Cautare

177 de rezultate pentru "ramona valcu" (2.76 secunde)
Val Valcu) Mai multi lideri PSD, cu exceptia lui Ion Iliescu, au fost denuntati de un coleg din conducerea partidului.
Val Valcu) Mai multi lideri PSD, cu exceptia lui Ion Iliescu, au fost denuntati de un coleg din conducerea partidului.
Val Valcu) Mai multi lideri PSD, cu exceptia lui Ion Iliescu, au fost denuntati de un coleg din conducerea partidului.
Val Valcu) Nu poate fi exclusa o interventie a "baietilor informati" din energie, care au tras heblul cand au inceput dezvaluirile despre Liviu Negoita, la Sinteza Zilei.
Alexandru Zob, Silvian Valcu, Laurentiu Banescu. ... Actorii - povestitori si regizori ai propriilor partituri sunt Alexandru Zob, Silvian Valcu si Laurentiu Banescu.
"Daca poarta lentile in timpul meciului, cred ca e OK, vede bine!" Ramona Barac, medic oftalmolog la clinica Retina, e de parere ca lentilele de contact ar trebui sa-l ajute pe Prepelita sa nu aiba nici o problema de vedere atunci cind joaca fotbal.
Ramona Badescu a fost incantata sa-l cunoasca pe celebrul Julio Iglesias care a sustinut un spectacol de zile mai sambata seara la Sala Palatului.
323 de contracte parafate Ramona Evulescu, purtatoarea de cuvant a Primariei Targu Jiu, a precizat ca, pana in prezent, au fost incheiate 467 de contracte privind acordarea de locuri de parcare, dar numai 323 au fost parafate si ridicate.
In data de 8 mai a fost organizata conferinta de presa pentru lansarea celei de-a sasea editii a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, prilej cu care au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnita Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Valeria Racila van Groningen, presedinte BRC, Ramona Zanfirescu, Purtator de cuvant, OMV Petrom, Kurt Leitner, CEO, Porsche Romania, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds Romania, Florin Florea, Presedinte, Federatia Romana de Atletism, Monica Calota, director ANPCDEFP â€" Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.
Ramona Badescu a avut placerea sa inmaneze marele premiu,”ZIMBRUL DE AUR”, regizorului Dan Pita, pentru regia filmului Kira Kiralina” 2014.
Este vorba de sotia sa, Ramona, si de Anda Adam, buna lui prietena. Ramona si Anda au vizionat spectacolul din primul rand, aplaudand frenetic la final prestatia artistului, cel mai apreciat moment fiind acela in care artistul o saruta pe Julieta.
Jorge si sotia sa Ramona au devenit parinti pentru a doua oara, ambii avand cate un copil dintr-o alta casatorie. ... Artistul are o fiica cu Alina Laufer, pe care o cheama Karina, iar Ramona are tot o fata, Ilinca, de 16 ani.
De la Ramona Codrea, director al firmei, aflam cateva detalii interesante despre aceasta firma. ... Importam pielea din Italia, Etiopia si Pakistan", ne-a spus Ramona Codrea de la Sempre Trim srl Timisoara.
La aflarea cumplitei vesti, cele doua fete celebre ale Veronicai Bulai, Monica si Ramona Gabor, se aflau departe de tara, in Los Angeles, respectiv in Dubai.
Ramona Pirvu de la delicatese din Poiana Fermecata participa in acest week-end la targul de produse traditionale de la Muzeul Taranului Roman. ... Salatele costa 10 - 15 si 20 RON, iar siropurile costa intre 10 - 15 RON", ne-a spus Ramona Pirvu, administrator la Delicatese din Poiana Fermecata.
La conferinta au luat parte Ciprian Nicoara - Director General al Grupului Medical Romgermed, doctor Ramona Beloiu - Director Departament de Cercetare, Irina Buta - coordonator Clinicile Romgermed, doctor Georgeta Popescu si doctor Anda Tesniacu - șefe Laboratoare Romgermed. ... Ramona Beloiu.
Ramona Olaru spune ce decizie a luat, dupa despartirea de Catalin Cazacu! In plus, dezvaluie de ce au ales sa o ia, din nou, pe drumuri separate, desi inca sustine ca il iubeste.
Ramona Ilie a petrecut weekendul 1 Mai pe litoralul romanesc! Sexy prezentatoarea de la Antena Stars a ales sa distreze alaturi de sotul ei in Costinesti, in detrimentul cluburilor de lux din Mamaia.
In prezent, Gardianul este editat de SC Best Media Press, iar colegiul editorial este format din Lidia Popeanga-Mitchevici, Alecu Racoviceanu si Val Valcu.
Printre colaboratorii primului numar s-au numaratMarius Guta, Magda Spiridon, Elena Tomulescu, Diana Protopopescu,Alecu Racoviceanu, Tatiana Dabija, Ioana Popescu sau Paul Andone.In prezent, Gardianul este editat de SC Best Media Press, iarcolegiul editorial este format din Lidia Popeanga-Mitchevici, AlecuRacoviceanu si Val Valcu.
google-analytics.com