Cautare

793 de rezultate pentru "regizori americani" (4.21 secunde)
Dupa ce Guvernul le-a satisfacut dorinta, expunandu-se criticilor venite de la exportatorii americani de carne si ridicand taxa vamala la importul de carne de la 20% la 70%, producatorii americani au scazut pretul la carnea exportata in Romania care s-a cifrat la aproximativ 500 USD/tona, cu toate taxele vamale uriase incluse.
Potrivit lui Antochi, puii brazilieni si americani sunt crescuti si hraniti cu fainuri de origine animala, furjele sunt din plante modificate genetic si sunt utilizate antibiotice, toate acestea fiind interzise de normele europene, pe care si Romania le-a implementat.
Jucatorii cheltuiesc in medie 350.000 de dolari americani, ajungandu-se la o rata de 13 milioane de dolari pe an. ... O piata virtuala le permite insa jucatorilor sa converteasca moneda virtuala in dolari americani, putand astfel avea castiguri in viata reala.
Grupul de turisti americani vine an de an, de Halloween, in Muntii Bargaului. Organizatorii pregatesc un program incarcat, care culmineaza cu petrecerea de Halloween din Pasul Tihuta.
O echipa de anchetatori americani este asteptata la sfarsitul acestei saptamani la Complexul Energetic Rovinari din judetul Gorj, dupa scandalul legat de mita oferita de Richard Morlock, director al unei firme americane.
Numar record de americani care nu-si mai pot plati ratele la creditele ipotecare. Statisticile arata ca numarul restantierilor la banca a crescut cu 65% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Unul dintre cele mai importante obiective ale cercetatorilor romani si americani este si refacerea a peste 20 de hectare de plantatii de jnepeni, acestea fiind afectate in ultimii ani de exploatarea irationala a masei lemnoase din muntii Gorjului.
Mergand mai departe insa, alti americani, de la ImediaConnection, prezic si pretind ca marketingul comportamental (behavioural marketing) da o noua turnura targetarii campaniilor publicitare, in special in sectorul online.
Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, unul din trei americani foloseste in mod regulat internetul pentru a se informa.
Pregatiti-va pentru cenzura pe internet SOPA si PIPA sunt doua proiecte legislative ce ar trebui, in viziunea politicienilor americani, sa opreasca pirateria pe internet. ... Textele legislative sunt in prezent discutate de legislatorii americani, mai multe site-uri decizand sa opreasca pentru o zi activitatea in semn de protest.
Nu exista nici o legatura intre folosirea retelelor sociale si depresia nervoasa O echipa de cercetatori americani considera ca nu exista nici o legatura intre timpul petrecut pe Facebook si riscul de depresie nervoasa, scrie AFP.
Adolescentii au un nou mod de a face sex Adolescentii americani implicati in relatii amoroase obisnuiesc tot mai des sa faca schimb de parole (de mail, de Messenger, de Facebook, etc), pentru a-si demonstra astfel dragostea pe care le-o poarta partenerilor.
Mai mult decat atat, 57% dintre pastorii americani au sustinut ca vizioneaza filme pentru adulti, dar ca incearca sa se debaraseze de aceasta obisnuinta. ... Conform aceluiasi studiu, 57% dintre pastorii americani au declarat ca se confrunta cu dependenta de pornografie.
STILUL DE VIATA AMERICAN DIFERENTE CULTURALE Cu siguranta ai auzit nenumarate povesti, fie bune, fie rele despre americani. ... Probabil vei fi surprins, dar majoritatea studentilor americani isi aleg cursurile, liderii, carierele, netinand cont de parerile parintilor.
105 minute Renegatii e povestea unei echipe de puscasi marini americani in misiune intr-o Europa destramata de razboi, si care descopera o comoara pe fundul unui lac, despre care se spune ca ar valora milioane de dolari.
02.02.2018 Chris Hemsworth (Thor) si Michael Shannon (Nocturnal Animals, The Shape of Water) sunt protagonistii filmului Cei 12 invincibili, o impresionanta drama de razboi produsa de Alcon Entertainment, Black Label Media si Jerry Bruckheimer Films, care spune povestea adevarata si desecretizata de curand a primilor soldati americani trimisi in Afganistan dupa atacul din 11 septembrie 2001.
09.11.2018 Cu numai cateva ore inainte de Marea Debarcare din Normandia, o trupa de parasutisti americani aterizeaza in Franta ocupata de nazisti cu o misiune cruciala pentru succesul invaziei.
Astfel, cercetatorii americani au stabilit ca factorii care favorizeaza bolile cardiovasculare contribuie in mod diferit la femei si la barbati la aparitia infarctului.
Conform rezultatelor unui studiu recent realizat, oamenii de stiinta americani au afirmat ca sexul oral poate avea urmari grave asupra sanatatii.
Iar banii americani mai degraba distrug locuri de munca, decent platite, prin intermediul conditiilor absurde ale FMI, unul dintre principalele sale instrumente de dominare a lumii, alaturi de dolar. ... Si lucrul asta nu are cum fi schimbat decat de americani.
google-analytics.com