumatorilor de opioide Pentru cercetătorii americani, soarele ar fi un veritabil drog. ... Cercetatorii americani, pe baza experientelor pe rozatoare de laborator, au constatat ca razele ultraviolete stimuleaza productia de endorfine, numite si hormoni ai placerii.
In SUA, opinia publica a fost informata ca la spitalul universitar Emory Atlanta au fost adusi doi pacienti americani infectati.
In primul rand, toxinele obtinute de cercetatorii americani sunt foarte bine presate in interiorul nanoparticulei. ... Noua descoperire a cercetatorilor americani se adauga altora care confirma virtutile terapeutice ale veninului albinelor, in special in cazul bolilor reumatice.
una, constienta ca acest conflict intern NU poate fi rezolvat pe calea armelor, tabara care tocmai ce a primit un sprijin, si un impuls din partea UE, respectiv Germaniei, prin coana Merkel, si alta, s-o numim generic "Fuck EU!", sprijinita de americani, care vrea continuarea razboiului, indiferent de costuri.
Proto-Pamantul era mai degraba un rai ospitalier, nu un iad fierbinte din prima parte a existentei sale mai degraba un rai ospitalier, nu un iad fierbinte, in urma cu 4 miliarde de ani, cu o clima mai rece decat se credea anterior si cu un mediu benefic pentru formele de viata, potrivit unui studiu realizat recent de cercetatorii americani.
Dieta influenteaza atat starea de sanatate generala, cat si viata sexuala, iar acest lucru este valabil si in cazul barbatilor, afirma cercetatorii americani, care au identificat principalele cinci alimente care influenteaza negativ libidoul masculin, conform healthyliving.msn.com.
Un sondaj realizat anul trecut in Statele Unite a demonstrat ca 37% dintre persoanele chestionate (peste 5.800 de americani) credeau ca exista viata pe alte planete. ... Aproximativ 44% dintre musulmanii americani au declarat in cadrul unui sondaj ca ei cred ca exista extraterestri.
Potrivit articolului din revista Cell, cercetatorii americani s-au apropiat foarte mult de performanta de a pune la punct un vaccin gripal universal, capabil sa asigure imunizarea eficienta contra unui larg evantai de virusuri.
In discutie sunt, evident, bani europeni si nu americani. ... Grecia a fost ajutata economic, dupa razboi, de catre americani, prin Planul Marshall, atunci cand britanicii nu au mai putut sa o faca.
Studiul, publicat in revista Enviromental Sciences&Technology, arata ca, zilnic, copiii americani inspira pe caile bucale sau nazale, aproximativ 50 mg de praf. ... Potrivit cercetatorilor americani, unii compusi (intre 25 si 30) au capacitaea de a activa receptorul numit PPAR gamma, implicat in metabolismul grasimilor.
Magda Marincovici) Cercetatorii americani de la Univesitatea Norhwestern, in parteneriat cu ong-ul Conrad, lucreaza de aproape 5 ani la un inel vaginal care asigura protectie fata de infectiile cu transmitere sexuala, HIV si herpes, scrie site-ul 20 minutes.
Magda Marincovici) Cercetatorii americani au adunat dovezi, potrivit carora, mercurul este implicat in aparitia glaucomului. Glaucomul este una din principalele cauze ale orbirii.
Magda Marincovici) Cercetatorii americani au descoperit o bacterie care va revolutiona terapiile destinate renuntarii la fumat. Numita Pseudomonas putida, microorganismul se hraneste cu nicotina prezenta in organism, datorita unei enzime cu totul speciale.
Magda Marincovici / mariustuca.ro) Cercetatorii americani au testat un nou agent injectabil capabil sa se fixeze pe celulele maligne, sa le lumineze si sa le evidentieze.
Descoperiti regimul DASH, decretat cel mai bun regim din lume de catre expertii americani. 7 principii pentru a slabi 1.
In timpul campaniei, el a insultat femei, musulmani, hispanici, afro-americani. ... Relatia cu femeile Pentru multi dintre alegatorii americani, Trump are o viata de vis, un trai de lux:
A promis ca face zid in fata arabilor (SUA e plina de musulmani americani si nu stiu unde va putea face zidul!), s-a ratoit la femei (el care a avut pana acum 3 neveste si-i cam plac fustele, visandu-le pe toate date jos), rezolva razboaiele si nu exclude sa rupa NATO.
In continuare, va prezentam care este tensiunea arteriala normala in functie de varsta, potrivit specialistilor americani citati de goodmorningcenter.com.
- Romania a obtinut mandat pentru revizuirea Directivei privind gazele naturale, subiect care ii antagonizeaza pe americani si pe nemti, din cauza conductei Nord Stream 2 care va afecta exporturile de gaze de sist de peste ocean.
,,Rafturile sunt goale, in curand traim ca europenii". Aceiasi americani au insa probleme atunci cand trebuie sa gaseasca o tara europeana pe harta.
google-analytics.com