Cautare

20 de rezultate pentru "rao" (3.51 secunde)
Tuborg, PepsiCo, Crama Histria, Zestrea by Liliana Turoiu, Editura RAO, RADIC Star, Macromex, Conti Grup, Marathon Distribution, Vinuri de Macin, ALBALACT Horeca Top.
George Traicu) Dinu Sararu a lansat, joi, Marele Premiu la Monte Carlo sau dedublarea, un roman autobiografic publicat la editura RAO, in care documenteaza experienta sa in juriul celei de-a XIII-a editii a Festivalului International de Film TV de la Monte Carlo, la inceputul anilor 70, informeaza Mediafax.
Grupul Editorial RAO a lansat la Targul international de carte Bookfest 2013 cartea "Spionii. ... Pe de alta parte, George Maior remarca faptul ca, "in aceasta lume a exploziei informationale, fenomenul de spionaj nu s-a diminuat, ci, dimpotriva, s-a intensificat." • Produs publicat in 2013 la RAO • Data aparitiei:
Miercuri, la ora 15,00, la standul Editurii RAO de la Targul de Carte Bookfest a avut loc lansarea volumului "Noul aliat" de George Cristian Maior, in prezenta autorului. Despre noua aparitie editoriala de la RAO au vorbit prof.
Janina Sabau, agent de vanzari la Editura RAO: "S-au dat bine la Strada de C‘Arte cartile clasice contemporane: Marquez, Kafka, dar si Inferno de Dan Brown (costa 69 RON).
Romania e la inceput pe acest segment", crede Ioana Mogosanu, repezentanta a editurii Rao. Nemira, una dintre primele edituri care au avut eBook-uri, spune ca a avut cateva mii de descarcari in 2010.
Centrala de la Cuciurgan, intrata de curind in posesia gigantului energetic rus "RAO EADS " printr-o tranzactie a carei legalitate este contestata de autoritatile de la Chisinau, a cerut o majorare cu circa 30% a pretului de achizitie a curentului electric livrat retelelor de distributie Chisinau, Centru si Sud, care fac parte din grupul Union Fenosa, principalul furnizor de electricitate din Republica Moldova.
Cea mai mare parte a energiei este furnizata de centrala electrica de la Cuciurgan, care se afla insa in Transnistria si este detinuta de gigantul rus Inter RAO, iar restul reprezinta importuri din Ucraina.
Cercetand sistemele actuale de spart parole, Ashwini Rao si colegii lui de la universitate au descoperit ca atunci cand oamenii au fost rugati sa aleaga parole mai lungi, acestea au fost mai usor de ghicit.
Grupul Editorial RAO a lansat la Targul international de carte Bookfest 2013 volumul "Ars Analytica", avandu-i coordonatori pe George Cristian Maior si Ionel Nitu.
Humanitas, Rao, Curtea Veche, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Corint, Herald, Aramis, Girasol, House of Guides, Vivaldi, Prut sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri in cadrul KILIPIRIM.
DIPLOMATIA PUBLICA, aparuta la Editura Rao). Intre o lansare de carte si un referat la lucrarea de doctorat in stiintele militare, Christian Ciocan posteaza fotografii pe Facebook, cum sunt si cele cu matul sau, Carbunel, si cu superbul sau jeep Grand Cherokee.
Se numeste DIPLOMATIA PUBLICA si a aparut la Editura Rao. - Cartea isi propune doar sa fie un ajutor pentru toti cei care inteleg puterea cuvantului, spune comisarul.
Haimovitz, aparuta la Editura RAO, va fi lansata astazi, 28 iunie, la orele 17.00, la Grand Hotel Continental. Cartea isi propune sa prezinte istoria preocuparilor kabbalistice pentru frumosul cu sens, mesaj, energie, putere si nu doar frumosul de dragul frumosului.
MUNDURU SEKHAR RAO; NIKHIL MULYE; PAVAN KUMAR TIRUVASKUR; INDONEZIA: TAUFIQ WADJDI; TOMMY THOMDEAN; SUDARMANTO BOGEL; SURATNO; MUHAMMAD MUSLIH; PARTONO; AGUS EKO SANTOSO;
locul 3 - Editura RAO, locul 2 - Editura Humanitas si locul 1 - Editura Nemira; • Cea mai ravnita carte a targului a fost desemnat, tot de catre vizitatori, volumul Dictionar ilustrat al gesturilor de Joseph Messinger, publicat de editura Litera;
ALL, Casa Radio, Curtea Veche Publishing, Grupul Editorial Corint, Eurodidactica, Humanitas, Litera, Meteor Press, Paralela 45, RAO, Semne-Artemis, Sigma. Aici vor putea fi gasite manuale si auxiliare aprobate de ministerul de resort, publicate de cele mai apreciate edituri din Romania, reunite intr-o singura incinta;
Naveen Rao, presedintele programului international Merck for Mothers, o initiativa de 500 milioane de dolari destinata reducerii mortalitatii materne si Dna Gabriele Grom -AVP Central Europe Cluster, ambasador Merck for Mothers.
Publicat de RAO, pe o hirtie superba, volumul are aproape o mie de pagini si nu se citeste deloc dintr-o singura suflare.
Publicat de RAO, pe o hirtie superba, volumul are aproape o mie de pagini si nu se citeste deloc dintr-o singura suflare.
google-analytics.com